bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yahu internete yazınca bir tıkla bulunabilecek bilgileri bile insanlara anlatmaya çalışıyoruz gerçekten şaka gibi. Aşılamadan sonra ingilterede korona uçtu gitti diyor bir google’a bakmaya bile zahmet etmiyor. Neden bu kadar kolay ulaşılabilen objektif bir bilgiye bile insan karşı çıkar ki? Ben yatıyorum herkese iyi geceler bugün beni bu saçmalıklar baya yordu

Ben vakalar almış başını gitmiş mi dedim. O kadar yüksek aşılamaya vaka yükselmiş dedim İstediğiniz gibi çeviriyorsunuz lafı.

aşı randevuları da kalkmış harikaa.bari hakkımıza giremeyecekler isteyen rahatça aşı olacak.iyi geceler.tanıştığımıza sevindim

Ailemin nerdeyse hepsi orda yaşıyor . Artık hersey güllük gülüstanlık diyorlar . Hayat nerdeyse normale dönmüş . Herkesin sevinip mutlu olması lazım oysaki ...

Ailemin nerdeyse hepsi orda yaşıyor . Artık hersey güllük gülüstanlık diyorlar . Hayat nerdeyse normale dönmüş . Herkesin sevinip mutlu olması lazım oysaki ...
15 aydır ilk kez bu ay avm ye gidebildim .bir arkadaşımla maskelide olsa dokunamasam da 50 cm mesafeyle sohbet ettim.kızım mesafeyi azıcık koruyarak arkadaşlarıyla konuştu oynadı ilk defa bu ay.neden?çünkü aşılandıkk.evdeki yaşlı annem aşılandı 15 aydır devletin idari izinli saydığı eşim aşılandı ve bu hafta işe geri döndü.ben aşılandım tek doz olsa da diğer hastalıklarım için kontrole gidebileceğim doktorum onayladı çünkü.bunlardan büyük mutluluk mu var?yaşam hakkımı kazandım allahın izniyle.

Aşılama başladıktan sonra aşılı insanların kaçı ölmüş, kaçı ağır hasta olmuş, kaçı hafif atlatmış. Sağlık bakanlığı bunların hepsini tutuyorsa verin bilgileri aydınlatın beni bekliyorum bilimsel verilerinizi.

Biz sağlık bakanlığının verdiği bilgileri takip ediyoruz peki ya siz ? İstihbarat bölümündeki tanıdıklarınız dan mı alıyorsunuz bilgileri ?

Biz sağlık bakanlığının verdiği bilgileri takip ediyoruz peki ya siz ? İstihbarat bölümündeki tanıdıklarınız dan mı alıyorsunuz bilgileri ?
zorla öldürecekler yahu bizi aşı olduk diye.ölmeyeceğizzzz işteeee bizeneeeee.aşılıyızzz mutluyuzzz gururluyuzzz ha ha ha

Renault otomotiv fabrikasında çalışanlara aşı çıktı şuan isteyen herkes randevu alıp olabiliyormuş eşim olmamayı tercih ediyor saygı duyarım ne diyeyim
Benim aşı hakkım eşimden önce çıktı. Ben oldum. Eşime hak çıkınca "ben aşı olmayı düşünmüyorum" demez mi. Ben tabi gayrı ihtiyari elimi belime koymuşum. "Ne yani senin canın canda, benim ki ne! Valla kovid olursan bir tas çorba koymam önüne" diyerek en cadoloz halimle adama harlamışım Sonuç: Ertesi gün aşısını oldu

aşı karşıtı herkesin ne hikmetse hep "bir tanıdık"larının başına gelmiş olaylar bunlar.
aşıyı süpersonik bir şey sanıyorlar sanki birileri aşı asla ve kat'a hasta etmez denmiş gibi. sadece sabit fikirle karşı çıkmak yaptıkları. insan bir durup bakar 50 farklı kişi hep anlatıyor, bir düşüneyim der.
tanıdıklarla gideceksek benim sinovac ve biontech olup covid kapan arkadaşlarımın hepsi hafif ve evde atlattı.
zaten onca değerli doktorun, bilimadamının anlattıkları da yanlış. parametre tanıdıklar.

Ben olmak istemiyorum olanlara saygı duyuyorum umarım devlet bizede saygı duyar. Olmak isteyemiyoruz . Anayasal hakkımiz

olmak istemeyenlerin yaşam haklarına saygı duyulduğu için onların kısıtlamaları devam edecek zaten. çünkü aşı olmayanların covid kaptıklarında daha ağır geçirecekleri/entübe risklerinin yüksekliği ve bulaştırıcılıklarının da yüksek olduğu kanıtlı.
aşı olanların yayma ihtimali hem daha az hem de yaydıkları virüsün yükü (ki hastalıkta en kritik parametre maruz kaldığımız virüs yükü) az.
kısacası olmak istemeyen olmaz ama devletler hem o insanları korumak hem de onların taşıdığı riskten başkalarını korumakla yükümle oldukları için kısıtlamalarını devam ettirmek durumunda.

Dun aksam 18.00 da biontech oldum

Anlik (eertsi gun 7.30 oldu) bi belirtim yok

Bundan sonra cikar mi sizce belirti

Olanlar kac saat sonra yasadi belirtileri yazabilir mi

Dun aksam 18.00 da biontech oldum

Anlik (eertsi gun 7.30 oldu) bi belirtim yok

Bundan sonra cikar mi sizce belirti

Olanlar kac saat sonra yasadi belirtileri yazabilir mi

ben sabah 10da olmuştum, akşam 10 gibi hafif ateş (37.1) oldu. kol ağrımda aşıdan 5-6 saat sonra başladı, ertesi akşam bitti. ama ilaç almaya gerek duymadım, şiddetli değildi.

ben sabah 10da olmuştum, akşam 10 gibi hafif ateş (37.1) oldu. kol ağrımda aşıdan 5-6 saat sonra başladı, ertesi akşam bitti. ama ilaç almaya gerek duymadım, şiddetli değildi.

Yani 12 18 saat arasinda yasadiniz demi belirtileri

O zaman ben de oglene kadar bi sey cikmazsa bi sey cikmadi deyip yoluma devam edeyim.haahah

Yani 12 18 saat arasinda yasadiniz demi belirtileri

O zaman ben de oglene kadar bi sey cikmazsa bi sey cikmadi deyip yoluma devam edeyim.haahah

evet aşağı yukarı o kadar sürdü :)
ptesi sabah aşı yeri bile sızlamıyordu.

ama naptım, sağ kolumla yani aşısız kolumla çok ters bir hareket yapıp kasımı zedeledim şimdi o ağrıyor ahah

Gunaydin kizlar herkese tesekkur ederim aksam uyumusum gece ateste basladi su an 37.9 ates halsizlik ve boynumdaki sıkıntı kaldi bugun doktoruma gorusurum dinlenmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…