- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
bugün ben de dahiliye doktorumla görüştüm, başka bir rahatsızlığım için. aklıma geldiniz merak edip sordum. sadece alkol kullanımı antikor oluşmasına köstek olur dedi. özellikle aşı öncesi ve sonrası 3-4 gün kullanmamak gerekir dedi.
hatta vücudumuz öyle zayıf değil, parolden etkilenip baskılanmaz bağışıklık hemen dedi.
siz gene kendi doktorunuza danışın tabi ama bir bilgi olarak iletmek istedim. umarım ihtiyaç duymazsınız.
Kaşıntıda vardı değilmi?Geçtimi?Cok tesekkur ederim iyiyim acildim yarin sabaha guzel bir uykuyla tamamen geride birakirim 12 saat fln rahatsiz oldum ama dayandim geldi gecti cok sukur
Cok tesekkur ederim iyiyim acildim yarin sabaha guzel bir uykuyla tamamen geride birakirim 12 saat fln rahatsiz oldum ama dayandim geldi gecti cok sukur
Arkadaşlar, şimdi gece gece kızmayın bana ama 5 kuruş ya da 10 kuruş gibi küçük bir para alın kolunuza yapıştırın duruyor, yani yapışıyor. Bunun bence aşı ile alakası yok ama daha önce hiç aklıma gelmediği için denememiştim. Bu arada öteki koluma da yapışıyor. Eşime de yapışıyor, bizim bir arkadaş var onun da koluna yapışmış, annesine de yapışmış. Şimdi düşünüyorum düğünlerde para yapıştırıyorlar ya, terden falan yapışıyor, cilt tutuyor herhalde.Şifa olsun...
Kaşık falan yapıştı mı?
Arkadaşlar, şimdi gece gece kızmayın bana ama 5 kuruş ya da 10 kuruş gibi küçük bir para alın kolunuza yapıştırın duruyor, yani yapışıyor. Bunun bence aşı ile alakası yok ama daha önce hiç aklıma gelmediği için denememiştim. Bu arada öteki koluma da yapışıyor. Eşime de yapışıyor, bizim bir arkadaş var onun da koluna yapışmış, annesine de yapışmış. Şimdi düşünüyorum düğünlerde para yapıştırıyorlar ya, terden falan yapışıyor, cilt tutuyor herhalde.
Bana da yapismadi biontech olmus biri olarak :)) Koymadigim metal kalmadi ,hic biri durmuyor.Bunlari yaptiktan donra kendime de cok kizdim çünkü anlamsiz buluyordum .Demek insan etkilenebiliyor her okudugundan.ben de denedim bana hiç yapışmadı. yoksa bana placebo mu denk geldi
şaka bir yana evet internette çok yazıldı nemden dolayı olduğu.
Gerçi o gün 40 dakika yağmurda bekledim herkes tentenin altında bekliyordu aşı olmaya gelipde covid olmiyim diye uzakta açık alanda bekledim belki de ondan hasta oldumBenim esimde böyle oldu 2 gün sürdü bende hiç birsey olmadı esinize yorumum yok
Bizde aşıdan sonra güzel yağmur yedik çok üsüdüm neyse ki birsey olmadiGerçi o gün 40 dakika yağmurda bekledim herkes tentenin altında bekliyordu aşı olmaya gelipde covid olmiyim diye uzakta açık alanda bekledim belki de ondan hasta oldum
Test yapma sırası? Boule birşey yok hastaneler zaten boş.... 3 4 kere verdik ...
Önceden test için epey sıra oluyordu bulundugum yerde. Şuan aynı mıdır bilmiyorum. Ayrıca dediğim gibi boğaz ağrısı ve öksürük durumu toza karşı alerjimden dolayi daha önce de birçok kez olduğu için biraz beklemek istedim, teste diye gidip oradan kapma durumunu düşünüp.Test yaptirmaniz 5 dakikanizi alir
En kısa sürede atlatirsin inşallah, geçmiş olsun tekrardanEvet canım benim ki de öyle maalesef
O zaman alerji hapı için geçerse değilsinizÖnceden test için epey sıra oluyordu bulundugum yerde. Şuan aynı mıdır bilmiyorum. Ayrıca dediğim gibi boğaz ağrısı ve öksürük durumu toza karşı alerjimden dolayi daha önce de birçok kez olduğu için biraz beklemek istedim, teste diye gidip oradan kapma durumunu düşünüp.
Gün vermemiş sadece 30 yaşa indi diye paylaşım yapmış.30 yaş üstü randevu yarinmi almaya başlanıyor acaba
bana cikmadi hala ya baktımdaGün vermemiş sadece 30 yaşa indi diye paylaşım yapmış.
E nabızdan kontrol edebilirsiniz
30 yaş üstü ise yarın bakın o zamanbana cikmadi hala ya baktımda
teşekkür ederim ❤30 yaş üstü ise yarın bakın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?