Disiplin yok doğru ama katılım oranı yüksek. 30 yaşa yeni indiği halde bayağı aşı yaptıran oldu.Bahsettigim sey katilim orani ve salgina karsi disiplindi ve devlete karsi saygiydi bizim toplumda asla olmayan birsey
Muhittin gel aşı ol etme eylemeO zaman alerji hapı için geçerse değilsiniz
Ben kızımı emziriyorum hemde benim çatal bıçağa yapisasim varMuhittin gel aşı ol etme eyleme
Ayy bebişin mi vardı seninnn. Güle güle büyütBen kızımı emziriyorum hemde benim çatal bıçağa yapisasim var
Allah razı olsun canım evet 9 yaşında kızım 2 aylık bitanede kızım var yanaklarından öperler ablasıAyy bebişin mi vardı seninnn. Güle güle büyüt
Bende onu öper,bol bol mıncıklarım:)Allah razı olsun canım evet 9 yaşında kızım 2 aylık bitanede kızım var yanaklarından öperler ablası
Eşimin arkadaslari olduDaha önce covid gecirip biontech olan var mi aranizda?
eşiniz biontech mi oldu? göremedim kusura bakmayın. Çok geçmiş olsun bu arada .Daha covid bize neler getirecek ilerde onu bilmiyoruz ama asıyı kötüluyoruz esim covidden sonra seker hastası oldu ve 3 aydır insülin kullanıyor hiç öyle bir sorunu olmayan adam bi anda seker hastadı oldudr ilk testlerden sonra hastaneye yatırmak istedi o kadar ciddi yani düsmüyordu çünkü serumla bile düsüremediler eşimin abisi covidi gecirdi bi hafta sonra zature olup hastanede yattı sizin gibileri okudukça ne diyeceğimi bilemiyorum
Bana cip takamayacaklar hrhdhBu gece aşı olunca çip takılacak kısırlaştırılacaksınız diyenler yok galiba
Bu harita ne zamanın acaba?.İsrail normalleşmemişdiydi?Orasıda turuncuMerhabalar herkese
Sadece bunu paylasmak istedim
Turkiyeyi kirmizida gormek cok uzucu
Onca afrika ulkesi bile turuncudayken, cok sasirdim valla
17 haziranBu harita ne zamanın acaba?.İsrail normalleşmemişdiydi?Orasıda turuncu
Valla açıklanan vakalara fazlaca inanmayanlardanım.Bu harita bunu doğruluyor17 haziran
Demekki yesil olmamis canim
Bilmiyorum bende simdi haberleri okurken gordum
Eşim covid yüzünden oldu şeker, gecirdikten sonraki 3 ayda farkettik aşıyla alakası yokArkadaşlar merhaba, ben de 24 yaşındayım. 17 gün sonra 25. Neyse aşı sıram gelince Sinovac olmayı düşünüyorum. Eğer sorulursa, sorulmazsa da ne olursa artık. Tüm mesajları okuyamadım ama yan etkilerinden dolayı Biontech pek istemiyorum. annem babam da sinovac oldular. Öyle bir yazıyım dedim. Başlığı takip edeceğim.
eşiniz biontech mi oldu? göremedim kusura bakmayın. Çok geçmiş olsun bu arada .
Abim, eşim, kv, kp, kayınbirader ve elti.Daha önce covid gecirip biontech olan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?