bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
saat algısı kayboldu milletin.
gerçi bize pandemiden önce de "işinizi geliştmek için eve gidince çalışın" falan diyorlardı ama pandemi de baskı çok arttı
Aynen
Aslinda bizde is baskisi hep vardi ben isteyken de hic bos durmazdim evden de telefonla yapabilecegim her şeyi yapmaya devam ettim ama evde yemek yiyemez oldum millet kilo aldi ben verdim ac geziyorum çünkü

Çok hızlı iniyor ama planlı iniyordur umarım
2.dozu almaya gittiğimizde ay kalmadı demezler umarım
Aslında isteyen herkesin yaş sınırı olmaksizin aşı olmasi guzel ama sistem birden açıldığı icin insanlarda bir yığılma var dolayısıyla sosyal mesafe olayi kalmadi
Insanımız zaten temasi cok seviyor (pandemiden bağımsız olarak sarılma, ic ice iliskiler vs anlaminda söylüyorum).

Bu arada az önce genelge yayimlandi sanıp habere baktım yayimlanmadi yazıyormuş

Yani önce genelge hazırlanması gerekmez mi
Benim mantığım ters işliyor sanırım

Sözlükte bir kaç yorum okudum. Akşam randevu saatinde gidip aşı kalmadığı için dönen 1 2 kişi olmuş (randevusuzlar aşılandığı için)
Eşime sabahın köründe hemen gidiyorsun dedim.
Randevusuz alınmasa keşke. İnternet yoksa telefonla alınabiliyor randevu

Oğlum AB ülkelerinden birinde öğrenci.
Bugün Biontech aşısının ilk dozunu oldu.
2. Doz için 15 Temmuz tarihine randevu vermişler.

Normalde tanımlanan aşı Moderna idi.
Pek içimize sinmemişti, Biontech olsa demiştik.
Evvelki gün mesaj gönderip aşınız Biontech olarak değiştirildi demişler.
İyi oldu.
Az önce konuştuk iyiyim şimdilik bir yan etki yok dedi.

Zaten bizde isler hep ters isliyor baksana randevusuz yuzunden randevusu olan asilanamiyor

Çok hızlı iniyor ama planlı iniyordur umarım
2.dozu almaya gittiğimizde ay kalmadı demezler umarım
Bende bugün saat 2de birinci doz oldum 2 garantiledim diye düşünüyorum ama kısmet nikel cobalt paraben kas gevşetici ilaçlar antibiyotikler B12 ve cinkoya alerjim var 200 mg alerji ilacı kullanıyorum damar yolu açtılar yarım saat bekledik hiç bişey yok çok şükür herkese bol antikor olsun inşallah

Yaa bende hamileyim ama olmadım
Doktorunuz mu önerdi size?
Koronadan da korkuyorum eve kapandım
Bol antikorlu olsun size :)
Bnm doktorum ne ol diyor ne olma hamileler üzerinde kanıtlanmış birşey yok seçim karar senindir diyor bnde ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum korona olmaktan da kan pıhtılaşma sorunum da var kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyorum

Yaa bende hamileyim ama olmadım
Doktorunuz mu önerdi size?
Koronadan da korkuyorum eve kapandım
Bol antikorlu olsun size :)

Ben ikiz hamileyim. Doktorumdan önce kendim istedim bebekler antikorlu doğsun istedim. Doktoruma sadece hangisi diye sordum Sinovac dedi bende oldum Bende evden dışarı çıkmıyorum normalde kendimden çok bebekler içindi Teşekkür ederim

33 saat önce biyontech aşısı oldum yaşım 31.
Ama dün gece uyuyamadım kolumun ağrısı felaketti.Ayrica terleme,tüm vücutta ağrı ve değişik bir sicak basması vardı.Bugun hep terledim ve yorgundum.
Ben hiç kovid geçirmedim diye biliyorum.Cok ağır geldi bana bu aşı.Kolumu yeni yeni oynatmaya başladım.Umarim ikinci dozda daha fena olmam

Geçmiş olsun.
Dün göğüs hastalıkları profesörü bir velimle konuşurken aşının yan etkileri gündeme geldi.
‘Yan etki görülmesi; vücutta aşıya karşı tepki dolayısıyla antikor oluştuğunu gösterir, aslında iyi bir şey bu’ dedi.

Bende bugün Biontech oldum.Şimdilik biraz kolumda ağrı var. 2. Randevumu da 5 ağustosa aldım.Alerjik rinit bende de var.Doktor ilaçlara karşı alerjin yoksa sorun yaşamazsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…