Onlar Coronadan ölenlere şehit, entübe olanlara da gazi muamelesi yapılıyordur bu durumdaTürkiyede aşı olanlara aptal muamelesi yapıyorlar
haydiii el ele tutuşuppp aşıya gidelimm Türkiyemmmm.randevu sistemi de kaldırıldı.çıkın çıkın gelin diyor artık hastaneler aile hekimlikleriOnlar Coronadan ölenlere şehit, entübe olanlara da gazi muamelesi yapılıyordur bu durumda
En başlarda aşı olmam diye direten ben , en önce aşı olan yine benhaydiii el ele tutuşuppp aşıya gidelimm Türkiyemmmm.randevu sistemi de kaldırıldı.çıkın çıkın gelin diyor artık hastaneler aile hekimlikleri
almazdık valla seni ülkeye.hala da alacağımız belli değil de dur bakalımm bir kaç testten geç te öyle giriş yaparsınnEn başlarda aşı olmam diye direten ben , en önce aşı olan yine ben
Aşı olanların hasta olmadığını, bulaştırmadığını nereden çıkardınız peki. Doktorlar defalarca söyledi hatta süper bulaştırıcı olabilirler dedi. İngiltere de o kadar aşılanan insana rağmen neden vakalar fırladı. İki doz aşılanan insanlar dahi covid olmuş. İki doz sinovac aşısı olan yakınım covid oldu öldü. Ailesine de bulaştırdı. Sinovac aşısı olup covid olup ağır geçiren ölenler var. Bizzat şahidim komplo teorisi değil yani. Biontech daha yeni yaygınlaşıyor onunda zamanla görülecek etkinliği şimdiden asıp kesmek manasız Sinovac olanları eve kapatalım o zaman bakın virüs yayıyorlar. Hasta oluyorlar değil mi?Aşı olmayanların hakları elinden alınsın demedik. Mevcut kısıtlamalardan aşı olanlar muaf tutulsun diyoruz. Bir de sizin aşı olmama hakkınız varsa işverenlerin aşı olmayanları çalıştırmama hakkı var diyoruz. Geride bir anaokulu sahibinin yazdıklarını okuduysanız aşı olmayan bir öğretmen yüzünden ne kadar zarara uğradığını anlatmış. O öğretmen aşı olmamayı tercih edebileceği gibi patronu da onunla çalışmamayı tercih edebilir.
o şekildekilere saygı duyuyoruz.Ama bana çip takacaklar ağır metal yükleyecekler kısırlaştırarak soyumu kurutacaklar demesin deRenault otomotiv fabrikasında çalışanlara aşı çıktı şuan isteyen herkes randevu olup olabiliyormuş eşim olmamayı tercih ediyor saygı duyarım ne diyeyim
Avm de xray cihazından da geçemezler maazallaho şekildekilere saygı duyuyoruz.Ama bana çip takacaklar ağır metal yükleyecekler kısırlaştırarak soyumu kurutacaklar demesin de
Hahaha konsolosluk duyuru yaptı aşı olanlar paşa paşa giriş yapacak diyealmazdık valla seni ülkeye.hala da alacağımız belli değil de dur bakalımm bir kaç testten geç te öyle giriş yaparsınn
Aşı olanlar covid-19 kapmaz demiyoruz ki ağır geçirmez diyoruz. Keşke zahmet edip googledan İngilteredeki vefat sayısına baksaydınız 8 kişi vefat etmiş en son. 7 bin vakada 8 kişi vefat etmiş sadece. Üstelik yasakları da epey kaldırdılar buna rağmen böyle. Elimizin altında google varken ve ingilteredeki son duruma kolayca ulaşabilecekken bile yanlış bilgi veriyorsunuz ve sizin dediğiniz herhangi bir şeye inanmamızı bekliyorsunuz.Aşı olanların hasta olmadığını, bulaştırmadığını nereden çıkardınız peki. Doktorlar defalarca söyledi hatta süper bulaştırıcı olabilirler dedi. İngiltere de o kadar aşılanan insana rağmen neden vakalar fırladı. İki doz aşılanan insanlar dahi covid olmuş. İki doz sinovac aşısı olan yakınım covid oldu öldü. Ailesine de bulaştırdı. Sinovac aşısı olup covid olup ağır geçiren ölenler var. Bizzat şahidim komplo teorisi değil yani. Biontech daha yeni yaygınlaşıyor onunda zamanla görülecek etkinliği şimdiden asıp kesmek manasız Sinovac olanları eve kapatalım o zaman bakın virüs yayıyorlar. Hasta oluyorlar değil mi?
