- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Alerjik rinit. 1,5 yıldır her gün kullanıyorum. Ameliyat olmam lazım ama virüsten olamadım.Neye alerjin var ilaç alerjisi mi? Bende de alerjik rinit var herhangi bir ilaç kullanmadım aşıdan önce veya sonra
2,5 ay boyunca alerji ilacı içmemem mümkün değil zaten. Sonuçta 1. Doz+2. Doz+20 gün 2,5 ay yapıyor bu süreçte antikor oluşumu tamamlanmış oluyor. Alerjik bi insanın bu kadar beklemesi çok zor. Normalde bende bekleyecektim ama uyku nefes kalitem 98den 80e düşünce içtim.
Şikayet etmeye vicdanım el vermez. Ama ilk fırsatta yaptığını doğru bulmadığımı söyleyeceğimŞikayet edin bimere cimere
Kiz bende de yaptı clup moduna soktu beni akşamına evde kulakliklarla dıptıs dıptıs gezdim
Bizim okulda bir öğretmen WhatsApp durumunda sürekli aşı karşıtı, aşı ile ilgili korku salan paylaşımlar yayınlıyor. Ama ne paylaşımlar! Baktıkça benim bile için ürperiyor. Ki düşünün bu bir öğretmen. Durumunu yüzlerce veli, öğrenci okuyor.
2. Bi Kbb uzmanına sordum az önce. İçebilirsin hiçbir sıkıntı yok dedi. İlacınız varsa içebilirsiniz. Geçmiş olsun.Anladim benimde burnumda tek taraf tikali ameliyat icin bekliyorum galiba boyle yasamaya alistim bazen sanki yuzume tas oturuyor
Şakamısınız siz ?? Yok valla benimle dalga geçiyorsunuz sanırım . Sosyal medya vs takip etmiyormusunuz? Girin herhangi bir yere ve dr Fahrettin Kocayı takip edin, orda sizi günlük bolca update eder.Takip ediyorsanız sordum söyleyin istatistikleri varsa ama yok açıklanan istatistik boş konuşmayın. İstatistiklere bakıyormuş çok komiksiniz gerçekten. Neyse madem istatistik veren yok alıntılayıp durmayın.
Aşı işini siyasi tartışmaya çevirmeye çalışanlar var salla gitsin. Can derdindeyiz biz can. Hayatımı kurtaracak entübe olmamı engelleyecek çocuğumun okula gitmesini sağlayacak normal hayata döndürecek her şeye ben varım arkadaş. Konuşsun dursunlar tınnnnnnŞakamısınız siz ?? Yok valla benimle dalga geçiyorsunuz sanırım . Sosyal medya vs takip etmiyormusunuz? Girin herhangi bir yere ve dr Fahrettin Kocayı takip edin, orda sizi günlük bolca update eder.
Sorumlu davrandığınız, kısıtlamalara uyduğunuz, enfekte olursanız başkalarına bulaştırmadığınız sürece neden olmasın, hakkınız tabi ki.Ben olmak istemiyorum olanlara saygı duyuyorum umarım devlet bizede saygı duyar. Olmak isteyemiyoruz . Anayasal hakkımiz
Bende de hiçbir yan etki olmadı yesam, kol ağrısından bahsedenler çoktu, birkaç gün çolak kalmayı göze alarak gittim ama düşündüğüm gibi olmadıMesaj guncelleme hala 0 belirti ile atlattim Allaha sukur
Insallah ikinci doz da boyle olur :)
Bende de hiçbir yan etki olmadı yesam, kol ağrısından bahsedenler çoktu, birkaç gün çolak kalmayı göze alarak gittim ama düşündüğüm gibi olmadı
Bana dediler evelsi gün.15 dk geçincede hadi sizi yolayalım bir sıkıntı yok değil mi falan dediler.Sıra 10 15 kişi vardı benden sonraDün akşam saat 7de aşımı oldum. İğneyi hiç hissetmedim. Hareket edince hafif kol ağrısı dışında bir sıkıntım olmadı. Gece yattım uyudum. Ateş ölçmedim.
Yalnız hastane tıklım tıklımdı. Aşıları ikişer ikişer vurup gönderiyorlardı. Öyle 15 dakika bekle, dinlen falan yoktu. Hepimize şifa olsun inşallah.
Bana çip takıp beni izlemek için 4 tane vardiyalı maaşlı adam lazım. Onlar da "tüh kahretsin, ekmek parası işte lanet olsun deli bir karıyı izliyoruz" derler.Bana kim çip takacak mış ağzını karışlarım
Şifa olsun...Dün akşam saat 7de aşımı oldum. İğneyi hiç hissetmedim. Hareket edince hafif kol ağrısı dışında bir sıkıntım olmadı. Gece yattım uyudum. Ateş ölçmedim.
Yalnız hastane tıklım tıklımdı. Aşıları ikişer ikişer vurup gönderiyorlardı. Öyle 15 dakika bekle, dinlen falan yoktu. Hepimize şifa olsun inşallah.
2. Doza en iyi kaşıklarımı yanıma alacağımŞifa olsun...
Kaşık falan yapıştı mı?
Esimin asilesinde de 2 doz asi olup ölen gunlerce entube edilenler var , ama nasil bulasti ben size anlatayim.Çevremden falan duymadım akrabam kendisi. Doğru kimse yaşadıklarını anlatmamalı sadece aşı ölümsüzlük iksiri demeliyiz. Kimseye aşı olmasın demedik. Bizim çevre sorunlu evet dünya sizin çevrenizden ibaret Neyse bu fikirdeki insanlarla konuşmak manasız.
Denerim birazdan. Ama bozuk parayla başlarım. Güzelce dezenfekte edeyim de öyle.Şifa olsun...
Kaşık falan yapıştı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?