bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok olmadım.Bundan sonra da çok üzerine düşmem belkide

Korona geçirenlerin ikinci doz aşılarını iptal etmişler yeni öğrendim hayırlısı olsun hakkımızda

184 den bilgi aldım.2. dozu yaptırdıkdan 3 ay sonra randevu alabilirmişim.2. dozu haziranda oldum.Eylül gibi bir daha randevu verecekler.Birkaç kişi benim durumumdaydı.Haberiniz olsun

184 den bilgi aldım.2. dozu yaptırdıkdan 3 ay sonra randevu alabilirmişim.2. dozu haziranda oldum.Eylül gibi bir daha randevu verecekler.Birkaç kişi benim durumumdaydı.Haberiniz olsun
Ben de annem için takip ediyordum, çok teşekkür ederim

Bir arkadaşın 11 yaşında ki kızı kovid 19 un sebep olduğu MIS-C hastalığı sebebiyle entübe edilmiş geçen hafta. Çok şükür çocuğum uyanmış.
Lütfen aşı olalım. Aşı hastalığın kendisinden daha masum. Hastalık küçük bir kızı hayattan koparabilirdi

Kızlar merhaba, ben pazar günü biontec 2 dozu oldum ama hala agrilarim geçmedi. Bugün üçüncü gündü devam eden baş dönmem, halsizligim , usumem ve kol göğüs ağrım var bu ne zamana geçer bilgisi olan var mı ? Covid mi oldum diye şüphe ediyorum artık

Geçmiş olsun. Muhtemelen aşının etkisidir hala. Birinci dozda da böyle yan etkileriniz olmuş muydu?

Antidepresan kullanip aşı olanlar var mı ?
Yarın aile hekimine gitcem bu konuda ama yine de burada da sormak istedim
Psıkıyatri dr'ma 15 gün sonra randevum ona da sormalımıyim bu ilaçları kullanırken aşı olmalı mıyım diye acaba ?

Ben oldum.Sormadım doktora da.Şeker ilacı falanda kullanıyorum Sorun olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…