bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hergün ev süpür sil bazen cam kapi mutfak dolabi hali sil ne kadar yapsamda içime sinmiyor
Yaaa yapmayın kendinize bunu
Camlari 6 ay olmustur sileli zaten cam silemiyorum kemik agrilarindan ama uzanabildigim kadar yapıyorum. Tabii.sizde cocuk da varsa insan dayanamaz ama kendinize yazik

Merhaba, bugün öğlen aşımı oldum ben de. Çok kalabalık ve maalesef düzensiz bir aşılama vardı. Randevusuz aşı olanlar nedeniyle tam bir curcunaydı ortam. Sonradan aklıma takıldı hanımlar, aşı olurken hangi aşı olduğunu belirtmek gerekli miydi, randevulu olduğu için belirtmedim ama aklıma takıldı biontech olmak isterken sinovac olmuş olabilir miyim diye Biliyorum saçma ama takılınca takılıyor insan

Mhrsden randevu alır gibi bakabilirsiniz. Sanmıyorum hata olsun.
Hayırlı olsun.

Bana sordular.Sinovac bekleyen varmı diye.Ben dedim.Ama ben gittiğimde randevusuz aşı yokdu

Bana sordular.Sinovac bekleyen varmı diye.Ben dedim.Ama ben gittiğimde randevusuz aşı yokdu
Kalabalıktı, giren çıkan belli değildi maalesef, kimse bana sormadı benim de basiretim bağlandı sormayı akıl edemedim. Randevulular bekledi, randevusuzlar aşı oldu gitti. Her işimiz böyle curcuna.

Aşı karşıtları sokakta bildiri dağıtmaya başlamış

Bizim halkımız okumuyor ki. Kağıt israfından öte geçmez. Hatta mesela kocama ya da bana denk gelirlerse "ulan riskli değilim bir şey değilim toplum sağlığı için aşı olmuşum alırım ayağımın altına git ötede oyna!" diye azarlarız yemin ederim

Tek tek karşılarına alıp anlatmaları lazım. Zor iş.

Hayalime bak hele, tel ekranı dışında bir şey okumayan grup hiç okumayan gruba dert anlatıyor. Bir anda muasır medeniyetler seviyesine çıktım da indim.

Ya bu aşı ve bilim karşıtlarının zeka seviyesini gerçekten merak ediyorum. Bir dünyanın sırrını çözmüş gibi anlatıyorlar. Hep diyorum, bizim ülke gittikçe geriliyor. Eskiden hemen herkes bilime güvenirken şimdi bilim düşmanı olmak moda oldu.

Okumuyorlar evet ama videodan izlediğim kadarıyla bağırarak dağıtım yapıyorlar
Aşı dünya nüfusunu azaltmak için bir oyundur aşı olmayın diye bağırıyordu eleman

Kalabalıktı, giren çıkan belli değildi maalesef, kimse bana sormadı benim de basiretim bağlandı sormayı akıl edemedim. Randevulular bekledi, randevusuzlar aşı oldu gitti. Her işimiz böyle curcuna.
E nabizdan girip covid 19 kismindan oldgnz asinin adini gorebilirsiniz . 2 doz icin hangi tarihlere randevu almaniz gerektgni de gorebilirsiniz .

Bizde esimle dun aksam gidip asimizi olduk herkes icin hayirlisi olur insallah asilanma.

Yaaa yapmayın kendinize bunu
Camlari 6 ay olmustur sileli zaten cam silemiyorum kemik agrilarindan ama uzanabildigim kadar yapıyorum. Tabii.sizde cocuk da varsa insan dayanamaz ama kendinize yazik
2 tane cocugum var bende kendime acıyorum zaman zaman normalde bu kadar takmazdim ama çok psikolojim bozulmuş demekki.

2 tane cocugum var bende kendime acıyorum zaman zaman normalde bu kadar takmazdim ama çok psikolojim bozulmuş demekki.
Kendinize baska uğraşlar bulun cocuklarla etkinlikler yapin
Banyo wc mutfak temizse evi cok takmayin zaten misal banyoda havlu sık değişir, tuvalet ve lavabo temizlenir mutfakta bulasiklar makineye atilir/yikanir tezgah da toplandı mi bitti gitti mesela supurduyseniz silmeyin haftada bir silin supurunce zaten toz da supurulmus oluyor

Sağlık ocağında olduk eşim de ben de.
Bir duzensizlik yoktu.
On dakika kadar önümdeki dört kişiyi bekledim.
Ben de hızlıca oldum çıktım bahçede yirmi dakika kadar bekleyip döndüm.
Biontech masası diye yazmışlar orda sıraya alıp yaptılar randevuluydum.
Sinovac isteyen sorup başka odaya geçti.

Hanımlar,
1 Temmuz da kamu normal mesaiye geçiyormuş. Bu hamilelik vb sebebiyle idari izinle evde çalışanları da kapsıyor mu? Ben anlamadım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…