Siz danışın bence doktorunuza yanlış yönlendirmek istemem ben kullanmadımCok teşekkür ederim canım pekş kan sulandırıcı kullanmak gerekiyor mu aşıdan sonra
Hayat eve sığar uygulamasında görünürHanımlar merhaba, ikinci doz aşımı 4 mayısta oldum? Şimdi korona için temaslı sayılıyor muyum?
Çok geçmiş olsun anneciğine ahretliğim.Sağ olasın ahretliğim, iyi çok şükür.
Evet aşısını oldu, aslında epey tereddütleri vardı çünkü kronik hastalıkları, kilosu, yaşı nedeniyle vücudu olmadık zamanda olmadık şeylere alerjik reaksiyon gösterebiliyor, kullandığı bir ilaç aniden dokunabiliyor, bu sebeple aile hekimi anneme sağlık ocağında bu riski alamayacaklarını hastanede aşı olmasının daha iyi olacağını söylemiş, bir yandan da 2 yıldır evde çok sıkıldı iyice hareketsiz kaldı ahretliğim.
Aşı olursa hem koronadan korunma ihtimali yükselecek hem de kısıtlama olmadan dışarı çıkacak diye gözünü kapatıp olmuş aşısını
Bende 2. dozu olmadan önce yanma vardı boğazımda.Yaptırdım aşıyı.Bir sıkıntı yok(Sinovac)Selamlar, bu sabah Biontech vuruldum ama geceden beri boğazımda çok hafif bir gıcık gibi mi desem bişi vardı. Şimdi diyorum acaba bir sıkıntı olur mu böyleyken aşı olunca.. Çok nadiren de öksürme hissi geliyor.
Ben kanseri alevlenen duydum birFahrettin koca son toplantısında kovit geçirenlerin nasıl bir yan etki bıraktığını bilmediğimiz için 3 ,4 yıl sonra mevcut ölümlerin 3,4 katı kadar kayıplar vericez dedi
Bu herkes onun için mi geçerli yoksa hastanede yatan entube olup hastaneden çıkan insanlar icinmi geçerli acaba çok korkutucu
Eşim de ağır geçirdi hastanede yattı şimdi korktum bitti gitti derken daha kötüsü olabilir yaniFahrettin koca son toplantısında kovit geçirenlerin nasıl bir yan etki bıraktığını bilmediğimiz için 3 ,4 yıl sonra mevcut ölümlerin 3,4 katı kadar kayıplar vericez dedi
Bu herkes onun için mi geçerli yoksa hastanede yatan entube olup hastaneden çıkan insanlar icinmi geçerli acaba çok korkutucu
Allah korusun inşallah olmazEşim de ağır geçirdi hastanede yattı şimdi korktum bitti gitti derken daha kötüsü olabilir yani
İşte sakıncadan kastım değerleri etkileyip etkilemeyeceği yönündeydi. Araştırdım bayağı ama bulamadım. Perşembe doktora soracağım artık.Aşı değerleri etkiler mi bilmiyorum ama kan tahlili yaptırmanızda neden sakınca olsun ki?
Ameliyatınız ne zamanRahimde miyom ameliyatı olacak öncesinde mi aşı ölüyüm sonrasinda mi çok kararsız kaldım
Alman aşısi olursanız antikor hemen üretiyor diye duydum sinovac çok geç üretiyor ikinci dozdan sonraAşı olduktan en fazla bir hafta sonra olabilirim belki iki hafta sonra Dr bu hafta netleştirir bende biraz fikir edinmek istedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?