bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Cok tesekkur ederim iyiyim acildim yarin sabaha guzel bir uykuyla tamamen geride birakirim 12 saat fln rahatsiz oldum ama dayandim geldi gecti cok sukur

Şifa olsun...
Kaşık falan yapıştı mı?
Arkadaşlar, şimdi gece gece kızmayın bana ama 5 kuruş ya da 10 kuruş gibi küçük bir para alın kolunuza yapıştırın duruyor, yani yapışıyor. Bunun bence aşı ile alakası yok ama daha önce hiç aklıma gelmediği için denememiştim. Bu arada öteki koluma da yapışıyor. Eşime de yapışıyor, bizim bir arkadaş var onun da koluna yapışmış, annesine de yapışmış. Şimdi düşünüyorum düğünlerde para yapıştırıyorlar ya, terden falan yapışıyor, cilt tutuyor herhalde.

Aşıya tedirginlikle yaklaşanlardanım bende ama yok çipmiş(ki var mı öyle bir olasılık onu bile bilmiyorum)
Yok kısırılıkmış(ay keşke ) bunlardan dolayı değil, aşının koruyuculuğuna da inaniyorum sadece genel olarak insan tedirgin oluyor çünkü insanlar yeni yeni oluyor
Getirisi götürüsü nedir vs vs

Ama bir yandan da oğlum anaokuluna başlıyor ve 5 yıllık esaretten sonra şöyleeee ağız tadıyla kendimi denize spor salonuna,avmlere,mahalle arası butiklere,cafelere atasım var şuursuzca
Oğlum yapma etme kaçma gel demeden sırf şöyle bir yaz icin bile aşı olurum

ben de denedim bana hiç yapışmadı. yoksa bana placebo mu denk geldi

şaka bir yana evet internette çok yazıldı nemden dolayı olduğu.

ben de denedim bana hiç yapışmadı. yoksa bana placebo mu denk geldi

şaka bir yana evet internette çok yazıldı nemden dolayı olduğu.
Bana da yapismadi biontech olmus biri olarak :)) Koymadigim metal kalmadi ,hic biri durmuyor.Bunlari yaptiktan donra kendime de cok kizdim çünkü anlamsiz buluyordum .Demek insan etkilenebiliyor her okudugundan.

Benim esimde böyle oldu 2 gün sürdü bende hiç birsey olmadı esinize yorumum yok
Gerçi o gün 40 dakika yağmurda bekledim herkes tentenin altında bekliyordu aşı olmaya gelipde covid olmiyim diye uzakta açık alanda bekledim belki de ondan hasta oldum

Gerçi o gün 40 dakika yağmurda bekledim herkes tentenin altında bekliyordu aşı olmaya gelipde covid olmiyim diye uzakta açık alanda bekledim belki de ondan hasta oldum
Bizde aşıdan sonra güzel yağmur yedik çok üsüdüm neyse ki birsey olmadi

Test yapma sırası? Boule birşey yok hastaneler zaten boş.... 3 4 kere verdik ...

Test yaptirmaniz 5 dakikanizi alir
Önceden test için epey sıra oluyordu bulundugum yerde. Şuan aynı mıdır bilmiyorum. Ayrıca dediğim gibi boğaz ağrısı ve öksürük durumu toza karşı alerjimden dolayi daha önce de birçok kez olduğu için biraz beklemek istedim, teste diye gidip oradan kapma durumunu düşünüp.

O zaman alerji hapı için geçerse değilsiniz

Bugün komşu düğününe uğradım. Sanki hiç virüs yok gibi iç içe oturmalar, halaylar, maskesiz duranlar Sanırsın aşı başladı diye korona bitti, takımı bırakıp hemen kaçtım. Yasak olunca kızıyor çoğu kişi ama keşke aşılama biraz yol katedilene kadar devam mı etseydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…