bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ablam şifa olsun annem de bana hazırlatmış tanıdık aktara çok cazip bir fiyata üstelik.
Ya alışveriş ettiğimiz bir balcı var.65-70 cıvarı veriyor propolisi.Birazda iyi ballardan karıştırıyor.Baharatlardan para almıyor.Uzun zamandır kendim karıştırıyorum evde .Şimdi kaça çıkar bilmiyorum ama okadarı bulmaz

Içinize hangisi sinerse onu yaptırın benim çok alerjim var aileminde Dr biontech önerdi bize
Benim de ota çöpe alerjim var, Biontechten korkuyorum ama Çin'in aşısını da istemiyorum. Sanirsam hastaneden randevu alıp orada Biontech olacam mecbur. Niloyatospikk

Benim de ota çöpe alerjim var, Biontechten korkuyorum ama Çin'in aşısını da istemiyorum. Sanirsam hastaneden randevu alıp orada Biontech olacam mecbur. Niloyatospikk
Benimde öyle korktum ama bişey olmadı biontech yaptırdım ben herşeye alerjim var sinovac olanlarda yan etki olabilir biontech koruması daha fazla

Benimde öyle korktum ama bişey olmadı biontech yaptırdım ben herşeye alerjim var sinovac olanlarda yan etki olabilir biontech koruması daha fazla
Gecmis olsun, Allah iyilikler versin sağlığına, hayatına. Allah hepimizi her türlü hastaliktan korusun, sağlıklı kılsın.

Herkese yan etki soruyorum biliyor musun kaç kişiye sordum sadece 1 kişi çıktı sıtmalanmış hastaneye gitmiş o gece öyle geçmiş bir daha da olmamış

Arkadaşlar aşı olalı 10 gün oldu. Dün gece 2.30 gibi uyudum. 3de bi anda uyandım. Uyandıktan sonra da kalbim çok hızlı çarpmaya başladı. Mutfağa zor gittim. Su falan içtim. Tansiyonumu da nabzım düştükten sonra ölçtüm. 15e 9,5tu. Bugün annemle konuştum o da 2 gün önce olmuş aynı benim gibi. O da aşı olalı 13 gün oluyor. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Kalbime check up yaptırmıştım pandemi öncesi bi sıkıntı yoktu. Üfürme varmış o da arada ritim bozukluğu yapıyordu. Doktor kakao, kahve vs yiyip içme demişti. Kafeinsiz kahve içiyorum. Dün de eşim kahveli leblebi almış ondan yedim 10 tane falan.

Annemde olmasa yediklerime bağlayacaktım ama merak ettim.

Ha bi de çok çok stresli bi insanım. Annem de öyle.

Son düzenleme:
Hangi aşı vurundunuz

Panik atak gibi gorunuyo sizinki

Geçmiş olsun size de. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum. Beynime pıhtı atma geçmişim olduğu için. Nörologum kullanmamı istedi.
Teşekkür ederim bende coraspin kullanıyorum doktor tavsiyesiyle bende o sebepten korkuyorum alerji gecmisimde var sinovac tercih ettim ama diyorum ölü virüsün bile etkisi var canlısı nasıl vurur acaba beni

Geçmiş olsun. Bende ayın 7 sinde oldum aşımı. Aşıyla ilintili mi bilmiyorum 10 gündür çarpıntı yaşıyorum. Digital tansiyon aleti aldım onunla her akşam ve sabah ölçüyorum sabah 60larda olan nabız akşam 80 altına düşmüyor istirahat halinde bile.. haftaya rutin kontroller var gitmişken söyleyeceğim doktoruma bakalım ne çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…