bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
geçmiş olsun ve de şifa olsun.
beklenenden farklı yan etkiler değil bildiğim kadarıyla. eminim kısa zamanda toparlanır.

Evet sadece dinlenerek gecirmek isterim ilac almam ben agri kesici diye gidip devlet hastahanesinde ozel oda acilan acil doktorunun basimdan ayrilamadigi 5 saatte 2 serumla zor cikmis insanim
Simdi elimi kolumu sallaya sallaya ciktim
Kapida nanik yapasim geldi

ben okuyup gördüklerimle eşleştirdiğim ve mantıklı bulduğum veriler üzerinden yorum yapıyorum. zaten bundan fazlası da mümkün değil.
Kendi tecrübelerimizi veya şahit olduklarımızı anlatmaktan daha doğal bir şey yok. Ona veri sunmak zorundaymışız gibi konuştuğu için öyle söyledim

Aa ben biontech diye dusunmustum yan etkileri okuyunca.
Kronik rahstsizliklariniz mi var

Hayir boynumla ilgili sorunlar disinda birseyim yok. Yogun alerjilerim var. O yuzden sinovac gelince kostum benim etrafimda bionntechle ilgili cok etki yasayan oldu
Hastahanelerde hep basima is gelir ama bunlar normal geliyor bana.
En kotu gece giderim.

Gecmis olsun umarim hemen gecer

Okuduğum kadarıyla aşıdan sonra koltuk altı lenf bezi geçici olarak şişebiliyormuş. Bu hafta mamografi için gidecektim hastaneye, erteledim belki sonucu etkiler, yanlış çıkar diye. Başka sonuçları da etkiler mi sormak lazım ultrason veya başka çekim yaptıracak olanlar

Oyy geçmiş olsun.Üzüldüm.İster başvur yada tel aç bir acil servise.Aksiliğe bak ya

Oyy geçmiş olsun.Üzüldüm.İster başvur yada tel aç bir acil servise.Aksiliğe bak ya

Sabaha kasinti ve boynum devam ederse giderim ise gidemem gibi gozukuyor kasintida basladi gevseyip uyuyamiyorum allahim sen yardim et.

Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer.

Çiçek hastalığı gibi düşün. Hala su çiçeği geçiriyorsun ve bulaştırıyorsun ama ölümcül etkisi nerdeyse sıfıra iniyor . Oysaki aşıdan önce yüksek ölüm dereceli bir hastalıktı .

Amacımız neymiş kibarca sorayım da öğrenelim hep beraberrr?
Birbirimizi gözardı edelim demiştim. Ben sizi ediyorum. Beğenmedim basmak size eğlenceli geldi sanırım. Benim için sorun yok hiç umursamıyorum. Farkındaysanız başka mesajlarınızı arayıp beğenmadime basmıyorum sizin gibi

O zaman bir kaç daha okuyun. Belki görürsünüz.
Aşı olmayanların hakları elinden alınsın demedik. Mevcut kısıtlamalardan aşı olanlar muaf tutulsun diyoruz. Bir de sizin aşı olmama hakkınız varsa işverenlerin aşı olmayanları çalıştırmama hakkı var diyoruz. Geride bir anaokulu sahibinin yazdıklarını okuduysanız aşı olmayan bir öğretmen yüzünden ne kadar zarara uğradığını anlatmış. O öğretmen aşı olmamayı tercih edebileceği gibi patronu da onunla çalışmamayı tercih edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…