bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Biontech mi bu sıtmalanan.
İyi ediyorsun, az biraz arastirmak lazim.
Ben de doktorlardan sorayim diyorum.
Dün gece gece aniden sms geldi, bi baktim Sağlık Bak. aşı tanımlandı diyor bi ürkmedim değil
Evet Biontech
Bana da geldi mesaj çok olmak istiyorum ama biliyorsun panik atak var yan etkiden çok korkuyorum nasıl cesaretimi kırıp olucam bilmiyorum

Asidan değil gibi sankihali hazirda var olan kalp ritim bozukluğundan olabilir bir de kahveli leblebi yemissiniz maalesef bazı bunyeler ufacık bir seyi bile affetmiyor belki o leblebi size dokunmuş olabilir. Benim de son zamanlarda kalple alakali sıkıntılar yasiyorum çarpıntım var doktora gittim ekg normal çıktı doktor stresten olabilir dedi, ben de son birkac haftadır cok stres altindayim ona bagliyorum ayni sizin gibi sabah uyandiktan sonra basliyor nefes darlığı yasiyorum tansiyonum yüksek çıkıyor
Teşekkür ederim bende coraspin kullanıyorum doktor tavsiyesiyle bende o sebepten korkuyorum alerji gecmisimde var sinovac tercih ettim ama diyorum ölü virüsün bile etkisi var canlısı nasıl vurur acaba beni
Sinovac inaktif bir aşı yani ölü hucreli ama biontech canli asi değil icinde virüs bile yok sadece covidin bi nevi DNAsini içeren bir aşı. Yani covidde bulunan bir protein kullanılmış o da vucudun hastaligi tanimasi acisindan. Ama kesinlikle canlı formda bir aşı değil.
Pıhtılaşma sorunu olup ası olan var mı?
Benim trombosit değerim üst sınırdan birkac puan yukarıdaydi aşı olduğumda, birkac gün 100mg aspirin kullandim hatta 1 ay sonrasi kan tetkiklerinde trombosit değeri normaldi :) aşı sonrasi kullanma sebebim tedbir amaçlıydı daha önce de kullanırdım kesmisti doktorum.
Nabzin 80 olmasi gayet normal benimki 90larda doktorum ona bile normal diyor tabii normalde 95 ustu iyi değildir. 80 cok iyi yani

Ooo bu belirtilerin hepsi var bende sanirim.benim de kan değerlerim düştü zaten anemi tedavisi görüyorum
Yaa ilk okuyunca dedim evde yatılı misafir nasil.olur diye ama cok paniksin sanirim
O kadar vesvese yapmamaya çalış bir de yemek harici maske takin derim her ihtimale karşı. Yemekte de mesafeli oturun atlatirsiniz iyi düşün iyi olsun. Benim arkadasim da ise basladi o da birkac kisiyle ayni aracta ise gidip geliyordu bense evde izole yasiyorum 1.5 senedir. 2 kere geldi bana mesafeli durduk maskemizi taktik bir sey olmadi cok şükür
Ki ben yakalanirsam direkt yoğun bakımlık olurum Allah korusun
Ama hayat devam.ediyor inan ben ki yalnızlığı severim evde patliyorum.artik o kadar hayattan kopuk yasamak da insani bitiriyor maalesef

Evet biliyorum canlı aşı olmadigini ben koronaya yakalansaydim yani canlı virüse nasıl etkilerdi Allah bilir demek istedim

Sinovac aşısı oldum bu arada

Arkadaşlar bende aşı olmak istiyorum ama biontech in kalp kası iltihabı yaptığı söyleniyo amerika bu konuda miyokardit uyarısında bulunuyo ve tırsıyorum sinovac delta virüsüne karşı yetersiz mi acaba kafam çok karışık

Pıhtılaşma sorunu olup ası olan var mı?
Merhaba hamileliğim boyunca kan sulandırı iğne oldum,ilk hamileliğim pıhtılaşma yüzünden düşükle sonuçlanmıştı..şu an kullandığım herhangi bir kan sulandırıcı yok..5 gün önce biontech oldum korka korka..ilk 2 gün sadece kol ağrım oldu şimdilik başka bi yan etki görmedim..bi arkadaşım geçen yıl pıhtı atması sonucu neredeyse ölüyodu tedavi görüyor,kan sulandırıcı kullanıyor.doktoru biontech olsbilirsin dedi ve 10 gün önce oldu ..herhangi bi yan etki olmadı.. şimdilik iyiyiz ama umarım uzun vadede bişey olmayız

Bende sizin gibi düşündüm sinovac oldum delta virüsüne yetersiz olabilir ama en azından hastaneye yatmak ağır geçirme gibi durumlar olmaz sanırım

Oranlara baktınız mi? Yani ben baktım sayisal verilere çok yüksek bir oran yok.

Sizinki asidan mi bilmem ama abimde de ilk doz 1 2 gun bas donmesi tansiyon vs yapti sonra gecti.
2.dozda hic bir sey hissetmedi

Oranlara baktınız mi? Yani ben baktım sayisal verilere çok yüksek bir oran yok.
Bakmadım ama bize denk gelir mi öyle bişey bilmiyorum inanın çekimserim ama aşı dan başka çare de yok gibi herhalde sinovac olucam en azından bilindik yöntemlerle geliştirilmiş

Bakmadım ama bize denk gelir mi öyle bişey bilmiyorum inanın çekimserim ama aşı dan başka çare de yok gibi herhalde sinovac olucam en azından bilindik yöntemlerle geliştirilmiş
Olun tabiki kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz aşıyı. Insallah bol antikor olur

Sinovac geldiği gibi bitiyo olacaksanız randevunuzu alın ben üç hafta bekledim gelmesini

Cok teşekkür ederim canım pekş kan sulandırıcı kullanmak gerekiyor mu aşıdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…