Patron nedenini sorsaydın o çok bilmişekendini bilmeyenlerin dedikoduları çok can sıkıyor ...
etrafımdan biri çıktı aşıyı boşuna oldun demez mi
kendini bilmeyenlerin dedikoduları çok can sıkıyor ...
etrafımdan biri çıktı aşıyı boşuna oldun demez mi
Geçen Instagram da biri yorumda sinovacda mRNA aşısı demezmi gulsemmi aglasammi bilemedim cahilligimize aglamaliyiz bence aşı bulamayan ülkelere üzülüyorum bizde elimizle itiyozVaLla kendi ailemde genis ailemde de herkes oldu. Ama benimde Twitterde okuduklarimdan dolayi canim sıkılıyor. Zaten panik biriyim , perşembe günü aşı oldum. Kolumda aşı yerinde hafif ağrı oldu. Normal olan asilar gibiydi ama yalan yok korkuyorum:)
Hangi aşı oldunuzVaLla kendi ailemde genis ailemde de herkes oldu. Ama benimde Twitterde okuduklarimdan dolayi canim sıkılıyor. Zaten panik biriyim , perşembe günü aşı oldum. Kolumda aşı yerinde hafif ağrı oldu. Normal olan asilar gibiydi ama yalan yok korkuyorum:)
Biontech oldum, yurt dışına çıkma icin istenilen aşı ve sinovac daha az koruyucu diye çıkmıştı .Hangi aşı oldunuz
Aslında evet yediğimiz , içtiğimiz herşey zaten zararli. Bunu biliyoruz ama neler diyorlar insan korkuyor. Cip vs değil benim şeyim ,yok hastalıklar artacak aşıdan vs deniliyor. Aman düşünememeye çalışıyorumGeçen Instagram da biri yorumda sinovacda mRNA aşısı demezmi gulsemmi aglasammi bilemedim cahilligimize aglamaliyiz bence aşı bulamayan ülkelere üzülüyorum bizde elimizle itiyoz
Yok bizi izleyeceklerde yok kısır yapacakta yok iki üç yıla öleceksinizde neler neler
Sanki elindeki telefonla izlenmiyo parmak iziyle tuş kilidi aciyo cahilliğe bak yediği domatesler içtiği kola çamaşırlarını yıkadığı deterjan afedersiniz altına koyduğu ped bile İsrail mali zaten bize çipi takan takmış ülkemizde deli gibi yahudi malına rağbet var aşı ilemi bizi öldürecekler yada kısır yapacaklar buna anca gülünür
Çinin şeffaflığına güvenemiyorum ben nedense bu konuda.Ama çin bu işi sinovac la çözdü neredeyse yok gibi diyorlar vakalar baya azaldı bilemiyorum bende bugün sinovac oldum
Bende ilk inaktif aşıyı çin buldu üretti diye güveniyorum altyapısı var yaniAma çin bu işi sinovac la çözdü neredeyse yok gibi diyorlar vakalar baya azaldı bilemiyorum bende bugün sinovac oldum
Geçen Instagram da biri yorumda sinovacda mRNA aşısı demezmi gulsemmi aglasammi bilemedim cahilligimize aglamaliyiz bence aşı bulamayan ülkelere üzülüyorum bizde elimizle itiyoz
Yok bizi izleyeceklerde yok kısır yapacakta yok iki üç yıla öleceksinizde neler neler
Sanki elindeki telefonla izlenmiyo parmak iziyle tuş kilidi aciyo cahilliğe bak yediği domatesler içtiği kola çamaşırlarını yıkadığı deterjan afedersiniz altına koyduğu ped bile İsrail mali zaten bize çipi takan takmış ülkemizde deli gibi yahudi malına rağbet var aşı ilemi bizi öldürecekler yada kısır yapacaklar buna anca gülünür
Neden bilmiyorum ama sosyal medyaya bot hesaplarla aşı karşıtı yorumlar sürdüler diye tahmin ediyorum bizim insanımız da okuyup bilgi edinmek yerine sosyal medyadan hemen galeyana geldikleri için cogaldilarülkece sağlıksız beslenmekten her türlü hastalık potansiyelimiz yüksek zaten. ama aşı olan öksürse aşıdan oldu diyorlar.
ben de anlamıyorum asla bu milleti. hem bilgisizlik var hem de çok bilmişlik.
