- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
Pembe Unal
Genelge yayimlanmis
Bana da az önce amirim yazdi anlamadim.basta sonra memurlar nete baktim
60 yas ustu kronik hastalar ile hamileler idari izinli
Hamilelerin gözü aydın bu konuda ben de sevindim tüm hamileler adina benim de hamile olup diken ustunde olan bir arkadasim var
Bize is basi görünüyor valla iyi mi kötü mu bilmiyorum ama iş yükü, stresi ve 1.5 senedir evde de calismanin verdiği bir tukenmislik var. Degil calismak artik tatil yapmak istiyorum.
Herkes idari izinliler yatti artik baslasinlar derken ben ise hic izin kullanamadim ne idari ne yıllık
Psikolojim yerlerde
Pembe Unal
Genelge yayimlanmis
Bana da az önce amirim yazdi anlamadim.basta sonra memurlar nete baktim
60 yas ustu kronik hastalar ile hamileler idari izinli
Hamilelerin gözü aydın bu konuda ben de sevindim tüm hamileler adina benim de hamile olup diken ustunde olan bir arkadasim var
Bize is basi görünüyor valla iyi mi kötü mu bilmiyorum ama iş yükü, stresi ve 1.5 senedir evde de calismanin verdiği bir tukenmislik var. Degil calismak artik tatil yapmak istiyorum.
Herkes idari izinliler yatti artik baslasinlar derken ben ise hic izin kullanamadim ne idari ne yıllık
Psikolojim yerlerde
yapışıyor, çatal bıçak değil de 5-10 kuruş ya da ataç gibi küçük şeyler yapışıyor. Cilt nemli olduğu için cilt tutuyor, aşı ile ilgisi yok tabi ki. Ancak daha önce hiç aklıma gelmediği için denemememiştim. Böyle bir şey çıkınca aşıdan sonra ben de denedim işte insanın işi gücü olmayınca deniyor böyle şeylerAşı olduğu koluna metal koyup aşıdan sonra böyle mıknatıs olduk diyenler iyi ki çatal / kaşığı beyinlerine götürmüyorlar. Mazallah beyin rezonansa girer, beyin kayması olur. Adamlar aşıyı buldu biz manyetik etkisini. Bu fikirde olana da inana da Allah akıl fikir versin.
Olsun en azindan bir sebebin varŞimdi gördüm lilly. 32.haftaya kadar olanlar diyor. Bu seneple bana doğum iznine çık derler :)
Ne kadar haklısınız ülkede çok fazla cahil kesim var onlarida suclamamak lazım eğitim düzeyi ortada.Bence bu bir vatan borcu nasıl ki savaşa atalarımız hiç düşünmeden canını ortaya koyduysa bizlere düşen görevde bilim insanların yaptıklarına güvenip bu illetten en kısa zamanda kurtulalım..Ben de aşımı oldum ve çok mutluyum. Saçma sapan konuşmalar yapanlara çıldırıyorum. Siz kimsiniz pardon? Bir uzmanlığınız var mı? Yıllarca emek veren doktorlara mı güveneceğiz size mi? Hadi ordan.. Valla cahillik ne kolay
Şekeriniz varmı.?Onla alakalı olmasın?Biontech aşısından sonra iştah artışı yaşayan oldu mu aranızda? Nette araştırdım böyle bir yan etkiye rastlamadım ama benim aşıdan sonra iştahım açıldı, ye ye doymuyorum, aklıma nefis yiyecekler geliyor, buzdolabının yanından ayrılamıyorum, yiyorum yiyorum sonra onu da yesem bunu da yesem, aklım sürekli yemekte ve özellikle tatlı...
Yani ailemde herkes diyabet ve bundan 7-8 yıl önce bende insülin direnci çıktı. Doktor "eğer diyetle bunu kontrol altına almazsanız şeker hastası olursunuz dedi. Başka bir doktor da "yükleme yaptırın %100 şeker çıkacak" dedi. O zaman diyet yapmıştım ve değerlerim düzelmişti. Sonra eşimle tanıştıktan sonra pek diyet yapmadım. Son 2-3 yıldır da hiç bakılmadı şekerime. Pandemi döneminde de zaten diyet hak getire, bir de hareketsizlik... Olmuştur bir şeyler. Ama özellikle bu aşıdan sonra epey bir iştah artışı oldu. Dün tahlil için kan verdim sonuçlar perşembeye çıkacak.Şekeriniz varmı.?Onla alakalı olmasın?
Ekim ayında geçirdik bir sıkıntı yaşamadık sonrasında şimdilik. Amin hepimiz için inşallah.Ne zaman oldunuz covidi. 2-3 ay geçtiyse kalp için kontrole gidin. Ciğer vs belli başlı tetkikleri yaptırın. Dün de yazmıştım halam Covid geçirdi hafif düzeyde. Yaklasik 6-7 senedir parkinson hastası ama ilerleme vs yoktu belli araliklarla kontrole gidiyordu, tek elinde vardi ama covid gecirdikten 1 ay sonra diğer elinde de oldu artmış bir sekilde, doktor direkt ondan diyemem ama Covid hasar birakabiliyor dedi.
Bunun dışında mesela troid hastası bir tanıdığım covid gecirdikten sonra kullandığı bütün ilaclari birakti. Ömür boyu kullanman gerek dedikleri ilacı hastalik cok değişik gerçekten. Allah hayırlısını versin
Evet yani ne gerek var insanları germeye. Herkes sıkıntılı ve tedirginken.Valla bende geciren anam.babam cocugum kendim ve tum ailem icin endise duydum o aciklamayla. Asi karsitlari da aldi sazi eline.
Allah sonumuzi hayir etsin ama talihsizbir aciklama.idi
Bunu bir tek aşı karşıtları düşündü zaten doymadılar komplo teorilerine simdide aşı öldürecek ondan böyle bir acıklama yaptılar covid öldürdü diyecekler diyorlarİşde ben aşı olanlar değil hastalığı atlatanlar olarak düşündüm.Hastalığın başka hangi hastalıkları tetikleyeceğini bilmiyoruz dedi
Ben ve eşimaranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
Bibi sende mi oldun koronaBen ve eşim
Evet canım kasımda geçirdimBibi sende mi oldun korona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?