bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bana dediler evelsi gün.15 dk geçincede hadi sizi yolayalım bir sıkıntı yok değil mi falan dediler.Sıra 10 15 kişi vardı benden sonra

Benim gittigim hastahane 2 bina ortasi bahce duz ayak
Iceri kayda girdim, sinovac sirasi azdi hemen odaya gectim sonra acil kismina yonlendirdiler 30 dk bekledim.
Bina icine girmedim bolbol yurudum kan dolasimi icin banklarda var bekleyenler var
Herkes bahcede bekliyor biontech sirasinda barkodlari guvenlik topluyor mikrofonla okuyor iceride 10 15 oda acik.

Selam kızlar bu hastalık tam olarak kaç gün sürüyor ? Bende covid oldum ve temaslilarimin testi negatif çıkınca izalosyanlari kalkıyor mu ?

Selam kızlar bu hastalık tam olarak kaç gün sürüyor ? Bende covid oldum ve temaslilarimin testi negatif çıkınca izalosyanlari kalkıyor mu ?
Hastalığın seyri de iyileşme süreci de kişiden kişiye değişiyor.
Bununla birlikte 2 hafta sonunda iyi-kötü toparlanıyor hastaneye yatmayan hastalar.
Ben ilk günlerde gayet iyiydim 5. Gün kötüleştim 7. Gün en kötü olduğum gündü.

Çok geçmiş olsun canım ben hafif geçiriyorum şimdlik eğer kötü lesmezse

Sırt ve bahsettiğiniz ağrıyı yaşıyor um zaten covidim şuan ama Emin olmak istiyorsanız test yaptırın

Sırt ve bahsettiğiniz ağrıyı yaşıyor um zaten covidim şuan ama Emin olmak istiyorsanız test yaptırın
Geçmiş olsun. Test yaptırmayı düşündüm fakat şimdi yoksa test yaptirma sırasında vs bulaşır diye endişe ettim. Şuan yine de ne olur olmaz diye dikkat ediyorum evde. Ama bu şekilde devam ederse gidip yaptıracağım. Peki bunlar sürekli mi oluyor yoksa aralıklarla mi? Beni öksürük tutuyor, o sağ göğsün altında batma gibi bir ağrı oluyor. Yarım saat sonra geçiyor ve birkaç saat normal devam ediyor. Sonra tekrar başlıyor.

Evet canım benim ki de öyle maalesef

Test yapma sırası? Boule birşey yok hastaneler zaten boş.... 3 4 kere verdik ...

Test yaptirmaniz 5 dakikanizi alir

Onların haber kaynağı sosyal medya çünkü

Yanlis anlamayin meraktan soracagim
Alerji ilaclari bagisiklik sistemini baskilamiyormu yada ates dusurucu almadim kendi dustu ztn, antikor olusumu surecini etkilemesin diye acaba hangi dusunce sistemi dogru

bugün ben de dahiliye doktorumla görüştüm, başka bir rahatsızlığım için. aklıma geldiniz merak edip sordum. sadece alkol kullanımı antikor oluşmasına köstek olur dedi. özellikle aşı öncesi ve sonrası 3-4 gün kullanmamak gerekir dedi.
hatta vücudumuz öyle zayıf değil, parolden etkilenip baskılanmaz bağışıklık hemen dedi.
siz gene kendi doktorunuza danışın tabi ama bir bilgi olarak iletmek istedim. umarım ihtiyaç duymazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…