bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

aşı da önemli bi dava :) öyle bakalım

ben de alerji olmadığından bilemedim şimdi. sonuçta alerji için o ilacı almaktan başka çare yok.
doktorunuz tamam dediyse sorun yoktur. bana 1 parol için eğer dayanamayacak kadar ağrı yada düşmeyen ateş olursa acile gel dediler.

1 senede 4 milyon insanı öldüren virüse güvenip 6 ayda 1000 kişinin bile ölümüne sebep olmamış ilaçtan kaçıyoruz.
çok akıllı mantıklı bir milletiz

Yanlis anlamayin meraktan soracagim
Alerji ilaclari bagisiklik sistemini baskilamiyormu yada ates dusurucu almadim kendi dustu ztn, antikor olusumu surecini etkilemesin diye acaba hangi dusunce sistemi dogru
Kortizon baskılıyor sanırım diğerlerini ibilmiyoyorum.İyimisin?

Neye alerjin var ilaç alerjisi mi? Bende de alerjik rinit var herhangi bir ilaç kullanmadım aşıdan önce veya sonra

Son düzenleme:
Bizim okulda bir öğretmen WhatsApp durumunda sürekli aşı karşıtı, aşı ile ilgili korku salan paylaşımlar yayınlıyor. Ama ne paylaşımlar! Baktıkça benim bile için ürperiyor. Ki düşünün bu bir öğretmen. Durumunu yüzlerce veli, öğrenci okuyor.

Aşidan sonra 1 milyon da 2 kişi olmüş müş diydun mu
Ama bunu derken seni kanser yapma ihtimali kesinlesmiş sigarayı tüttüre tüttüre konuşiyorlar o kadar komikler ki

Şikayet edin bimere cimere

Biraz once annemle konuşuyoruz kendi okumamiş etmemiş tabirle cahil kalmış diyelim ki burdakileri gordükce şükrediyorum 2 kelimeyi bir araya getiremeyenler 50 yıldır bu işi yapan kendini buna adamıs insanlara inanmiyor twittera inaniyor annem dr a da gotmesinler niye gidiyorlar diyor haqlı me diyim

Kiz bende de yaptı clup moduna soktu beni akşamına evde kulakliklarla dıptıs dıptıs gezdim

Kesinlikle katılıyorum.
Ben her görüşe saygılı olduğum için eşim inatla o anlattığınız kısım olduğu için inanın nefret ediyorum iki uc noktadan nefret ediyorum. Herkesi kendi hâline bırakın ya olan olur olmayan olmaz oyyy

Muhittin bir gece ansızın gelip seni aşılayabilirim

Yanlis anlamayin meraktan soracagim
Alerji ilaclari bagisiklik sistemini baskilamiyormu yada ates dusurucu almadim kendi dustu ztn, antikor olusumu surecini etkilemesin diye acaba hangi dusunce sistemi dogru
2,5 ay boyunca alerji ilacı içmemem mümkün değil zaten. Sonuçta 1. Doz+2. Doz+20 gün 2,5 ay yapıyor bu süreçte antikor oluşumu tamamlanmış oluyor. Alerjik bi insanın bu kadar beklemesi çok zor. Normalde bende bekleyecektim ama uyku nefes kalitem 98den 80e düşünce içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…