Ben ve eşim bilerek biontech i bekledikDaha önce covid gecirip biontech olan var mi aranizda?
Ben adami tvde keşfetmiştim arada denk geldikce videolarini da izliyorum mesela cift kat maske videosunu da izlemiştimSize bir doktor önermek istiyorum
Kendisi bana göre tarafsız
Aşıların faydaları kadar yan etkilerini de anlatıyor
Mesela biraz önce biontech aşısının kalp kası iltihabına neden olup olmadığı ile ilgili videosunu izledim.
Gerçekleri saklamadan evet sebep olabilir diye anlattı ama hepsi bilimsel veriler ışığında. İstatistiki bilgilere de dayanarak hem negatif hem pozitif taraflarını sunuyor, kararı izleyiciye bırakıyor.
Prof. Dr. Murat Aksoy
Covidle ilgili bir sürü video çekip yüklemiş kanalına
Geçmiş olsun yaa hastalığın yan etkileri bile belirsiz herkeste farklı bir iz bırakıyorEşim covid yüzünden oldu şeker, gecirdikten sonraki 3 ayda farkettik aşıyla alakası yok
Sağol canım valla bakalım neler cikacak dahaGeçmiş olsun yaa hastalığın yan etkileri bile belirsiz herkeste farklı bir iz bırakıyor
TesekkurlerBir daha inş. Covid gecirmeyelim diye koruyuculuğu yükseği tercih ettik
cipi nasıl takacaklarini hayal ediyorlar acaba çok merak ediyorumBu gece aşı olunca çip takılacak kısırlaştırılacaksınız diyenler yok galiba
Dünkü çip ve çekim konusundan sonra her türlü geyige hazırımcipi nasıl takacaklarini hayal ediyorlar acaba çok merak ediyorumbenimkide diyorki beynimizi yöneteceklermiş
valla ben onu kaçırmışımDünkü çip ve çekim konusundan sonra her türlü geyige hazırım
Size bir doktor önermek istiyorum
Kendisi bana göre tarafsız
Aşıların faydaları kadar yan etkilerini de anlatıyor
Mesela biraz önce biontech aşısının kalp kası iltihabına neden olup olmadığı ile ilgili videosunu izledim.
Gerçekleri saklamadan evet sebep olabilir diye anlattı ama hepsi bilimsel veriler ışığında. İstatistiki bilgilere de dayanarak hem negatif hem pozitif taraflarını sunuyor, kararı izleyiciye bırakıyor.
Prof. Dr. Murat Aksoy
Covidle ilgili bir sürü video çekip yüklemiş kanalına
Ben adami tvde keşfetmiştim arada denk geldikce videolarini da izliyorum mesela cift kat maske videosunu da izlemiştim
Diyor ki enfekte kisi maske takmiyorsa 10 kat taksaniz nafile
Yani maske karşılıklı takilmali ama insanlarımız coktan atti maskeleri bizim burada komsular hic takmiyordu.
Sonuc olarak cok faydali videolar çekiyor
cipi nasıl takacaklarini hayal ediyorlar acaba çok merak ediyorumbenimkide diyorki beynimizi yöneteceklermiş
Merhaba eşi Coviden sonra şeker hastası olmuş. Daha önce yazmisti konu sahibi aşıyla alakası yok, yanlis anladiniz gibi geldi düzeltmek istedim.Arkadaşlar merhaba, ben de 24 yaşındayım. 17 gün sonra 25. Neyse aşı sıram gelince Sinovac olmayı düşünüyorum. Eğer sorulursa, sorulmazsa da ne olursa artık. Tüm mesajları okuyamadım ama yan etkilerinden dolayı Biontech pek istemiyorum. annem babam da sinovac oldular. Öyle bir yazıyım dedim. Başlığı takip edeceğim.
eşiniz biontech mi oldu? göremedim kusura bakmayın. Çok geçmiş olsun bu arada .
işyerinde 2 ay önce covid olup yoğun bakıma kaldırılan arkadaşımız 1 ay sonunda odaya çıkıp 2 gün sonra kalp kapakçığı iltihabı nedeniyle entübe edildi.
bu adam aşı olmadı, virüsün kendisi ile muhattab oldu.
böyle bakınca en azından aşı da ihtimal var ama virüsün kendisi zaten yapıyor diye düşünüyorum ben de.
ama total görüşüm herkesin hür iradesi ile karar vermesi gereken bir durum.
Hafta sonu yoktum, sayfaları okumadım. Tekrar ediyor gibi olabilir :) bim marketleri çalışkanlarına aşı zorunluluğuğu getirmiş . Eşimin uzaktan bir akrabası yem fabrikasında calisiyor, is veren asi olmayan gelmesin demiş. Özel sektörden bekliyordum ama bu kadar hızlı değildi. Ama alamadığım mesela bim çalışanları aşıladı okey, aşısız müşteri girmeyecek mi?
Doktor iki durumu da karşılaştırdı zaten
Kendisi de covid geçirdi
Covidden sonra kalbinde sorun yaşamış
Covidr yakalanma durumunda risk çok daha fazla dedi (sanırım 100 kat demişti yine istatistiksel veriler sonucunda)
Mesela İngilterede aşı olan bilmem kaç milyon kişi arasında 500 küsür vaka tespit edilmiş
Bunların da 313u önceden kalp problemi yaşayan hastalarmış vs vs
Sinovac olanlara 3. Doz biontech vurulucakmış sanırım.Arkadaşlar merhaba, ben de 24 yaşındayım. 17 gün sonra 25. Neyse aşı sıram gelince Sinovac olmayı düşünüyorum. Eğer sorulursa, sorulmazsa da ne olursa artık. Tüm mesajları okuyamadım ama yan etkilerinden dolayı Biontech pek istemiyorum. annem babam da sinovac oldular. Öyle bir yazıyım dedim. Başlığı takip edeceğim.
eşiniz biontech mi oldu? göremedim kusura bakmayın. Çok geçmiş olsun bu arada .
Sinovac olanlara 3. Doz biontech vurulucakmış sanırım.
Eşim ülkede aşı açılır açılmaz olanlardan. Sinovac oldu o yüzden. Kendi dedi. Bende hibrit çalışmaları olduğunu okumuştum. Hayırlısı iyi karar vermek lazım.o grubun seçim hakkı olmamıştı, sanırım o nedenle. bir de galiba avrupa ülkelerinin herhangi bir kısıt koyma ihtimaline karşılık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?