Aynensaat algısı kayboldu milletin.
gerçi bize pandemiden önce de "işinizi geliştmek için eve gidince çalışın" falan diyorlardı ama pandemi de baskı çok arttı
Asi yarından intibaren 25 yaşa inmiş
Aslında isteyen herkesin yaş sınırı olmaksizin aşı olmasi guzel ama sistem birden açıldığı icin insanlarda bir yığılma var dolayısıyla sosyal mesafe olayi kalmadiÇok hızlı iniyor ama planlı iniyordur umarım
2.dozu almaya gittiğimizde ay kalmadı demezler umarım
Aslında isteyen herkesin yaş sınırı olmaksizin aşı olmasi guzel ama sistem birden açıldığı icin insanlarda bir yığılma var dolayısıyla sosyal mesafe olayi kalmadi
Insanımız zaten temasi cok seviyor (pandemiden bağımsız olarak sarılma, ic ice iliskiler vs anlaminda söylüyorum).
Bu arada az önce genelge yayimlandi sanıp habere baktım yayimlanmadi yazıyormuş
Yaş 25 e indi sıra bana geldi . Hangi asiyi olsam çok kararsizim
Zaten bizde isler hep ters isliyor baksana randevusuz yuzunden randevusu olan asilanamiyorYani önce genelge hazırlanması gerekmez mi
Benim mantığım ters işliyor sanırım
Sözlükte bir kaç yorum okudum. Akşam randevu saatinde gidip aşı kalmadığı için dönen 1 2 kişi olmuş (randevusuzlar aşılandığı için)
Eşime sabahın köründe hemen gidiyorsun dedim.
Randevusuz alınmasa keşke. İnternet yoksa telefonla alınabiliyor randevu
Ben randevuyu aldim 2.aşı için umarim ayirmislardirÇok hızlı iniyor ama planlı iniyordur umarım
Bende bugün saat 2de birinci doz oldum 2 garantiledim diye düşünüyorum ama kısmetÇok hızlı iniyor ama planlı iniyordur umarım
Ankette Sinovac aşısı olacağım demiştim. Sözümde durdum bugün ilk dozumu vuruldum
Bol antikorlu olsun bebişlerimede geçsin inşallah
Bnm doktorum ne ol diyor ne olma hamileler üzerinde kanıtlanmış birşey yok seçim karar senindir diyor bnde ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum korona olmaktan da kan pıhtılaşma sorunum da var kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyorumYaa bende hamileyim ama olmadım
Doktorunuz mu önerdi size?
Koronadan da korkuyorum eve kapandım
Bol antikorlu olsun size :)
Yaa bende hamileyim ama olmadım
Doktorunuz mu önerdi size?
Koronadan da korkuyorum eve kapandım
Bol antikorlu olsun size :)
Aayyyyy.Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla:)Ben ikiz hamileyim. Doktorumdan önce kendim istedim bebekler antikorlu doğsun istedim. Doktoruma sadece hangisi diye sordum Sinovac dedi bende oldumBende evden dışarı çıkmıyorum normalde kendimden çok bebekler içindi Teşekkür ederim
Aayyyyy.Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla:)
Geçmiş olsun.33 saat önce biyontech aşısı oldum yaşım 31.
Ama dün gece uyuyamadım kolumun ağrısı felaketti.Ayrica terleme,tüm vücutta ağrı ve değişik bir sicak basması vardı.Bugun hep terledim ve yorgundum.
Ben hiç kovid geçirmedim diye biliyorum.Cok ağır geldi bana bu aşı.Kolumu yeni yeni oynatmaya başladım.Umarim ikinci dozda daha fena olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?