- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
Günaydınlar tam denk geliyor o zaman..sanırım 3 ay
Elifcim sen corona olmuşmuydun,1.doz biontech aşısı olanara 2.doz aşı iptal edildi,yada aşı için süren var daha.Eki Görüntüle 2881598
Gene baktım.Gene böyle:)
Yok olmadım.Bundan sonra da çok üzerine düşmem belkideElifcim sen corona olmuşmuydun,1.doz biontech aşısı olanara 2.doz aşı iptal edildi,yada aşı için süren var daha.
Kızım ve damat corona olmuştu onların aşısıda iptal edildi,onlardada böyler bir yazı çıkıyor.
Elifcim sen corona olmuşmuydun,1.doz biontech aşısı olanara 2.doz aşı iptal edildi,yada aşı için süren var daha.
Kızım ve damat corona olmuştu onların aşısıda iptal edildi,onlardada böyler bir yazı çıkıyor.
O nun içinde e nabızdan görürsün o zaman zmanı gelince.184 den bilgi aldım.2. dozu yaptırdıkdan 3 ay sonra randevu alabilirmişim.2. dozu haziranda oldum.Eylül gibi bir daha randevu verecekler.Birkaç kişi benim durumumdaydı.Haberiniz olsun
Ben de annem için takip ediyordum, çok teşekkür ederim184 den bilgi aldım.2. dozu yaptırdıkdan 3 ay sonra randevu alabilirmişim.2. dozu haziranda oldum.Eylül gibi bir daha randevu verecekler.Birkaç kişi benim durumumdaydı.Haberiniz olsun
Şifa olsun:)İkinci doz aşımı olmaya gidiyoruminşallah ağır etkiler yaşamadan atlatırım çünkü 4 gün daha meleklere öğretmenlik yapmaya devam
Sinovac olanların biontech olması zorunlumu?Eşim 2 sinovactan sonra biontech oldu 3. Doz olarak. Durumlar iyi.
Değil. Ama bence biontech olmalılar.Sinovac olanların biontech olması zorunlumu?
Bugün kolumun agrisida azaldı herhalde artık daha bişey olmaz herhalde inşallah diyelimdeNasıl varmı yan etki?
Pardon.Yukarda yazmışsınız:)
Geçmiş olsun. Muhtemelen aşının etkisidir hala. Birinci dozda da böyle yan etkileriniz olmuş muydu?Kızlar merhaba, ben pazar günü biontec 2 dozu oldum ama hala agrilarim geçmedi. Bugün üçüncü gündü devam eden baş dönmem, halsizligim , usumem ve kol göğüs ağrım var bu ne zamana geçer bilgisi olan var mı ? Covid mi oldum diye şüphe ediyorum artık
Ben oldum.Sormadım doktora da.Şeker ilacı falanda kullanıyorumAntidepresan kullanip aşı olanlar var mı ?
Yarın aile hekimine gitcem bu konuda ama yine de burada da sormak istedim
Psıkıyatri dr'ma 15 gün sonra randevum ona da sormalımıyim bu ilaçları kullanırken aşı olmalı mıyım diye acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?