bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar siz de biliyorsunuzdur ama geçen bir videoda izledim covid geçirenlerde kalpte bir sıkıntı çıkabiliyormuş. Özellikle geçirdikten sonra 3 ay ya da 6 ay içinde baktırırsanız iyi olurmuş.

Anneme de uyku yapmış arka komşusu da çok uyumaya başlamış hey Allahım

Anneme de uyku yapmış arka komşusu da çok uyumaya başlamış hey Allahım

3.doz Biontech alanlar nasıl aldınız?
Babam sanırım Mayıs gibi Sinovac olmuştu
Bize en erken 29 Ağustos çıkıyor.
Sizde de mi öyle?

aranızda corona olup biontech aşı olan var mı annemler için tedirginim kendim oldum ama annemle babam corona geçirdi de olan var sa herhangibir yan etki yaşadı mı
Annem korona geçirdi kasım ayında. Nisanda ilk dozdan sonra üç gün tekrar korona olmuş gibi yattı. İkinci doz haziranda yapıldı ama ikinci dozda bir etki yaşamadı. Ben de ilk dozda böyleyse ikinci dozda ne olacak diye korkmuştum ama şükür bir şey olmadı.
Bu arada babam kovid geçirmedi. O da ilk dozda hiçbir şey hissetmeyip ikinci dozda şiddetli baş ağrısı, ateş ve kas ağrıları yaşadı iki gün. Sanırım kişiden kişiye değişiyor.

Arkadaşlar yaşlı tanıdığı 3.doz aşı olanlar var mı? Annem babam 70 yaş üstü, iki doz sinovac olmuşlardı zaten. İki gün önce babam hastanedeyiz 3.dozu olmaya geldik dedi. Hatta ben bu 3.dozdan haberdar bile değildim şaşırdım ne aceleniz var vs dedim. Neyse bugün 2.gun ve annem sabahtan gayet iyiyken bir anda hapşırmaya öksürmeye başladı ve yatıyor. Babam gayet iyi. Oldukları 3.doz biontech. Böyle yan etkileri var mı acaba?

COVID19 hastalığı geçirenler için tek doz biontech aşısının yeterli olacağına dair Bilim kurulu kararı gereğince 2. doz aşı randevunuz IPTAL edilmiştir

Biraz önce ikinci doz aşımla ilgili böyle bir mesaj geldi. Randevusu iptal olan var mı arkadaşlar?

Bende yarın biontech aşısı olcam kronik ürtikerim var bazı ilaçlara da allerjim biraz tedirgin oluyorum bana dua edermisiniz

Evet covid gecirenlere tek doz asi karari alinmis

Aaa evet bugün muhabbeti oldu arkadaşımla
Arkadaşın kardeşi 6 ay önce covit geçirdi
Tek doz aşılanmış ikinci doz yok denmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…