Esilacım geçmiş olsun.Bünyen hashas demek kiKizlar ben hala toparlayamadim, aile hekimine gittim ölü viruste olsa hasta edebilir dedi test ver dedi gece hic uyuyamadim vucut agrisi cekiyorum ogurmekten duramiyorum ishalden mahvoldum ates ancak dustu ztn, pandemi hastahanesi kabul etmiyor bekle gecer diyor kendi kendimi mahvettim 4 gundur canimdan bezdim
normalde de bu şikayetle gitseniz başka ilaç vermiyorlar ilk aşamada zaten. ama bence de ısrarla acile gidin.
Hayir iceride serum igne vs degil evde alabilirsiniz bekleyin diyor
Ozel hastahaneye asiyi karistirmadan mi gitsem bilmiyorum
haa ben serum gibi düşündüm.
bu da mantıklı. yani dayanamama noktasında acile gidin dediler bana. e siz de zorlanıyorsunuz yani normal bir zamanda da olabilirdi bu.
acaba pandemi nedeniyle yer doldurmamak için mi böyle yapıyorlar ?
Bilmiyorum bana hic birsey demediler gidince de ilk muayneyi asamiyorum iceride serum taksa iceri alsa ztn sivi yerine gelecek azcik gozum acilacak
Hayir hic bir yogunluk yok
Belki enfeksiyon kaptim zehirlendim ama asi diyince telas basiyor
benim eşim aşı olmamak için kim ne diyorsa inanıyor ama kaçışı yok bide bunları banada inandirmaya çalışıyor bende gülüp dalga geçiyorum napimya bi tane şehir efsanesi var ama bu efsane 15 yıldır falan anlatılıyor.
üst akıl beyinlerimize girip bizi yönetecek ve mesela bir gün bir düğmeye basacaklar, milyonlarca insan toplu intihar edecek diye.
bunun gibi senelerdir anlatılan bir sürü mit var.
ben o işlerin çiple miple olacağına inanmıyorum. eğer böyle bir şey varsa da şu an yediğimiz-içtiğimiz-giydiğimiz hemen herşey zaten gdolu ve kimyasallı. zaten bedenlerimizi ele geçirmiş durumdalar.
toplu intiharsa, evet milyonlarca insan obezite, kanser gibi sebeplerle ölüyor ve bu hastalıkların temelinde bize dayatılan bizim de seve seve tükettiğimiz sağlıksız şeyler var.
Aşı da alerjik reaksiyon yapabilir bana da demişlerdi bisey olursa acile gelin diyeBilmiyorum bana hic birsey demediler gidince de ilk muayneyi asamiyorum iceride serum taksa iceri alsa ztn sivi yerine gelecek azcik gozum acilacak
Hayir hic bir yogunluk yok
Belki enfeksiyon kaptim zehirlendim ama asi diyince telas basiyor
Ben hic bu konuda ekstra bir sey yapmadımbenim eşim aşı olmamak için kim ne diyorsa inanıyor ama kaçışı yok bide bunları banada inandirmaya çalışıyor bende gülüp dalga geçiyorum napimcovid yuzunden temizlik hastasi oldum babam bana artık safiye oldun dedi hastaliktan korunalimda gerekirse çip taksinlar
benim eşim aşı olmamak için kim ne diyorsa inanıyor ama kaçışı yok bide bunları banada inandirmaya çalışıyor bende gülüp dalga geçiyorum napimcovid yuzunden temizlik hastasi oldum babam bana artık safiye oldun dedi hastaliktan korunalimda gerekirse çip taksinlar
ben evde kalmaktan böyle oldum bizde dışardan gelince el yüz yikama sonra kolonya tabi maskesiz gezmiyoruz ama evde kapalı kalmaktan sürekli temizlik yapiyorumBen hic bu konuda ekstra bir sey yapmadım
Dışarıdan gelince elimi yuzumu yıkayıp ustumu değiştiririm her zaman böyleydim pandemide de aynı
Sadece maske var fazladan
Kendinizi hirpalamayin
tabiki boşunami bulunmuş bunca aşı cocuklarimada tüm aşılarını yaptırdım bugunde nasip olursa eşimle aşı olmaya gidecez mecbur yaptircak çok şükür ki aşı yaptırma imkanımız varvalla dünya dönem dönem çeşitli salgınlardan aşı ile kurtulmuş. muhtemelen o zamanki insanlar da reddetselerdi şimdi hala çiçek hastalığından ölüyor yada kör oluyor olurduk.
tabiki boşunami bulunmuş bunca aşı cocuklarimada tüm aşılarını yaptırdım bugunde nasip olursa eşimle aşı olmaya gidecez mecbur yaptircak çok şükür ki aşı yaptırma imkanımız var
Bende artık öyle davranacağım. Hatta şu an dışarda çay içiyorum. Bunaldım artık. Ve defalarca hastaneye gitmek durumunda kaldım. Birşey olmadıBen hic bu konuda ekstra bir sey yapmadım
Dışarıdan gelince elimi yuzumu yıkayıp ustumu değiştiririm her zaman böyleydim pandemide de aynı
Sadece maske var fazladan
Kendinizi hirpalamayin
Evde sizden başka dokunan yoksa yapmayın. Ben silmiyorum bi yeri başkası dokunmuyorsaben evde kalmaktan böyle oldum bizde dışardan gelince el yüz yikama sonra kolonya tabi maskesiz gezmiyoruz ama evde kapalı kalmaktan sürekli temizlik yapiyorum
Ben de idari izinde evdeyim sürekliben evde kalmaktan böyle oldum bizde dışardan gelince el yüz yikama sonra kolonya tabi maskesiz gezmiyoruz ama evde kapalı kalmaktan sürekli temizlik yapiyorum
Bende artık öyle davranacağım. Hatta şu an dışarda çay içiyorum. Bunaldım artık. Ve defalarca hastaneye gitmek durumunda kaldım. Birşey olmadı
Bende tek başıma oturdum. Ama baya oturan variş çıkışı ben de kendime sevdiğim bir yerde güzel bir kahve ısmarlayacağım :) çok uzun zaman oldu, önlemlerimle tek başıma oturur kalkarım :)
hergün ev süpür sil bazen cam kapi mutfak dolabi hali sil ne kadar yapsamda içime sinmiyorBen de idari izinde evdeyim sürekli
Bende de tam tersi ev isinden sıkıldım saldimmesela ayda bir dip köşe temizlerim haftada bir süpürge acsam yeter, ufak tefek seylere takılmıyorum siz de takılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?