bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gunaydin kizlar herkese tesekkur ederim aksam uyumusum gece ateste basladi su an 37.9 ates halsizlik ve boynumdaki sıkıntı kaldi bugun doktoruma gorusurum dinlenmeye devam

parol aldınız mı ? parasetamole alerjiniz yoksa tabi.
bana sadece parol al başka ilaç kullanma demişlerdi aşıda.

Ben tv deki doktorlara yalancı diye nerde yazdım bi dedikleri bir dediklerini tutmuyor dedim bir öyleler bir böyleler bir ara kapanma kapanma diye sayıklayan adam kapanmadan sonra çok saçmaydı dedi evde bulaş oranı yüksekmiş gençlerle yaşlıları kapattılar gençler yaşlılara bulaşıtırıyor diye sonra buna da gereksizmiş dediler hepsi TV de oldu siz sadece işinize geleni görüyorsunuz aşı hakkında da böyle prof arkadaşım iki doz aşısını olmasına rağmen covid oldu entübe edildi vefat etti de dedi aynı adam TV de hadi bunlar ve bunlar gibi verileri net açıklamıyorlar madem hasta ve ölüm sayısı verirken şu kadar kişi aşıdan sonra hastalandı yada şu zararı gördü diye TV de açıklansın niye covidden hastalananlar açıklanıp aşıdan zarar görenler sır gibi saklanıyor diyorum bir kısım TV de olan herşeyi sonsuz doğru zannediyor çünkü

parol aldınız mı ? parasetamole alerjiniz yoksa tabi.
bana sadece parol al başka ilaç kullanma demişlerdi aşıda.

Yok icmedim acikcasi antikor olusumu icin icmek istemedim henuz 12 saat olmadi dinlenip bol su ictim gece guzel uyumusum ama dusmez artarsa acile basvururum

Tamam çaktırmam madem öyle niye demedinizdaha önce denerdim bunu

Şehir efsanasimi bu yoksa nedir bu konu
Öyledir bence.
Erkek kardeşim geçenlerde oldu aşısını.
Diğer kardeşim de aynı sehirde yaşamıyorlar habire diyor ki koluna para koy bakalım yapisacak mi?
İşte kaşık koy yapışacak mi?
Sosyal medyada takilmam pek de sanırım orda dolaşıyor.
Ağır metal yükleniyor aşıyla vücuda felan diyorlar ya sanırım ordan çıkmış birşey.
Ben de ti ye alıyorum.
Kardeşim koluna düdüklü, kazan vs yapistir belki onlar tutar diye.
Hey Allah'ım.
İşte böyle.

Bazı insanlarda olur ya,kollarına bıçak çatal filan koyarlar durur öyle.
Buda öyle demek ki,bilseydim denerdim bende olacakmı diye geç kaldım tabi aşılar bitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…