bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar biontech olalı 11 gün oldu, kolumdaki kızarıklık geçmedi, başka herhangi bir şikayetim yok sadece kızarıklık var. Böyle birşey yaşayan var mı?

Dün gece 30 yaş açılması itibariyla sabahin köründe koşa koşa aşımı oldum ilk olduğumda hissetmedim bile ama şuan kolum acıyor ama dayanılmayacak gibi değil birde arkadaşlar 44 gün arayla veriliyor max sınır nedir yani 50. gün olabilir miyiz 44.gün aşırı ters bir gune geliyor taksi falan kullanmak istemiyorumda

Arkadaşlar merhaba, ben de 24 yaşındayım. 17 gün sonra 25. Neyse aşı sıram gelince Sinovac olmayı düşünüyorum. Eğer sorulursa, sorulmazsa da ne olursa artık. Tüm mesajları okuyamadım ama yan etkilerinden dolayı Biontech pek istemiyorum. annem babam da sinovac oldular. Öyle bir yazıyım dedim. Başlığı takip edeceğim.
eşiniz biontech mi oldu? göremedim kusura bakmayın. Çok geçmiş olsun bu arada .

Merhabalar herkese
Sadece bunu paylasmak istedim
Turkiyeyi kirmizida gormek cok uzucu
Onca afrika ulkesi bile turuncudayken, cok sasirdim valla

Eklentiler

• Screenshot_20210620_210603_com.android.chrome.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 57
Eşim covid yüzünden oldu şeker, gecirdikten sonraki 3 ayda farkettik aşıyla alakası yok

Size bir doktor önermek istiyorum
Kendisi bana göre tarafsız
Aşıların faydaları kadar yan etkilerini de anlatıyor
Mesela biraz önce biontech aşısının kalp kası iltihabına neden olup olmadığı ile ilgili videosunu izledim.
Gerçekleri saklamadan evet sebep olabilir diye anlattı ama hepsi bilimsel veriler ışığında. İstatistiki bilgilere de dayanarak hem negatif hem pozitif taraflarını sunuyor, kararı izleyiciye bırakıyor.
Prof. Dr. Murat Aksoy
Covidle ilgili bir sürü video çekip yüklemiş kanalına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…