bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Yaa kıyamam genelge nerede yayınlandı ki? O kadar bakıyorum göremiyorum yayınlanan genelgelerde hamile yerini.
Sen kronik kategorisinde değil misin? O zaman sen neden başlıyorsum ki? Kafam karıştı sanırım

Şimdi gördüm lilly. 32.haftaya kadar olanlar diyor. Bu seneple bana doğum iznine çık derler :)

yapışıyor, çatal bıçak değil de 5-10 kuruş ya da ataç gibi küçük şeyler yapışıyor. Cilt nemli olduğu için cilt tutuyor, aşı ile ilgisi yok tabi ki. Ancak daha önce hiç aklıma gelmediği için denemememiştim. Böyle bir şey çıkınca aşıdan sonra ben de denedim işte insanın işi gücü olmayınca deniyor böyle şeyler

Ne kadar haklısınız ülkede çok fazla cahil kesim var onlarida suclamamak lazım eğitim düzeyi ortada.Bence bu bir vatan borcu nasıl ki savaşa atalarımız hiç düşünmeden canını ortaya koyduysa bizlere düşen görevde bilim insanların yaptıklarına güvenip bu illetten en kısa zamanda kurtulalım..

Şekeriniz varmı.?Onla alakalı olmasın?

Şekeriniz varmı.?Onla alakalı olmasın?
Yani ailemde herkes diyabet ve bundan 7-8 yıl önce bende insülin direnci çıktı. Doktor "eğer diyetle bunu kontrol altına almazsanız şeker hastası olursunuz dedi. Başka bir doktor da "yükleme yaptırın %100 şeker çıkacak" dedi. O zaman diyet yapmıştım ve değerlerim düzelmişti. Sonra eşimle tanıştıktan sonra pek diyet yapmadım. Son 2-3 yıldır da hiç bakılmadı şekerime. Pandemi döneminde de zaten diyet hak getire, bir de hareketsizlik... Olmuştur bir şeyler. Ama özellikle bu aşıdan sonra epey bir iştah artışı oldu. Dün tahlil için kan verdim sonuçlar perşembeye çıkacak.

Cidden bu aşı karşıtı insanların cahilliği.nedir böyle ya..
Diyorum neden olmuyorsun bizi zehirliceklermis falan filan bebeklere aşı olmasaydi kaç milyon bebek olurdu dünyada .. insanlar kafayı yemiş,5g açılınca ciplencekmisiz ,kısır yapıyormuş falan. Gezip tozmasini biliyorlar virüsten korkmuyorlar ama aşıdan korkuyorlar

Ekim ayında geçirdik bir sıkıntı yaşamadık sonrasında şimdilik. Amin hepimiz için inşallah.

Valla bende geciren anam.babam cocugum kendim ve tum ailem icin endise duydum o aciklamayla. Asi karsitlari da aldi sazi eline.
Allah sonumuzi hayir etsin ama talihsizbir aciklama.idi
Evet yani ne gerek var insanları germeye. Herkes sıkıntılı ve tedirginken.

Ne kadar tanıdığım sağlık çalışanı varsa hepsi aşı oldu
Bunca yıl tıp okuyup aşı olan doktorlarımız aşı olup olmayacağını bilemeyecek kadar cahil mi?
Kahve de, banklarda, sokakta kol kola gezenler, gün yapıp günlerde ki konuşan ablalar, teyzeler; bilim insanı edasıyla çatır çatır AŞI için kulaktan dolma madde madde teorileri var
Ne diyim boşuna tıp fakülteleri var
Herkes sosyal medyadan aldıkları eğitimle
Prof olmuş TEBRİKLER

Şu an NTV de Prof dr Osman Müftüoğlu var
Açın onu izleyin bırakın sosyal medyayı

Ben net hatırlamıyorum ama kabakulak aşısı olmuşdum.Ama kabakulak da geçirdim.Aşı üzerine korona geçirenler böyle bişey olmalı

İşde ben aşı olanlar değil hastalığı atlatanlar olarak düşündüm.Hastalığın başka hangi hastalıkları tetikleyeceğini bilmiyoruz dedi
Bunu bir tek aşı karşıtları düşündü zaten doymadılar komplo teorilerine simdide aşı öldürecek ondan böyle bir acıklama yaptılar covid öldürdü diyecekler diyorlar

aranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…