bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bibi hic kimseyle gorustun mu bu konuda yani ilk asilar sinovac ise 3.doz biontech olunca bir sorun olurmu acaba

tüm tanıdığım doktorlarla konuştum, babam da fakültedeki arkadaşlarıyla konuştu. kesinlikle 3. doz biontech olmalı diyorlar, delta varyantının gidişatı çok kötüymüş.
ayrıca konuştuğum her doktor eylül-ekimde yine büyük bir patlama ile kapanacağız dediler. bazı ülkeler rusyaya uçuşları kapamaya başlamış. biz de kollarımızı koynumuza sokuyoruz.
durum iyi değil.
anneannem ve babam da 3. dozlarını biontech olacaklar.

Gidisati kotu derken yayilim hizimi yoksa olduruculuk falan mi?

Aynen bana da corona geçirdiğim icin iptal edilmiş

bende artık normale tamamen dönüyoruz diye düşünüyordum ama tek kişiden bile olumlu bir şey duymadım.
bence geçen yaz gibi olacak. çünkü şu an herkes üst üste.
Gecen yaz iyi kalacak bence bu varyantin yaninda.
Yayilimi cok hizliymis digeri 2 kisiye bulasiyorsa bu 4 kisiye bulasiyo diyolar.
Birde ne kadar dogru bilmiyorum bu varyantin bulasmasi icin tasiyici olan kisinin maskesiz olarak yanimizdan gecmesi yetiyormuş.
Ben hep aşıya tesvik icin kurallara dikkat edilmesi rehavet olmasi icin korku pompalandigini düşünmüştüm ( kotu amacli degil insanlari bu sekilde kontrol altinda ancak tutabildikleri icin) bu varyantla ilgili.
Çok moralim bozuldu.

182 yi aradım. Aynı şeyi söylüyor. Aşı süreciniz tamamlanmış gözüküyor, 184 den bilgi alabilirsiniz

Konya Zafer e çıktık bugün.Çoğunluk hiç maske yok.Maske olanların çoğunluğu kolunda çenesinin altında vs.Ve işin fenası Zafer gibi bir yerde hiç kontrol vs yok.

valla dünya rusyaya kapıları kapıyor biz açıyoruz. sonbaharda gene bize hüsran

Aşımı oldum bugün öğlen de sunan kolum agriyor sadece başka birşeyim yok inşallah olmazda ama kolunu kaldırınca falan ağrıyor

Umarım aşilar bir işe yarıyordur.
Zaten hep boyle oluyo kapilar gec kapaniyo dusunemedik, farkedemesik bla bla.
Olan sana bana oluyo iste

valla aşı hafif atlatmak için. tabi ki önlemlere devam etmek lazım.
ama aşı olmayan çok fazla insan varmış. işte tehlikeli olan onların durumu. yine yoğun bakımların, hastanelerin dolmasını ülke kaldırabilir mi bilmiyorum.

Ülke belki kaldirirda dr lar hemsireler kaldirabilirmi bilmiyorum, biz tükendik onlar ne yapsin.

Aman zaten virus o kadar akilli ki yazin sagolsun bizi saliyor iki ay, sonbahar gelince hadi cocuklar evinize diyor.

Aman zaten virus o kadar akilli ki yazin sagolsun bizi saliyor iki ay, sonbahar gelince hadi cocuklar evinize diyor.

valla keşke ekonomik olarak güçlü bir ülke olsak. turizm için mecbur kaldığımız ülke varyantın kaynağı ve alıp koynumuza sokuyor.
tek tesellim aşı olanlar için riskin düşük oluşu ve hafif atlatacak olmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…