bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Esilacım geçmiş olsun.Bünyen hashas demek ki

normalde de bu şikayetle gitseniz başka ilaç vermiyorlar ilk aşamada zaten. ama bence de ısrarla acile gidin.

Hayir iceride serum igne vs degil evde alabilirsiniz bekleyin diyor
Ozel hastahaneye asiyi karistirmadan mi gitsem bilmiyorum

Hayir iceride serum igne vs degil evde alabilirsiniz bekleyin diyor
Ozel hastahaneye asiyi karistirmadan mi gitsem bilmiyorum

haa ben serum gibi düşündüm.
bu da mantıklı. yani dayanamama noktasında acile gidin dediler bana. e siz de zorlanıyorsunuz yani normal bir zamanda da olabilirdi bu.
acaba pandemi nedeniyle yer doldurmamak için mi böyle yapıyorlar ?

Bilmiyorum bana hic birsey demediler gidince de ilk muayneyi asamiyorum iceride serum taksa iceri alsa ztn sivi yerine gelecek azcik gozum acilacak
Hayir hic bir yogunluk yok
Belki enfeksiyon kaptim zehirlendim ama asi diyince telas basiyor

Bilmiyorum bana hic birsey demediler gidince de ilk muayneyi asamiyorum iceride serum taksa iceri alsa ztn sivi yerine gelecek azcik gozum acilacak

hangi durum olursa olsun bu sıkıntısı olan birini göndermemeleri lazım
bence başka bir acile gidin kesinlikle

benim eşim aşı olmamak için kim ne diyorsa inanıyor ama kaçışı yok bide bunları banada inandirmaya çalışıyor bende gülüp dalga geçiyorum napimcovid yuzunden temizlik hastasi oldum babam bana artık safiye oldun dedi hastaliktan korunalimda gerekirse çip taksinlar

Aşı da alerjik reaksiyon yapabilir bana da demişlerdi bisey olursa acile gelin diye
Size neden böyle yaptilar ki? Siz yine de gidin özel devlet farketmez bir saglik kurulusuna basvurun

Ben hic bu konuda ekstra bir sey yapmadım
Dışarıdan gelince elimi yuzumu yıkayıp ustumu değiştiririm her zaman böyleydim pandemide de aynı
Sadece maske var fazladan
Kendinizi hirpalamayin

valla dünya dönem dönem çeşitli salgınlardan aşı ile kurtulmuş. muhtemelen o zamanki insanlar da reddetselerdi şimdi hala çiçek hastalığından ölüyor yada kör oluyor olurduk.

Dışarıdan gelince elimi yuzumu yıkayıp ustumu değiştiririm her zaman böyleydim pandemide de aynı
Kendinizi hirpalamayin
ben evde kalmaktan böyle oldum bizde dışardan gelince el yüz yikama sonra kolonya tabi maskesiz gezmiyoruz ama evde kapalı kalmaktan sürekli temizlik yapiyorum

valla dünya dönem dönem çeşitli salgınlardan aşı ile kurtulmuş. muhtemelen o zamanki insanlar da reddetselerdi şimdi hala çiçek hastalığından ölüyor yada kör oluyor olurduk.
tabiki boşunami bulunmuş bunca aşı cocuklarimada tüm aşılarını yaptırdım bugunde nasip olursa eşimle aşı olmaya gidecez mecbur yaptircak çok şükür ki aşı yaptırma imkanımız var

tabiki boşunami bulunmuş bunca aşı cocuklarimada tüm aşılarını yaptırdım bugunde nasip olursa eşimle aşı olmaya gidecez mecbur yaptircak çok şükür ki aşı yaptırma imkanımız var

hepimize şifa olsun inşallah. umarım artık bu sene bu iş biter de hayatlarımız normale döner.

Kendinizi hirpalamayin
Bende artık öyle davranacağım. Hatta şu an dışarda çay içiyorum. Bunaldım artık. Ve defalarca hastaneye gitmek durumunda kaldım. Birşey olmadı

ben evde kalmaktan böyle oldum bizde dışardan gelince el yüz yikama sonra kolonya tabi maskesiz gezmiyoruz ama evde kapalı kalmaktan sürekli temizlik yapiyorum
Ben de idari izinde evdeyim sürekli
Bende de tam tersi ev isinden sıkıldım saldim mesela ayda bir dip köşe temizlerim haftada bir süpürge acsam yeter, ufak tefek seylere takılmıyorum siz de takılmayın

Bende artık öyle davranacağım. Hatta şu an dışarda çay içiyorum. Bunaldım artık. Ve defalarca hastaneye gitmek durumunda kaldım. Birşey olmadı

iş çıkışı ben de kendime sevdiğim bir yerde güzel bir kahve ısmarlayacağım :) çok uzun zaman oldu, önlemlerimle tek başıma oturur kalkarım :)

Ben de idari izinde evdeyim sürekli
Bende de tam tersi ev isinden sıkıldım saldim mesela ayda bir dip köşe temizlerim haftada bir süpürge acsam yeter, ufak tefek seylere takılmıyorum siz de takılmayın
hergün ev süpür sil bazen cam kapi mutfak dolabi hali sil ne kadar yapsamda içime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…