bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
aranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
Biz de corona olup 8ay sonrasında biontech aşısı olduk. Benim kronik hastalığım olmasına rağmen iyi geçti aşı sonrası, eşim ve diğer aşı olanlarımız da sorun yaşamadık. Zaten hastanede herhangi bir olasılığa karşın 15dk bekliyorsunuz aşıdan sonra. Korkmayın derim, aşı olmamak daha riskli...

Annem aşı olduğunda daha biontech yaygın değildi, o coronadan 6ay sonra sinovac oldu, o annemde baş ağrısı, kas eklem ağrısı vs yaptı ilk dozunda ama ikinci dozda hiçbir yan etkisi olmadı

aranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
Aralikta korona gecirmistim bi 10 gün oncese biontech oldum sadevellce 2 gun kolum agridi birde asidan 10 dk sonra fenalastim hastanede ama ona asi anksoyetesi dediler suan gayet iyiyim

korona geçirmedim biontech oldum. biraz kolum ağrıdı bir iki gün. 2. doz için şimdiden gün almak istedim sistem ne zaman açarsa artık birde 3. doz diyorlar.annem sinovac oldu.o 3. doz aşılanacak sanırım.

korona geçirmedim biontech oldum. biraz kolum ağrıdı bir iki gün. 2. doz için şimdiden gün almak istedim sistem ne zaman açarsa artık birde 3. doz diyorlar.annem sinovac oldu.o 3. doz aşılanacak sanırım.
sistem açık 2.doz için gun alabilirsiniz ben aldım.

50 yaş üzeri 3.doz için bugün randevu alabilecekmişiz,2.doz sonrası bir aralığı varmı acaba bunun 6 mayısata olmuştum aşıyı.

arkadaslar corona olanlar 1 doz mu aşı olacakmış antikor açısıdan sanırım 1 dozmuş

Ben aşı olmadan önce yaptım iki kolumada oldu. Zaten olur bastırınca tutuyor

Anneme babama bugun 3. Doz biontech aldim 2 doz sinovac ollmuşlardi ama biontech istediler hatta bugune bile vardı sıra pazartesi aldım ben şifa olsun herkese
Bibi hic kimseyle gorustun mu bu konuda yani ilk asilar sinovac ise 3.doz biontech olunca bir sorun olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…