Bulasacak miktarda virus yuku olustugunu sanmiyorum ben, bu sahsi fikrim.Aşı olanlar bulaştıra bilir mi virüs ? Başına gelen veya etrafında duyan oldu mu ?
Teşekkür ederim cevabınız içinBulasacak miktarda virus yuku olustugunu sanmiyorum ben, bu sahsi fikrim.
Sinovac zaten ölü virus o da olmaz.
Yani canli asilarda da bulasma olacak olsa kizamik su cicegi falanda bulasirdi diye dusundum.
Birde bulasiciligi hafifletiliyor canli asilarin.
Niye gittin şimdi hayırdır üzüldüm ..Olmuyorum abla ben kendime cip felan taktırmak muhittin çipli dedirttmemm
Merhaba aklıma takıldı da doğum öncesi 8 hafta / doğum sonrası 8 hafta olan izinde aktarma oluyor mu ..örneğin erken doğum oldu doğum tarihinden itibaren 8 hafta mı izin kullanabiliyoruz yoksa doğum öncesi 8 haftalık izinden kalan örneğim 1 /2 hafta varsa onlarda eklenebiliyor mu ?Doğum öncesi kullanamadıkların doğum sonrasına aktarılıyor. O sebeple istemedim :)
Geçmiş olsun.
Dün göğüs hastalıkları profesörü bir velimle konuşurken aşının yan etkileri gündeme geldi.
‘Yan etki görülmesi; vücutta aşıya karşı tepki dolayısıyla antikor oluştuğunu gösterir, aslında iyi bir şey bu’ dedi.
Ben randevuyu aldim 2.aşı için umarim ayirmislardir
Asidan dolayi bulastirmaz. Ama virusu alirsa dışarıdan bulastirir. Tasiyici oluyorlar.Aşı olanlar bulaştıra bilir mi virüs ? Başına gelen veya etrafında duyan oldu mu ?
Bnm doktorum ne ol diyor ne olma hamileler üzerinde kanıtlanmış birşey yok seçim karar senindir diyor bnde ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum korona olmaktan da kan pıhtılaşma sorunum da var kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyorum
Ben aşıyı oldugum gün aldım hemen.ben alamıyorum mhrs den bi türlü
Ben aşıyı oldugum gün aldım hemen.
Randevu saati gecip ilk randevu sistemden düser dusmez
Banada devlet hastanesinde bu çıkıyor özel hastaneden alabiliyorum.bana sürekli aradığınız kritere uygun randevu yok diye uyarı çıkıyor
bir de arayıp deneyeceğim
Banada devlet hastanesinde bu çıkıyor özel hastaneden alabiliyorum.
Merhaba aklıma takıldı da doğum öncesi 8 hafta / doğum sonrası 8 hafta olan izinde aktarma oluyor mu ..örneğin erken doğum oldu doğum tarihinden itibaren 8 hafta mı izin kullanabiliyoruz yoksa doğum öncesi 8 haftalık izinden kalan örneğim 1 /2 hafta varsa onlarda eklenebiliyor mu ?
Ben aldim ama gorumceme de ayni yazi cikiyo.bana sürekli aradığınız kritere uygun randevu yok diye uyarı çıkıyor
bir de arayıp deneyeceğim
Ben aldim ama gorumceme de ayni yazi cikiyo.
Birde ben o donemde sivas da olacagim icin iradan aldim belki o yuzden rahatça almisimdir
Olabilir.evet istanbul kalabalık diye sıkıntı olabilir
10 gun sonra açılıyor bizde alamamistik şimdi aldimben alamıyorum mhrs den bi türlü
astrojurnal simdi bir deneyeyim dedim de 27 temmuza ikinci randevumu ankaraya da alabiliyorum.
İstersen birde 182 den dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?