bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşı olanlar bulaştıra bilir mi virüs ? Başına gelen veya etrafında duyan oldu mu ?

Aşı olanlar bulaştıra bilir mi virüs ? Başına gelen veya etrafında duyan oldu mu ?
Bulasacak miktarda virus yuku olustugunu sanmiyorum ben, bu sahsi fikrim.
Sinovac zaten ölü virus o da olmaz.
Yani canli asilarda da bulasma olacak olsa kizamik su cicegi falanda bulasirdi diye dusundum.
Birde bulasiciligi hafifletiliyor canli asilarin.

Teşekkür ederim cevabınız için

Doğum öncesi kullanamadıkların doğum sonrasına aktarılıyor. O sebeple istemedim :)
Merhaba aklıma takıldı da doğum öncesi 8 hafta / doğum sonrası 8 hafta olan izinde aktarma oluyor mu ..örneğin erken doğum oldu doğum tarihinden itibaren 8 hafta mı izin kullanabiliyoruz yoksa doğum öncesi 8 haftalık izinden kalan örneğim 1 /2 hafta varsa onlarda eklenebiliyor mu ?

ollleyyyy bende de terleme, ateş ve hafif kırgınlık olmuştu :)

banu çiftçi hamile ve hamile olmayanlarda aynı sonuçların gözlemlendiği ve hamilelerde bebeklerinde de bağışıklık olduğu ile ilgili bazı makaleleri paylaştı instagram hesabında.
isterseniz okuyun. ama tabi sizin durumunuzu en iyi doktorunuz değerlendirir. ben sadece fikir olarak yazdım.

Özelden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…