geçmiş olsun ve de şifa olsun.
beklenenden farklı yan etkiler değil bildiğim kadarıyla. eminim kısa zamanda toparlanır.
Kendi tecrübelerimizi veya şahit olduklarımızı anlatmaktan daha doğal bir şey yok. Ona veri sunmak zorundaymışız gibi konuştuğu için öyle söyledimben okuyup gördüklerimle eşleştirdiğim ve mantıklı bulduğum veriler üzerinden yorum yapıyorum. zaten bundan fazlası da mümkün değil.
Aa ben biontech diye dusunmustum yan etkileri okuyunca.Evet 1. Doz sinovac
Aa ben biontech diye dusunmustum yan etkileri okuyunca.
Kronik rahstsizliklariniz mi var
Gecmis olsun umarim hemen gecerHayir boynumla ilgili sorunlar disinda birseyim yok. Yogun alerjilerim var. O yuzden sinovac gelince kostum benim etrafimda bionntechle ilgili cok etki yasayan oldu
Hastahanelerde hep basima is gelir ama bunlar normal geliyor bana.
En kotu gece giderim.
Sinovac bionteche bakarak daha hafif.Yan etkileri daha az. Onu yaptır korkun varsaİnşallah abla bakayım ne zamana alıcam randevu hemen gidip yaptırabilirim de kararsızım :)
Oyy geçmiş olsun.Üzüldüm.İster başvur yada tel aç bir acil servise.Aksiliğe bak yaYogun kas agrisi mide bulantisi yasiyorum grip oncesi gibi
Asi alani ve boynuma dogru bir alan uyusuk karincali ve agriyor ama bu benim kaslarim cok zayif oldugu icin normal kat kat fazla agrilarda yasadim
Hafif kasinti dokuntu basladi
Yarin ise gitmem vucudumu yormam
Bekledigmden cok hafif geciyor ben istisnayim hepsi dayanilacak seviyede ilac almam ama uyuyacak kdr rahatlayamiyorum
Oyy geçmiş olsun.Üzüldüm.İster başvur yada tel aç bir acil servise.Aksiliğe bak ya
Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer.Yogun kas agrisi mide bulantisi yasiyorum grip oncesi gibi
Asi alani ve boynuma dogru bir alan uyusuk karincali ve agriyor ama bu benim kaslarim cok zayif oldugu icin normal kat kat fazla agrilarda yasadim
Hafif kasinti dokuntu basladi
Yarin ise gitmem vucudumu yormam
Bekledigmden cok hafif geciyor ben istisnayim hepsi dayanilacak seviyede ilac almam ama uyuyacak kdr rahatlayamiyorum
Hadi yaBenimde esim hastalandı gibi ama 2 gün sürdü halsizlik arada titreme oldu ama işede gitti covidon yanında denizde kum tanesi covid gecirmiş biri olarak çok rahat söyluyorum
Aşı vurunduktan sonra yan etki olunca başvurun deniliyor. Telefonla görüşseniz, bilgi alsanız keşke.Sabaha kasinti ve boynum devam ederse giderim ise gidemem gibi gozukuyor kasintida basladi gevseyip uyuyamiyorum allahim sen yardim et.
Alerji yapmış olabilir.Bence bir başvursan iyi olurSabaha kasinti ve boynum devam ederse giderim ise gidemem gibi gozukuyor kasintida basladi gevseyip uyuyamiyorum allahim sen yardim et.
Çiçek hastalığı gibi düşün. Hala su çiçeği geçiriyorsun ve bulaştırıyorsun ama ölümcül etkisi nerdeyse sıfıra iniyor . Oysaki aşıdan önce yüksek ölüm dereceli bir hastalıktı .Kimseyi etkilememek için yazmamaya çalışıyorum ama yazayım. Şimdi virüsle karşılaştığında aşı yalnızca senin hastalanmanı mı önlüyor yoksa aynı zamanda taşıyıcı olmanı mı önlüyor? Bu belli değil. Yani hala aktif taşıyıcı olduğu kanıtlanmış değil, aksi de kanıtlanmış değil. Paylaşılan videoda Uğur Şahinin söz ettiği de bu. Deneysel olarak kanıtlanmış değil henüz. Ancak aşı olduğu halde covid geçirenlerde virüs yükünün daha düşük olduğu araştırmalar neticesinde tespit edilmiş. Biliniyor ki hastalığın ağır veya hafif seyretmesini etkileyen önemli faktörlerden biri de virüs yükü. Virüs yükü aynı zamanda bulaşıcılık gücü ile de ilişkili, yani virüs yükü ağır olanın bulaştırma potansiyeli de fazla oluyor. Dolayısıyla teorik olarak şayet bulaşma durumunda ve taşıyıcı olma durumunda, aşı olanın taşıdığı virüs yükü daha düşük olduğundan, başkasına bulaştırma potansiyeli de daha düşük olacak. Bu mantıklı ama hipotez halinde ve deneysel olarak ispatlanmış değil henüz.
O zaman bir kaç daha okuyun. Belki görürsünüz.Okuyorum. Görmedim.
Birbirimizi gözardı edelim demiştim. Ben sizi ediyorum. Beğenmedim basmak size eğlenceli geldi sanırım. Benim için sorun yok hiç umursamıyorum. Farkındaysanız başka mesajlarınızı arayıp beğenmadime basmıyorum sizin gibiAmacımız neymiş kibarca sorayım da öğrenelim hep beraberrr?
Aşı olmayanların hakları elinden alınsın demedik. Mevcut kısıtlamalardan aşı olanlar muaf tutulsun diyoruz. Bir de sizin aşı olmama hakkınız varsa işverenlerin aşı olmayanları çalıştırmama hakkı var diyoruz. Geride bir anaokulu sahibinin yazdıklarını okuduysanız aşı olmayan bir öğretmen yüzünden ne kadar zarara uğradığını anlatmış. O öğretmen aşı olmamayı tercih edebileceği gibi patronu da onunla çalışmamayı tercih edebilir.O zaman bir kaç daha okuyun. Belki görürsünüz.
Esila telefon vs ettinizmi?Sabaha kasinti ve boynum devam ederse giderim ise gidemem gibi gozukuyor kasintida basladi gevseyip uyuyamiyorum allahim sen yardim et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?