- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Anneme de uyku yapmış arka komşusu da çok uyumaya başlamışBiontech aşısından sonra iştah artışı yaşayan oldu mu aranızda? Nette araştırdım böyle bir yan etkiye rastlamadım ama benim aşıdan sonra iştahım açıldı, ye ye doymuyorum, aklıma nefis yiyecekler geliyor, buzdolabının yanından ayrılamıyorum, yiyorum yiyorum sonra onu da yesem bunu da yesem, aklım sürekli yemekte ve özellikle tatlı...
Anneme de uyku yapmış arka komşusu da çok uyumaya başlamışBiontech aşısından sonra iştah artışı yaşayan oldu mu aranızda? Nette araştırdım böyle bir yan etkiye rastlamadım ama benim aşıdan sonra iştahım açıldı, ye ye doymuyorum, aklıma nefis yiyecekler geliyor, buzdolabının yanından ayrılamıyorum, yiyorum yiyorum sonra onu da yesem bunu da yesem, aklım sürekli yemekte ve özellikle tatlı...
Sinovac olanlara sanırım 3. doz 3 aydan önce verilmiyor.3.doz Biontech alanlar nasıl aldınız?
Babam sanırım Mayıs gibi Sinovac olmuştu
Bize en erken 29 Ağustos çıkıyor.
Sizde de mi öyle?
sanırım 3 ay50 yaş üzeri 3.doz için bugün randevu alabilecekmişiz,2.doz sonrası bir aralığı varmı acaba bunun 6 mayısata olmuştum aşıyı.
Annem korona geçirdi kasım ayında. Nisanda ilk dozdan sonra üç gün tekrar korona olmuş gibi yattı. İkinci doz haziranda yapıldı ama ikinci dozda bir etki yaşamadı. Ben de ilk dozda böyleyse ikinci dozda ne olacak diye korkmuştum ama şükür bir şey olmadı.aranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
Annemde de aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor. Bir ay mı dolması lazım acaba 2.doz sinovactan sonraAşı süreciniz tamamlanmıştır diyo bende:)
Ben de anneme randevu almaya çalışıyorum ama aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor, randevu da alamıyorum şu an3.doz Biontech alanlar nasıl aldınız?
Babam sanırım Mayıs gibi Sinovac olmuştu
Bize en erken 29 Ağustos çıkıyor.
Sizde de mi öyle?
Bilmem ki:)Annemde de aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor. Bir ay mı dolması lazım acaba 2.doz sinovactan sonra
COVID19 hastalığı geçirenler için tek doz biontech aşısının yeterli olacağına dair Bilim kurulu kararı gereğince 2. doz aşı randevunuz IPTAL edilmiştir
Biraz önce ikinci doz aşımla ilgili böyle bir mesaj geldi. Randevusu iptal olan var mı arkadaşlar?
Aaa evet bugün muhabbeti oldu arkadaşımlaCOVID19 hastalığı geçirenler için tek doz biontech aşısının yeterli olacağına dair Bilim kurulu kararı gereğince 2. doz aşı randevunuz IPTAL edilmiştir
Biraz önce ikinci doz aşımla ilgili böyle bir mesaj geldi. Randevusu iptal olan var mı arkadaşlar?
Sinovac için de geçerli mi acabaEvet covid gecirenlere tek doz asi karari alinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?