Tsk ederim cevabiniz içinBen oldum.Sormadım doktora da.Şeker ilacı falanda kullanıyorumSorun olduğunu sanmıyorum
Size de geçmiş olsun:)Tsk ederim cevabiniz için
Niye iptal oldu tekrar neden açıldı anlamadım gitti. Neyse zamanı gelince oluruz onudaCovid gecirenlerin iptal olan asiları gene tanımlanmışaldim tekrar 29 una
Niye iptal oldu tekrar neden açıldı anlamadım gitti. Neyse zamanı gelince oluruz onuda
Eşim 2 gün önce 2. Doz biontech oldu birincisi ile aynıydı dedi bende ona bu soruyu sormuştum2.doz biontech çok sarsıyormuş öyle mi?
Arkadaşım bütün gün yataktan çıkamamış annemde 3.dozu oldu sinovac böyle değildi bütün gece inledim dedi
Annem 3. Doz biontech oldu hiç birsey olmadı bir dunya hastalıgı var2.doz biontech çok sarsıyormuş öyle mi?
Arkadaşım bütün gün yataktan çıkamamış annemde 3.dozu oldu sinovac böyle değildi bütün gece inledim dedi
Eşim 2 gün önce 2. Doz biontech oldu birincisi ile aynıydı dedi bende ona bu soruyu sormuştum
Annem 3. Doz biontech oldu hiç birsey olmadı bir dunya hastalıgı var
Bende 29 uBende pazartesi olucam 2.dozu da bi tırstıydım sorayım dedim.
Az sonra Ayvacık'ta Biontech ikinci dozu olacağım.
Gectigimiz hafta öyle bir karar alındı ama birkaç gün sonra vazgeçildi o karardan tekrar. Arada çok bir zaman değil de birkaç gün olduğu için hala o mesajlar dönüyor olabilir internette. Herşey bir hafta içinde oldu bitti çünkü.Az önce karşıma çıkan bir haber ;
Eki Görüntüle 2886082
Ve randevumu iptal ettim.
Burada değil Kocaeli'nde olacağım ikinci dozu.
Bizi bu paronayaya sokanlara lanet olsun. Bu tiyatrocu arkadaşı Cimer'e şikayet edecektim bir sorayım varmı böyle durum dedim ve evet kısa bir süre böyle bir karar alınmış. Yemin ediyorum sıktınız aşı yönetimine...
Gectigimiz hafta öyle bir karar alındı ama birkaç gün sonra vazgeçildi o karardan tekrar. Arada çok bir zaman değil de birkaç gün olduğu için hala o mesajlar dönüyor olabilir internette. Herşey bir hafta içinde oldu bitti çünkü.
Twitterda da çok fazla saçmalık dolaşıyor.
Ikinci doz için belirlenen zamanı çok aşmış olmayacaksa aşı zamanınız, sorun yoktur.
Anladığım kadarıyla aşı pasaportu için vazgeçildi. Pasaport için iki dozu zorunlu tutuyorlar.08.08.2021 tarihine kadar sürem var. Bu sebeple 16.07.2021 tarihi uygun gibi.
Buna ek olarak böyle bir karar alıp sonra vazgeçmek nedir? Alin işte yusuf yüzünden bugün ki randevumu iptal ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?