Aşılar burda Ocak ayı basında başladı . Öncelik ağır hastalara ve 70 yaş üstü hasta ve yardım alanlara yapıldı. Bazı hastalar tesadüfen test yapıldı ve pozitif çıktı sonuçları . Hem hastalar hem biz personel şaşkınlık içinde hastalık sürecini takip ettik. Dediğiniz gibi hala virüs kapabilir ve bulastırabilirler ama şahit olduğumuz vakalara bakılırsa hafif semptom yada semptomsuz geçiriyorlar bu süreci. Oysaki aşıdan önce dramatik şekilde ölümlerine şahit olduk hemde bir gecede onlarcasına ... çevrenizde duyduğuza degil kendi gözünüzle gördüğünüze inanın lütfen . Aşı olmak istemiyorsanız bu sizin sorununuz ama gelip burda bunu desteklemeyin . Bazı insanlar çok kolay etki altında kalıyor , bu düşünürseniz daha iyi olur .Aşı olanların hasta olmadığını, bulaştırmadığını nereden çıkardınız peki. Doktorlar defalarca söyledi hatta süper bulaştırıcı olabilirler dedi. İngiltere de o kadar aşılanan insana rağmen neden vakalar fırladı. İki doz aşılanan insanlar dahi covid olmuş. İki doz sinovac aşısı olan yakınım covid oldu öldü. Ailesine de bulaştırdı. Sinovac aşısı olup covid olup ağır geçiren ölenler var. Bizzat şahidim komplo teorisi değil yani. Biontech daha yeni yaygınlaşıyor onunda zamanla görülecek etkinliği şimdiden asıp kesmek manasız Sinovac olanları eve kapatalım o zaman bakın virüs yayıyorlar. Hasta oluyorlar değil mi?
Ozaman herkes aşığa koşarAvm de xray cihazından da geçemezler maazallahvurunmasınlar onlar
Aşı olanların hasta olmadığını, bulaştırmadığını nereden çıkardınız peki. Doktorlar defalarca söyledi hatta süper bulaştırıcı olabilirler dedi. İngiltere de o kadar aşılanan insana rağmen neden vakalar fırladı. İki doz aşılanan insanlar dahi covid olmuş. İki doz sinovac aşısı olan yakınım covid oldu öldü. Ailesine de bulaştırdı. Sinovac aşısı olup covid olup ağır geçiren ölenler var. Bizzat şahidim komplo teorisi değil yani. Biontech daha yeni yaygınlaşıyor onunda zamanla görülecek etkinliği şimdiden asıp kesmek manasız Sinovac olanları eve kapatalım o zaman bakın virüs yayıyorlar. Hasta oluyorlar değil mi?
Evet ben yanlış bilgi veriyorum bütün doğru bilgiler sizde. O yüzden bazı yasakları kaldırmayı bir ay ertelediler. Ağır geçirmez öyle mi öldü dedim mesajımda okuduysanız. Kendi yaşadıklarım dışında arkadaşlarım da benzer durumlar yaşadı. Ama bunlar hep yalan herkesin işi gücü yok aşıları karalamaya çalışıyor.Aşı olanlar covid-19 kapmaz demiyoruz ki ağır geçirmez diyoruz. Keşke zahmet edip googledan İngilteredeki vefat sayısına baksaydınız 8 kişi vefat etmiş en son. 7 bin vakada 8 kişi vefat etmiş sadece. Üstelik yasakları da epey kaldırdılar buna rağmen böyle. Elimizin altında google varken ve ingilteredeki son duruma kolayca ulaşabilecekken bile yanlış bilgi veriyorsunuz ve sizin dediğiniz herhangi bir şeye inanmamızı bekliyorsunuz.