kendisi olmak istemeyen olmasın da gidip milleti galeyana getirmek çok saçma
Çin bu işi geçmişte yaşadıklarından dolayı çözdü ülkemize ilk çin aşısı geldi ve sağlık çalışanları oldu önce sağlık çalışanlarımıza sonra devletime güvenerek olduk inşaallah çabucak kurtuluruzBende ilk inaktif aşıyı çin buldu üretti diye güveniyorum altyapısı var yani
Neden bilmiyorum ama sosyal medyaya bot hesaplarla aşı karşıtı yorumlar sürdüler diye tahmin ediyorum bizim insanımız da okuyup bilgi edinmek yerine sosyal medyadan hemen galeyana geldikleri için cogaldilar
Daha dün aşı hemen çıksa neden hızlı aşı bulunmuyo diyenler şimdi hızlı çıkan asiyami güvenecez diyorlar bilmişler
Bu süreci buraya taşıyan sağlık bakanı olmuştur. Mrna aşıları için uzun vadeli yan etkilerini bilmiyoruz ondan sinovac tercih ettik dedi. Yetmedi üstüne geçenlerde covid geçirenler için ne gibi yan etkileri olacak bilemiyoruz ama 3 yıl içinde ölüm oranı üç dört kat artacak dedi. Artık covid geçirenler mi yoksa aşıdan mı her neyse toplu ölümlere alıştırma yapıyorlar. Bu konuşmaların üstüne tedirgin olmamak mümkün mü?Biontech oldum, yurt dışına çıkma icin istenilen aşı ve sinovac daha az koruyucu diye çıkmıştı .
Aslında evet yediğimiz , içtiğimiz herşey zaten zararli. Bunu biliyoruz ama neler diyorlar insan korkuyor. Cip vs değil benim şeyim ,yok hastalıklar artacak aşıdan vs deniliyor. Aman düşünememeye çalışıyorum
Elimizden ne gelirki iki ucu pis değnek çok zor bir durum kime neye güvenecez bilmiyorum Allah'a sığınalim çünkü herşey Allah'ın izniyle oluşuyorBu süreci buraya taşıyan sağlık bakanı olmuştur. Mrna aşıları için uzun vadeli yan etkilerini bilmiyoruz ondan sinovac tercih ettik dedi. Yetmedi üstüne geçenlerde covid geçirenler için ne gibi yan etkileri olacak bilemiyoruz ama 3 yıl içinde ölüm oranı üç dört kat artacak dedi. Artık covid geçirenler mi yoksa aşıdan mı her neyse toplu ölümlere alıştırma yapıyorlar. Bu konuşmaların üstüne tedirgin olmamak mümkün mü?
Evet aynen ben asi oldum bakan böyle açıkladı. Bu şekilde düşündüm ne yapayım zaten ölüm zamanımz belli öyle ya da böyle sebep bu ya da başka sey yaşayacağız diye düşünmemeye çalışıyorum.Bu süreci buraya taşıyan sağlık bakanı olmuştur. Mrna aşıları için uzun vadeli yan etkilerini bilmiyoruz ondan sinovac tercih ettik dedi. Yetmedi üstüne geçenlerde covid geçirenler için ne gibi yan etkileri olacak bilemiyoruz ama 3 yıl içinde ölüm oranı üç dört kat artacak dedi. Artık covid geçirenler mi yoksa aşıdan mı her neyse toplu ölümlere alıştırma yapıyorlar. Bu konuşmaların üstüne tedirgin olmamak mümkün mü?
Benim anladığım covidin alevlendirdiği hastalıklar için söylediBu süreci buraya taşıyan sağlık bakanı olmuştur. Mrna aşıları için uzun vadeli yan etkilerini bilmiyoruz ondan sinovac tercih ettik dedi. Yetmedi üstüne geçenlerde covid geçirenler için ne gibi yan etkileri olacak bilemiyoruz ama 3 yıl içinde ölüm oranı üç dört kat artacak dedi. Artık covid geçirenler mi yoksa aşıdan mı her neyse toplu ölümlere alıştırma yapıyorlar. Bu konuşmaların üstüne tedirgin olmamak mümkün mü?
Hala aynı noktada mısınız?Bu süreci buraya taşıyan sağlık bakanı olmuştur. Mrna aşıları için uzun vadeli yan etkilerini bilmiyoruz ondan sinovac tercih ettik dedi. Yetmedi üstüne geçenlerde covid geçirenler için ne gibi yan etkileri olacak bilemiyoruz ama 3 yıl içinde ölüm oranı üç dört kat artacak dedi. Artık covid geçirenler mi yoksa aşıdan mı her neyse toplu ölümlere alıştırma yapıyorlar. Bu konuşmaların üstüne tedirgin olmamak mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?