- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
Sağol canım benimEn kısa sürede atlatirsin inşallah, geçmiş olsun tekrardan
Ayyy bırakın şu aşı karşıtlarını…
Olmasınlar aşılarını.
Olmak isteyen çok insan var, onlara kalsın.
O onu demiş, bu bunu demiş, miş miş miş.
Referansları da akapunkturcu Dr. Ümit Aktaş ve Twitter yorumları.
Bir de otopsi yapılamayan aile büyüğü var arada bir gündeme geliyor.
‘Aşı olanlara cip takılıp izlenecek’, hııı hıı evet,
‘Aşı olanlar kısır olacak’, yaaa evet.
‘Aşı olanlar yan etkisini üç-beş yıl sonra görecek’, ayyy sorma yaa görecekler günlerini deyip geçin.
En azından aşı olanların virüs bulaşsa bile üç-beş yıl sonrasını görme ihtimalleri olmayanlara göre daha yüksek.
Yaşım olmuş 48 menapoza kalmış 3-5 yıl, kısırlaşsam ne gam?
Kaldı ki hayatımda duyduğum en saçma senaryolardan biri de bu.
Uğur Şahin ve Özlem Türeci çifti de zaten
aylardır insanlara zarar verecek bir aşı/ilaç bulmak için kapandılar laboratuvara.
Hipokrat yemini değil de insan ırkının kökünü kazıma yemini etmişler.
Yıllardır tıp fakültesinde okuyan, laboratuvarda çalışan bilim insanlarından daha bilgili bazılarımız.
Twitter üniversitesinde okuyor çünkü onlar.
La havle…
Bana da yapismadi biontech olmus biri olarak :)) Koymadigim metal kalmadi ,hic biri durmuyor.Bunlari yaptiktan donra kendime de cok kizdim çünkü anlamsiz buluyordum .Demek insan etkilenebiliyor her okudugundan.
Bugün komşu düğününe uğradım. Sanki hiç virüs yok gibi iç içe oturmalar, halaylar, maskesiz duranlar Sanırsın aşı başladı diye korona bitti, takımı bırakıp hemen kaçtım. Yasak olunca kızıyor çoğu kişi ama keşke aşılama biraz yol katedilene kadar devam mı etseydi acaba
Aşı karşıtları bu topicte ısrarla neden yazıyor ben de bunu anlamıyorum.
Mesela ben hiç çeyiz topiğine girmem.
İlgim değil.
Aşı karşıtları ısrarla burada. E girme. Senlik bir durum yok zaten
Sen iç evde otunu iyileşmeyi bekle
onların problemi aşı olmayan izole edilecek olması. isteyen olsun bizi eve kapatmasınlar yeter diyorlar.
Merhaba siz yine de doktora danışın. Çünkü bu aşı gebelere ve emzirenlere henüz önerilmiyor.Herkese merhaba. Emziriyorum. Bıontech olmayı düşünüyorum. Emzirip aşı olan bebeğinde yan etki olan var mı. Olmalı mıyım sizce
Teşekkürler, Aile hekimi akrabımıza danıştım. Vurulabilir demiş. Ama yine de burada vurulan veya başka bir doktor görüşü alan var mı diye merak ettim.Merhaba siz yine de doktora danışın. Çünkü bu aşı gebelere ve emzirenlere henüz önerilmiyor.
Tamam bunun için konu açsınlar o zaman
10 sayfada bir aşının içeriğini biliyor musunuz, eltim aşı oldu öldü içerikleri okuyoruz.
Bu topiğin asıl konusu biontech mi olalım sinovac mı?
Aşıya tereddüt eden, korkan ama yine de yaptırmak isteyen bir sürü insan var
Ben mesela aşıyı olacağım. Ama istatisitk sunmak yerine komşum aşı oldu 3 gün haber alamadık meğer evde fenalaşmış tarzı mesajları görünce demoralize oluyorum.
Korku pompalıyorlar ama temeli bile yok
İngiltere de vakalar azalmış, veriler bunu söylüyor. Ama onlara kalsa aşıdan sonra ingiltere bitmiş mahvolmuş durumda
Hayır söyledikleri de doğru değil ki.
Aşıya bık bık yapan kişiler yediğiniz domatislerin tohumları israilden geliyor bilin istedim.
burada bir üye sırf doktorların para için aşıyı halka pompaladıklarını ispat etmek için "promosyon için doktorlar muadil ilaç yazıyor" bile dedi.
yahu muadil ilaç zaten eşdeğer ilaç demektir, tedavide farkı yok. keza ellerinde ilaç kalmamışsa eczacılar da direkt muadilini veriyorlar gelen hastaya.
hem bilgi yetersiz/yanlış hem de sürekli korku pompalama çabası var.
amaçları trollemek mi yada bilemiyorum artık.
İstanbul bile İsrail 'den fazla nüfusa sahip. 9 milyon küsür nüfusu var. Normal aşılamayı erken bitirmesiKahrolsun dedigimiz devlet en erken asilamayi bitirdi tun ulkeyi biontech ile asiladi oran yuzde 92 lerdeydi, kimse itiraz etmedi, kimse ben kobay olmam demedi.
İstanbul bile İsrail 'den fazla nüfusa sahip. 9 milyon küsür nüfusu var. Normal aşılamayı erken bitirmesi
Sanki devlet burası, onlara kısıtlama kararı buradan çıkacak
Bizimle savaşmasının, aşı ille de tü kaka demesinin ne faydası var çözemedim.
Gidip organize olup devlete anlatsınlar aşı olmak ve aynı zamanda kısıtlamaya tabii olmamak istediklerini
Geçmiş yorumlara baktım, aylardır maske takmadığını övünerek anlatan var
Halk sağlığı konusunda İyi örnek olduğunu düşünmüyorum
Propaganda yapmaya giriyor artık
Hem kendi sinirleri bozuluyor hem bizlerin
Ama baktığımda yüzlerce yorum yapmış
İnsana tak ediyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?