- 23 Ocak 2016
- 35.162
- 51.097
- 598
Evet bence de öyle covidin nerelerde hasar bıraktığı şuan bilinmiyorBenim anladığım covidin alevlendirdiği hastalıklar için söyledi
Aynen öyle başka çaremiz yok. Allah sonumuzu hayır etsinElimizden ne gelirki iki ucu pis değnek çok zor bir durum kime neye güvenecez bilmiyorum Allah'a sığınalim çünkü herşey Allah'ın izniyle oluşuyor
Yalnız yan etkileri bilemiyoruz ama ölümleri bekliyoruz dedi. Yan etkileri bilinmiyorsa bu kadar ölümü neden bekliyor bende onu anlamıyorum. Tedirgin olan insanları daha da tedirgin etti bu konuşmaBenim anladığım covidin alevlendirdiği hastalıklar için söyledi
Benim hangi noktada olduğum sizin sorununuz değil bence.Eşinizi iknaya çalışın bence. Reynax tedirgin olduğunu yazdı bende o konuşmanın beni de tedirgin ettiğini yazdım.Kovid geçiren kronik hastalığı olan aynı zamanda aşı olan insanlar tedirgin oldu bu konuşmadan bilmem anlatabildim mi?Hala aynı noktada mısınız?
Aynen öyle söyledi ama nedense bunu aşı 3-4 yıl sonra öldürecek diye algiladikBenim anladığım covidin alevlendirdiği hastalıklar için söyledi
İşde ben aşı olanlar değil hastalığı atlatanlar olarak düşündüm.Hastalığın başka hangi hastalıkları tetikleyeceğini bilmiyoruz dediAynen öyle söyledi ama nedense bunu aşı 3-4 yıl sonra öldürecek diye algiladik
Her yerde bunu söylüyorlar. Evet sağlık bakanı dahil aşı olan milyonlar 3-4 yıl sonra ölecek,bakan da bunu önceden haber verdi
Covidden ve sonuçlarından asla korkmayanlar lütfen lütfen aşı yaptirmasin ki aşı olmak isteyenlere aşı yetsin.
Atlatan insanları tedirgin etti bu söylem şimdi biz covid geçirdik mesela. Eşimin damar hastalığı var ölecek mi yani üç seneye. Aşı olanda olmayanda herkes tedirgin zaten. Bu şekilde konuşmasaydı kafalar daha çok karışıyor demek istiyorum Hani dese ki aşı olmazsanız böyle etkileri olabilir anlarım. Ama covid geçirenler için üç dört kat ölüm bekliyoruz ürkütücü gerçektenİşde ben aşı olanlar değil hastalığı atlatanlar olarak düşündüm.Hastalığın başka hangi hastalıkları tetikleyeceğini bilmiyoruz dedi
Allah korusun.Olmaz inş bişeyAtlatan insanları tedirgin etti bu söylem şimdi biz covid geçirdik mesela. Eşimin damar hastalığı var ölecek mi yani üç seneye. Aşı olanda olmayanda herkes tedirgin zaten. Bu şekilde konuşmasaydı kafalar daha çok karışıyor demek istiyorum Hani dese ki aşı olmazsanız böyle etkileri olabilir anlarım. Ama covid geçirenler için üç dört kat ölüm bekliyoruz ürkütücü gerçekten
Biriyle karıştırdınız sanırım ne için eşimi ikna edicem?Benim hangi noktada olduğum sizin sorununuz değil bence.Eşinizi iknaya çalışın bence. Reynax tedirgin olduğunu yazdı bende o konuşmanın beni de tedirgin ettiğini yazdım.Kovid geçiren kronik hastalığı olan aynı zamanda aşı olan insanlar tedirgin oldu bu konuşmadan bilmem anlatabildim mi?
Karıştırmadım ama neyse tartışmaya girmek istemiyorum. Ben size yazmamıştım alıntılamışsınız. Burada nedense birşey yazınca hemen aşı karşıtlığı diye yaftalanıyor. Herkes sıkıntılı zaten uzatmaya gerek yok.Biriyle karıştırdınız sanırım ne için eşimi ikna edicem?
Ne zaman oldunuz covidi. 2-3 ay geçtiyse kalp için kontrole gidin. Ciğer vs belli başlı tetkikleri yaptırın. Dün de yazmıştım halam Covid geçirdi hafif düzeyde. Yaklasik 6-7 senedir parkinson hastası ama ilerleme vs yoktu belli araliklarla kontrole gidiyordu, tek elinde vardi ama covid gecirdikten 1 ay sonra diğer elinde de oldu artmış bir sekilde, doktor direkt ondan diyemem ama Covid hasar birakabiliyor dedi.Atlatan insanları tedirgin etti bu söylem şimdi biz covid geçirdik mesela. Eşimin damar hastalığı var ölecek mi yani üç seneye. Aşı olanda olmayanda herkes tedirgin zaten. Bu şekilde konuşmasaydı kafalar daha çok karışıyor demek istiyorum Hani dese ki aşı olmazsanız böyle etkileri olabilir anlarım. Ama covid geçirenler için üç dört kat ölüm bekliyoruz ürkütücü gerçekten
İyileştimi yani:)Ne zaman oldunuz covidi. 2-3 ay geçtiyse kalp için kontrole gidin. Ciğer vs belli başlı tetkikleri yaptırın. Dün de yazmıştım halam Covid geçirdi hafif düzeyde. Yaklasik 6-7 senedir parkinson hastası ama ilerleme vs yoktu belli araliklarla kontrole gidiyordu, tek elinde vardi ama covid gecirdikten 1 ay sonra diğer elinde de oldu artmış bir sekilde, doktor direkt ondan diyemem ama Covid hasar birakabiliyor dedi.
Bunun dışında mesela troid hastası bir tanıdığım covid gecirdikten sonra kullandığı bütün ilaclari birakti. Ömür boyu kullanman gerek dedikleri ilacı hastalik cok değişik gerçekten. Allah hayırlısını versin
Valla bende geciren anam.babam cocugum kendim ve tum ailem icin endise duydum o aciklamayla. Asi karsitlari da aldi sazi eline.Benim hangi noktada olduğum sizin sorununuz değil bence.Eşinizi iknaya çalışın bence. Reynax tedirgin olduğunu yazdı bende o konuşmanın beni de tedirgin ettiğini yazdım.Kovid geçiren kronik hastalığı olan aynı zamanda aşı olan insanlar tedirgin oldu bu konuşmadan bilmem anlatabildim mi?
Tiroide sorun olan iyileşti.İyileştimi yani:)
Ben duymadı iştah artışı veya azalışı ile ilgili bir şey. Farklı bir durumda olabilir ya da aşı olduğunuz için psikolojik olarak gelen rahatlamadan kaynaklı da olabilir diye aklıma geldi.Biontech aşısından sonra iştah artışı yaşayan oldu mu aranızda? Nette araştırdım böyle bir yan etkiye rastlamadım ama benim aşıdan sonra iştahım açıldı, ye ye doymuyorum, aklıma nefis yiyecekler geliyor, buzdolabının yanından ayrılamıyorum, yiyorum yiyorum sonra onu da yesem bunu da yesem, aklım sürekli yemekte ve özellikle tatlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?