bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hanımlar merhaba, ikinci doz aşımı 4 mayısta oldum? Şimdi korona için temaslı sayılıyor muyum?

Çok geçmiş olsun anneciğine ahretliğim.
Belli bir yaşa geliincede maalesef hastalıklar oluyor,aşı mutlaka koruyacaktır .
Evdede hayat bıktırdı sonuçta,aşı olmakla en iyi kararı vermiş zaten.
Sen ne yaptın ahretklik aşı oldun demi.

Selamlar, bu sabah Biontech vuruldum ama geceden beri boğazımda çok hafif bir gıcık gibi mi desem bişi vardı. Şimdi diyorum acaba bir sıkıntı olur mu böyleyken aşı olunca.. Çok nadiren de öksürme hissi geliyor.

Bende 2. dozu olmadan önce yanma vardı boğazımda.Yaptırdım aşıyı.Bir sıkıntı yok(Sinovac)

Fahrettin koca son toplantısında kovit geçirenlerin nasıl bir yan etki bıraktığını bilmediğimiz için 3 ,4 yıl sonra mevcut ölümlerin 3,4 katı kadar kayıplar vericez dedi
Bu herkes onun için mi geçerli yoksa hastanede yatan entube olup hastaneden çıkan insanlar icinmi geçerli acaba çok korkutucu

Ben kanseri alevlenen duydum bir

Eşim de ağır geçirdi hastanede yattı şimdi korktum bitti gitti derken daha kötüsü olabilir yani

Demek ki covit olsanda aynı yan etkileri yıllar sonra gorucez aşı olsakta aynı
Allah sonumuzu hayr eylesin

Hanımlar merhaba ben 23 yaşındayım çarşamba gününe aşı randevusu aldım. Fakat perşembe doktor randevum var tam kan sayımı yaptırıp insülin değerlerime baktıracağım (insülin direncim var). Aşı kan değerlerimi etkiler mi? Aşı olduktan sonra kan tahlili yaptırmamda bir sakınca var mı?

Aşı değerleri etkiler mi bilmiyorum ama kan tahlili yaptırmanızda neden sakınca olsun ki?

Aşı değerleri etkiler mi bilmiyorum ama kan tahlili yaptırmanızda neden sakınca olsun ki?
İşte sakıncadan kastım değerleri etkileyip etkilemeyeceği yönündeydi. Araştırdım bayağı ama bulamadım. Perşembe doktora soracağım artık.

Rahimde miyom ameliyatı olacak öncesinde mi aşı ölüyüm sonrasinda mi çok kararsız kaldım

Aşı olduktan en fazla bir hafta sonra olabilirim belki iki hafta sonra Dr bu hafta netleştirir bende biraz fikir edinmek istedin

kendini bilmeyenlerin dedikoduları çok can sıkıyor ...

etrafımdan biri çıktı aşıyı boşuna oldun demez mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…