bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Neye alerjin var ilaç alerjisi mi? Bende de alerjik rinit var herhangi bir ilaç kullanmadım aşıdan önce veya sonra
Alerjik rinit. 1,5 yıldır her gün kullanıyorum. Ameliyat olmam lazım ama virüsten olamadım.
Sebep belli değil. Sinüzit gibi tüm yüzüm ağrıyor içmezsem. Burun etlerim şişip baskı yapıyor yüzüme.

Anladim benimde burnumda tek taraf tikali ameliyat icin bekliyorum galiba boyle yasamaya alistim bazen sanki yuzume tas oturuyor

Kesinlikle şikayet edin.
Toplumun bu kadar göbeğinde olup toplum sağlığını riske atmak normal olmamalı.

Şakamısınız siz ?? Yok valla benimle dalga geçiyorsunuz sanırım . Sosyal medya vs takip etmiyormusunuz? Girin herhangi bir yere ve dr Fahrettin Kocayı takip edin, orda sizi günlük bolca update eder.

Şakamısınız siz ?? Yok valla benimle dalga geçiyorsunuz sanırım . Sosyal medya vs takip etmiyormusunuz? Girin herhangi bir yere ve dr Fahrettin Kocayı takip edin, orda sizi günlük bolca update eder.
Aşı işini siyasi tartışmaya çevirmeye çalışanlar var salla gitsin. Can derdindeyiz biz can. Hayatımı kurtaracak entübe olmamı engelleyecek çocuğumun okula gitmesini sağlayacak normal hayata döndürecek her şeye ben varım arkadaş. Konuşsun dursunlar tınnnnnn

Ben olmak istemiyorum olanlara saygı duyuyorum umarım devlet bizede saygı duyar. Olmak isteyemiyoruz . Anayasal hakkımiz
Sorumlu davrandığınız, kısıtlamalara uyduğunuz, enfekte olursanız başkalarına bulaştırmadığınız sürece neden olmasın, hakkınız tabi ki.

Sizin için demiyorum ama "e hani siz aşılısınız ya biz bulaştırsak nolacak eki eki" diyen sivri zekalar var çünkü

Dün oldum aşımı (Biontec) bende kol ağrısı oldu hafif bugün daha iyiyim sadece çok kaldıramıyorum ben aşı olmaktan ziyade hangi si diye çok tereddüt etmiştim ama kararım biontec oldu ha eşimde ablamda benim kadar ağrı olmadı.

Bende de hiçbir yan etki olmadı yesam, kol ağrısından bahsedenler çoktu, birkaç gün çolak kalmayı göze alarak gittim ama düşündüğüm gibi olmadı

Ay benim.garipp anammmm cilekes anammmm da ben cocuga bakarim deyip durdu

Anlikk top oynuyoruz sikinti yok hahaah

Dün akşam saat 7de aşımı oldum. İğneyi hiç hissetmedim. Hareket edince hafif kol ağrısı dışında bir sıkıntım olmadı. Gece yattım uyudum. Ateş ölçmedim.
Yalnız hastane tıklım tıklımdı. Aşıları ikişer ikişer vurup gönderiyorlardı. Öyle 15 dakika bekle, dinlen falan yoktu. Hepimize şifa olsun inşallah.

Bana dediler evelsi gün.15 dk geçincede hadi sizi yolayalım bir sıkıntı yok değil mi falan dediler.Sıra 10 15 kişi vardı benden sonra

Bana kim çip takacak mış ağzını karışlarım
Bana çip takıp beni izlemek için 4 tane vardiyalı maaşlı adam lazım. Onlar da "tüh kahretsin, ekmek parası işte lanet olsun deli bir karıyı izliyoruz" derler.

Şifa olsun...
Kaşık falan yapıştı mı?

Esimin asilesinde de 2 doz asi olup ölen gunlerce entube edilenler var , ama nasil bulasti ben size anlatayim.
Hic korona yokmuscasina, aile boyu, sulale boyu hep birlikte ordek ailesi gibi koloni gibi takilip maske takma luzumu bile gormedikleri icin.
Sokaga cikma yasaklarinda bile sanki bir birlerini hic gormemis gibi kostur kostur afedersiniz ama kıç kadar eve doluştuklari için hasta oldular.
Esimin isyeri 300 400 kisilik fabrika bu hafta hepsi 2.doz asilarini oldular ayni zamanda 2 kisidede covit cikti bilin bakalim kovit olan kimler ?
İngilterede vakalar yukseliyor evet cunku maskeleri cikardilar.
Olum sayisina baktiniz mi ?
Vaka sayilari bizimle ayni nerdeyse bizde hala gunluk 40 50 kisi öluyor adamlarin olum sayisi 8 10.
Tabi bu sayilar sadece kelleden ibaret bir önemi yok.
Bugun kizimla 1 saat bahceye ineyim dedim maske bile takmayanlar yuzunden 10 dk duramadim aşsagida.
Ben mecburmuyum bu sacmaligi yasamaya?
Son 1.5 senedir agzimda tek bir dua vardi bitsin artik bu illet, yenisini ekledim umarim hic bir gecerli gerekcesi yokken yok asilar soyle yok asilar boyle zirt virt diyen insanlar var ya, o insanlara covit olurlarsa saglik hizmeti bile verilmesin bence.
Cunku elinin altina gelen hizmeti bir olanagi dr.a, hemsireye ac kalana acimadan ters teptiler madem, madem hersey bir ironi gitsinler tedavilerinide kendileri bulsunlar.
Yeter yahu insanin icini sisiryosunuz biktik valla.

Covid olanlarda derin nefes alırken sağ göğsün altında ağrı oluyor mu? Birkaç gündür boğaz ağrısı ve öksürük mevcut. Son günlerde tozlu ortamda bulundum, toza karşı alerjim var, yani aynı seyi tozdan dolayı bir çok kez yaşadım fakat bu kez derin nefes alırken sağ göğsün altında ağrı/batma oluyor. Ara ara geçip yeniden oluyor. Bu durumu yaşayan var mı hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…