- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Gunaydin kizlar herkese tesekkur ederim aksam uyumusum gece ateste basladi su an 37.9 ates halsizlik ve boynumdaki sıkıntı kaldi bugun doktoruma gorusurum dinlenmeye devam
Ben tv deki doktorlara yalancı diye nerde yazdımbiz niye veri verelim türkiye istatistik kurumu muyuz? Farkındaysan biz eşin ehli olmadığımızın farkındayız bu yüzden veri falan vermiyoruz. Keşke sen de farkına varsan da iddialı laflar etmesen ve tvdeki doktorlara yalancı demeyi falan bıraksan
parol aldınız mı ? parasetamole alerjiniz yoksa tabi.
bana sadece parol al başka ilaç kullanma demişlerdi aşıda.
Geçmiş olsun aşınızda şifa olsun.Yok icmedim acikcasi antikor olusumu icin icmek istemedim henuz 12 saat olmadi dinlenip bol su ictim gece guzel uyumusum ama dusmez artarsa acile basvururum
Kolunuza para, çatal, kaşık, tencere, tava koyunca yapışıyor mu?Olma muhittinim saygı duyarız. Ama çip takacaklar beni kısırlaştıracaklarrr soyumu kurutacaklarrr deme de
Şehir efsanasimi bu yoksa nedir bu konuKolunuza para, çatal, kaşık, tencere, tava koyunca yapışıyor mu?
Denediniz mi?
Bir de bu çıkmış da.
Şehir efsanasimi bu yoksa nedir bu konu
Tamam çaktırmam madem öyle niye demedinizdaha önce denerdim bunubenim kolum demir kapıya yapıştı ablacım çaktırma ehehe
bir rivayete göre aşıda çok ağır metaller olduğu için kaşıktır, çataldır, madeni paradır lap diye derimize yapışıyormuş da
Tamam çaktırmam madem öyle niye demedinizdaha önce denerdim bunu
Metal yorgunu olur çıkardık uçaklar gibinnay bedenime o kadar ağır metal girse heralde şimdiye ölmüştüm :)
Öyledir bence.Şehir efsanasimi bu yoksa nedir bu konu
Bazı insanlarda olur ya,kollarına bıçak çatal filan koyarlar durur öyle.Öyledir bence.
Erkek kardeşim geçenlerde oldu aşısını.
Diğer kardeşim de aynı sehirde yaşamıyorlar habire diyor ki koluna para koy bakalım yapisacak mi?
İşte kaşık koy yapışacak mi?
Sosyal medyada takilmam pek de sanırım orda dolaşıyor.
Ağır metal yükleniyor aşıyla vücuda felan diyorlar ya sanırım ordan çıkmış birşey.
Ben de ti ye alıyorum.
Kardeşim koluna düdüklü, kazan vs yapistir belki onlar tutar diye.
Hey Allah'ım.
İşte böyle.
Metal yorgunu olur çıkardık uçaklar gibinn
Sizin bütün vücuda dağıldı aşı.Bazı insanlarda olur ya,kollarına bıçak çatal filan koyarlar durur öyle.
Buda öyle demek ki,bilseydim denerdim bende olacakmı diye geç kaldım tabi aşılar bitti benim
Pırlanta olurmu acepkeşke altını falan çekse kolumuza ihihi
Pırlanta olurmu acep
Bizzat denedim şimdi kaşıkla yer çekimine karşı koyamadı düştü kandırıldık geneSizin bütün vücuda dağıldı aşı.
Bence heryere yapışır artık onların tezine göre.
Elmasta fenna değilben zümrütte seviyorum :)
Elmasta fenna değil
Ay yok ölmeyelim daha genciz nasılsa,giderkende takıp takıştıralım yani demiay hadi inşallah
nasılsa aşıya rağmen covit olup ölcekmişiz bari pırlantalı ölelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?