Ozaman çevrenizde bir sorun var . Nedense benim çevremde tek insan dahi corona olmadı . İyi önlem alamadıkları için olabilir mi acaba ???Evet ben yanlış bilgi veriyorum bütün doğru bilgiler sizde. O yüzden bazı yasakları kaldırmayı bir ay ertelediler. Ağır geçirmez öyle mi öldü dedim mesajımda okuduysanız. Kendi yaşadıklarım dışında arkadaşlarım da benzer durumlar yaşadı. Ama bunlar hep yalan herkesin işi gücü yok aşıları karalamaya çalışıyor.
Aman çip takılsa nokucak. Daha iyi ya kaybolursam hemen bulurlaro şekildekilere saygı duyuyoruz.Ama bana çip takacaklar ağır metal yükleyecekler kısırlaştırarak soyumu kurutacaklar demesin de
Çok özür dileyerek söylüyorum yalan söylediğinizi ima etmiyorum ama ben sizin söylediklerinize değil istatistiklere ve objektif verilere inanmayı tercih ediyorum. Size göre ingilterede korona almış başını gidiyor ama güncel veriler dün 8 vefat olduğunu söylüyor. Size göre aşı olanlar ölüyor ama gördüğünüz gibi ingilterede 7 bin vakaya rağmen sadece 8 kişi vefat etmiş. Belki sizin çevrenizde böyle bir durum olabilir ama istisnalar kaideyi bozmazEvet ben yanlış bilgi veriyorum bütün doğru bilgiler sizde. O yüzden bazı yasakları kaldırmayı bir ay ertelediler. Ağır geçirmez öyle mi öldü dedim mesajımda okuduysanız. Kendi yaşadıklarım dışında arkadaşlarım da benzer durumlar yaşadı. Ama bunlar hep yalan herkesin işi gücü yok aşıları karalamaya çalışıyor.
ailemde çok sayıda doktor var ayrıca bir doktor grubuyla whatsaptan uzun zamandır konuşuyorum reelde de arkadaşız.onlar aşı sonrası vakaların çok azaldığını ölüm sayılarının da gitgide düştüğünü konuşuyorlar hep.üzerlerinde ki yük azaldı diye de mutlular.onlar da tatile gitmek istiyor izinleri olsun istiyor.mecburlar mı aşıya karşı insanlar yüzünden yıllarca durmaksızın çalışmaya?Ozaman çevrenizde bir sorun var . Nedense benim çevremde tek insan dahi corona olmadı . İyi önlem alamadıkları için olabilir mi acaba ???
Çevremden falan duymadım akrabam kendisi. Doğru kimse yaşadıklarını anlatmamalı sadece aşı ölümsüzlük iksiri demeliyiz. Kimseye aşı olmasın demedik. Bizim çevre sorunlu evet dünya sizin çevrenizden ibaret Neyse bu fikirdeki insanlarla konuşmak manasız.Ozaman çevrenizde bir sorun var . Nedense benim çevremde tek insan dahi corona olmadı . İyi önlem alamadıkları için olabilir mi acaba ???
Çok özür dileyerek söylüyorum yalan söylediğinizi ima etmiyorum ama ben sizin söylediklerinize değil istatistiklere ve objektif verilere inanmayı tercih ediyorum. Size göre ingilterede korona almış başını gidiyor ama güncel veriler dün 8 vefat olduğunu söylüyor. Size göre aşı olanlar ölüyor ama gördüğünüz gibi ingilterede 7 bin vakaya rağmen sadece 8 kişi vefat etmiş. Belki sizin çevrenizde böyle bir durum olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz
bir tanesinin adını verin o akrabanız doktorların o da onaylasın vallahi ben de aşı karşıtı olacağımmmÇevremden falan duymadım akrabam kendisi. Doğru kimse yaşadıklarını anlatmamalı sadece aşı ölümsüzlük iksiri demeliyiz. Kimseye aşı olmasın demedik. Bizim çevre sorunlu evet dünya sizin çevrenizden ibaret Neyse bu fikirdeki insanlarla konuşmak manasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?