- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Biz de corona olup 8ay sonrasında biontech aşısı olduk. Benim kronik hastalığım olmasına rağmen iyi geçti aşı sonrası, eşim ve diğer aşı olanlarımız da sorun yaşamadık. Zaten hastanede herhangi bir olasılığa karşın 15dk bekliyorsunuz aşıdan sonra. Korkmayın derim, aşı olmamak daha riskli...aranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
Aralikta korona gecirmistim bi 10 gün oncese biontech oldum sadevellce 2 gun kolum agridi birde asidan 10 dk sonra fenalastim hastanede ama ona asi anksoyetesi dediler suan gayet iyiyimaranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
sistem açık 2.doz için gun alabilirsiniz ben aldım.korona geçirmedim biontech oldum. biraz kolum ağrıdı bir iki gün. 2. doz için şimdiden gün almak istedim sistem ne zaman açarsa artık birde 3. doz diyorlar.annem sinovac oldu.o 3. doz aşılanacak sanırım.
benim 1. doz 18 hazirandı belki o yüzden 2. için vermiyor diye düşündüm 2. doz ağustosta olacak yasistem açık 2.doz için gun alabilirsiniz ben aldım.
Rand. Cıkmaz diye düsünüyorum hanım abla o zaman baktin mı çikiyor mu50 yaş üzeri 3.doz için bugün randevu alabilecekmişiz,2.doz sonrası bir aralığı varmı acaba bunun 6 mayısata olmuştum aşıyı.
K.birader almış randevusunu,ben alamadım eşimede öyle.Rand. Cıkmaz diye düsünüyorum hanım abla o zaman baktin mı çikiyor mu
Ben baktım e nabızdan gözükkmüyor 182de cevap vermedi.Eki Görüntüle 2880731
Randevu için tıklanacak yer yok
) | ||||
Ben aşı olmadan önce yaptım iki kolumada oldu. Zaten olur bastırınca tutuyorAşı olduğu koluna metal koyup aşıdan sonra böyle mıknatıs olduk diyenler iyi ki çatal / kaşığı beyinlerine götürmüyorlar. Mazallah beyin rezonansa girer, beyin kayması olur. Adamlar aşıyı buldu biz manyetik etkisini. Bu fikirde olana da inana da Allah akıl fikir versin.
Ben 1.dozu oldum 2.doz için randevu aldım.7 ay önce covid geçirdim.arkadaslar corona olanlar 1 doz mu aşı olacakmış antikor açısıdan sanırım 1 dozmuş
Bibi hic kimseyle gorustun mu bu konuda yani ilk asilar sinovac ise 3.doz biontech olunca bir sorun olurmu acabaAnneme babama bugun 3. Doz biontech aldim 2 doz sinovac ollmuşlardi ama biontech istediler hatta bugune bile vardı sıra pazartesi aldım ben şifa olsun herkese
Gorüşmedim ama farketmiyormuş diye biliyorum zaten farketse biontech çikmazdı ikiside çıkıyor sonuçta bilgileri kayıtlıBibi hic kimseyle gorustun mu bu konuda yani ilk asilar sinovac ise 3.doz biontech olunca bir sorun olurmu acaba
Evet oda doğruGorüşmedim ama farketmiyormuş diye biliyorum zaten farketse biontech çikmazdı ikiside çıkıyor sonuçta bilgileri kayıtlı
Aşı süreciniz tamamlanmıştır diyo bende:)Hastane isimlerinin yukarısında zaten randevu al kısmı
)
Bende çıkmadı öye bir yazı.Aşı süreciniz tamamlanmıştır diyo bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?