- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Bibi hic kimseyle gorustun mu bu konuda yani ilk asilar sinovac ise 3.doz biontech olunca bir sorun olurmu acaba
Sinovac için de geçerli mi acaba
Bittabii:)Bende yarın biontech aşısı olcam kronik ürtikerim var bazı ilaçlara da allerjim biraz tedirgin oluyorum bana dua edermisiniz
Gidisati kotu derken yayilim hizimi yoksa olduruculuk falan mi?tüm tanıdığım doktorlarla konuştum, babam da fakültedeki arkadaşlarıyla konuştu. kesinlikle 3. doz biontech olmalı diyorlar, delta varyantının gidişatı çok kötüymüş.
ayrıca konuştuğum her doktor eylül-ekimde yine büyük bir patlama ile kapanacağız dediler. bazı ülkeler rusyaya uçuşları kapamaya başlamış. biz de kollarımızı koynumuza sokuyoruz.
durum iyi değil.
anneannem ve babam da 3. dozlarını biontech olacaklar.
Aynen bana da corona geçirdiğim icin iptal edilmişCOVID19 hastalığı geçirenler için tek doz biontech aşısının yeterli olacağına dair Bilim kurulu kararı gereğince 2. doz aşı randevunuz IPTAL edilmiştir
Biraz önce ikinci doz aşımla ilgili böyle bir mesaj geldi. Randevusu iptal olan var mı arkadaşlar?
Gidisati kotu derken yayilim hizimi yoksa olduruculuk falan mi?
Gece 4 e dogru okudum mesajini icimdeki öküz hala orda oturuyobenim anladığım kadarıyla ikisi de. çok daha zorlayıcıymış geçirirken.
Gece 4 e dogru okudum mesajini icimdeki öküz hala orda oturuyo
Gecen yaz iyi kalacak bence bu varyantin yaninda.bende artık normale tamamen dönüyoruz diye düşünüyordum ama tek kişiden bile olumlu bir şey duymadım.
bence geçen yaz gibi olacak. çünkü şu an herkes üst üste.
Hayır kullanmıyordu çok iyiydiGeçmiş olsun babanızın kalp damarla alakalı tıbbi geçmişi var mıydı? kan sulandırıcı vs kullanıyor muydu
Gecen yaz iyi kalacak bence bu varyantin yaninda.
Yayilimi cok hizliymis digeri 2 kisiye bulasiyorsa bu 4 kisiye bulasiyo diyolar.
Birde ne kadar dogru bilmiyorum bu varyantin bulasmasi icin tasiyici olan kisinin maskesiz olarak yanimizdan gecmesi yetiyormuş.
Ben hep aşıya tesvik icin kurallara dikkat edilmesi rehavet olmasi icin korku pompalandigini düşünmüştüm ( kotu amacli degil insanlari bu sekilde kontrol altinda ancak tutabildikleri icin) bu varyantla ilgili.
Çok moralim bozuldu.
Umarım aşilar bir işe yarıyordur.valla dünya rusyaya kapıları kapıyor biz açıyoruz. sonbaharda gene bize hüsran
Umarım aşilar bir işe yarıyordur.
Zaten hep boyle oluyo kapilar gec kapaniyo dusunemedik, farkedemesik bla bla.
Olan sana bana oluyo iste
Ülke belki kaldirirda dr lar hemsireler kaldirabilirmi bilmiyorum, biz tükendik onlar ne yapsin.valla aşı hafif atlatmak için. tabi ki önlemlere devam etmek lazım.
ama aşı olmayan çok fazla insan varmış. işte tehlikeli olan onların durumu. yine yoğun bakımların, hastanelerin dolmasını ülke kaldırabilir mi bilmiyorum.
Aman zaten virus o kadar akilli ki yazin sagolsun bizi saliyor iki ay, sonbahar gelince hadi cocuklar evinize diyor.tüm tanıdığım doktorlarla konuştum, babam da fakültedeki arkadaşlarıyla konuştu. kesinlikle 3. doz biontech olmalı diyorlar, delta varyantının gidişatı çok kötüymüş.
ayrıca konuştuğum her doktor eylül-ekimde yine büyük bir patlama ile kapanacağız dediler. bazı ülkeler rusyaya uçuşları kapamaya başlamış. biz de kollarımızı koynumuza sokuyoruz.
durum iyi değil.
anneannem ve babam da 3. dozlarını biontech olacaklar.
Aman zaten virus o kadar akilli ki yazin sagolsun bizi saliyor iki ay, sonbahar gelince hadi cocuklar evinize diyor.
Nasıl varmı yan etki?Bende yarın biontech aşısı olcam kronik ürtikerim var bazı ilaçlara da allerjim biraz tedirgin oluyorum bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?