Bana dediler evelsi gün.15 dk geçincede hadi sizi yolayalım bir sıkıntı yok değil mi falan dediler.Sıra 10 15 kişi vardı benden sonra
Geçmiş olsun, testleri negatifse karantinaya giriyorlar mı bilmiyorum. Karantina süresi 10 gündü en son, tekrar düşürmedilerse :))Selam kızlar bu hastalık tam olarak kaç gün sürüyor ? Bende covid oldum ve temaslilarimin testi negatif çıkınca izalosyanlari kalkıyor mu ?
14 güne çıkarildi benim merak ettiğim karantina negatif çıkınca kalkmıyor mu ?Geçmiş olsun, testleri negatifse karantinaya giriyorlar mı bilmiyorum. Karantina süresi 10 gündü en son, tekrar düşürmedilerse :))
Hastalığın seyri de iyileşme süreci de kişiden kişiye değişiyor.Selam kızlar bu hastalık tam olarak kaç gün sürüyor ? Bende covid oldum ve temaslilarimin testi negatif çıkınca izalosyanlari kalkıyor mu ?
Onu bilmiyorum maalesef, ben covid olduğumda temaslılara test yapmıyorlardı direkt 14 gün karantina vardı temaslılara da (geçen sene)14 güne çıkarildi benim merak ettiğim karantina negatif çıkınca kalkmıyor mu ?
Çok geçmiş olsun canım ben hafif geçiriyorum şimdlik eğer kötü lesmezseHastalığın seyri de iyileşme süreci de kişiden kişiye değişiyor.
Bununla birlikte 2 hafta sonunda iyi-kötü toparlanıyor hastaneye yatmayan hastalar.
Ben ilk günlerde gayet iyiydim 5. Gün kötüleştim 7. Gün en kötü olduğum gündü.
Sırt ve bahsettiğiniz ağrıyı yaşıyor um zaten covidim şuan ama Emin olmak istiyorsanız test yaptırınCovid olanlarda derin nefes alırken sağ göğsün altında ağrı oluyor mu? Birkaç gündür boğaz ağrısı ve öksürük mevcut. Son günlerde tozlu ortamda bulundum, toza karşı alerjim var, yani aynı seyi tozdan dolayı bir çok kez yaşadım fakat bu kez derin nefes alırken sağ göğsün altında ağrı/batma oluyor. Ara ara geçip yeniden oluyor. Bu durumu yaşayan var mı hanımlar?
Olmuyorum abla ben kendime cip felan taktırmak muhittin çipli dedirttmemmMuhittin aşı olmuyorsunuz herhalde demi:))
Geçmiş olsun. Test yaptırmayı düşündüm fakat şimdi yoksa test yaptirma sırasında vs bulaşır diye endişe ettim. Şuan yine de ne olur olmaz diye dikkat ediyorum evde. Ama bu şekilde devam ederse gidip yaptıracağım. Peki bunlar sürekli mi oluyor yoksa aralıklarla mi? Beni öksürük tutuyor, o sağ göğsün altında batma gibi bir ağrı oluyor. Yarım saat sonra geçiyor ve birkaç saat normal devam ediyor. Sonra tekrar başlıyor.Sırt ve bahsettiğiniz ağrıyı yaşıyor um zaten covidim şuan ama Emin olmak istiyorsanız test yaptırın
Evet canım benim ki de öyle maalesefGeçmiş olsun. Test yaptırmayı düşündüm fakat şimdi yoksa test yaptirma sırasında vs bulaşır diye endişe ettim. Şuan yine de ne olur olmaz diye dikkat ediyorum evde. Ama bu şekilde devam ederse gidip yaptıracağım. Peki bunlar sürekli mi oluyor yoksa aralıklarla mi? Beni öksürük tutuyor, o sağ göğsün altında batma gibi bir ağrı oluyor. Yarım saat sonra geçiyor ve birkaç saat normal devam ediyor. Sonra tekrar başlıyor.
Test yapma sırası? Boule birşey yok hastaneler zaten boş.... 3 4 kere verdik ...Geçmiş olsun. Test yaptırmayı düşündüm fakat şimdi yoksa test yaptirma sırasında vs bulaşır diye endişe ettim. Şuan yine de ne olur olmaz diye dikkat ediyorum evde. Ama bu şekilde devam ederse gidip yaptıracağım. Peki bunlar sürekli mi oluyor yoksa aralıklarla mi? Beni öksürük tutuyor, o sağ göğsün altında batma gibi bir ağrı oluyor. Yarım saat sonra geçiyor ve birkaç saat normal devam ediyor. Sonra tekrar başlıyor.
Test yaptirmaniz 5 dakikanizi alirGeçmiş olsun. Test yaptırmayı düşündüm fakat şimdi yoksa test yaptirma sırasında vs bulaşır diye endişe ettim. Şuan yine de ne olur olmaz diye dikkat ediyorum evde. Ama bu şekilde devam ederse gidip yaptıracağım. Peki bunlar sürekli mi oluyor yoksa aralıklarla mi? Beni öksürük tutuyor, o sağ göğsün altında batma gibi bir ağrı oluyor. Yarım saat sonra geçiyor ve birkaç saat normal devam ediyor. Sonra tekrar başlıyor.
Onların haber kaynağı sosyal medya çünküYahu internete yazınca bir tıkla bulunabilecek bilgileri bile insanlara anlatmaya çalışıyoruz gerçekten şaka gibi. Aşılamadan sonra ingilterede korona uçtu gitti diyor bir google’a bakmaya bile zahmet etmiyor. Neden bu kadar kolay ulaşılabilen objektif bir bilgiye bile insan karşı çıkar ki? Ben yatıyorum herkese iyi geceler bugün beni bu saçmalıklar baya yordu
aaaa bu gece bilirkişiler yok mu?Onların haber kaynağı sosyal medya çünkü
Bu müthiştiBana çip takıp beni izlemek için 4 tane vardiyalı maaşlı adam lazım. Onlar da "tüh kahretsin, ekmek parası işte lanet olsun deli bir karıyı izliyoruz" derler.
Bu da müthişti2. Doza en iyi kaşıklarımı yanıma alacağım
kaşık yapışırsa kepçe servis takımı ne bulursan deneBu da müthiştiBursaya dönünce ilk iş annemin koluna kaşık yapıştırmak olacak babam gücenir ona da yapıştırmadan olmaz tabii ki sonuçları sizlerle paylaşırım
Yanlis anlamayin meraktan soracagim
Alerji ilaclari bagisiklik sistemini baskilamiyormu yada ates dusurucu almadim kendi dustu ztn, antikor olusumu surecini etkilemesin diye acaba hangi dusunce sistemi dogru
Yok evdeki kendi takımım yapışıyor mu onu da deniyim belki kaşık markalarını ayırt ediyor olabilirkaşık yapışırsa kepçe servis takımı ne bulursan dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?