bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
2.doz biontech çok sarsıyormuş öyle mi?
Arkadaşım bütün gün yataktan çıkamamış annemde 3.dozu oldu sinovac böyle değildi bütün gece inledim dedi

2.doz biontech çok sarsıyormuş öyle mi?
Arkadaşım bütün gün yataktan çıkamamış annemde 3.dozu oldu sinovac böyle değildi bütün gece inledim dedi
Eşim 2 gün önce 2. Doz biontech oldu birincisi ile aynıydı dedi bende ona bu soruyu sormuştum

Merhaba,1. Doz biontech asimi 14 haziranda oldum.2.doz icin 20 temmuza gün verdiler.Son zamanda duyduguma göre ; Biontech ceo su Ugur sahin,ikinci dozun 12. Haftada yapilmasi durumunda ,4 ila 6 hafta arasi yaptiranlara göre en yuksek korumaya ulaşacağını söylemis.Asi tarihimi 1 eylül e almayi düşündüm 2. Doz biontech icin.Bu konuda bilgisi olan var mi?

2. Doz aşımı olduktan 22 saat sonra omzumda ağrı oldu, kemiğe dokundukça orası morarmış da ağrıyormuş şeklinde ağrıyordu. Kolumu kaldırdıkça da ağrı oldu. Bunlar şiddetli ağrılar değildi ben iki dozda da bahsedilen ağırlıkta yan etkiler yaşamadım çok şükür. Bugün üçüncü gün ve ağrı sızı kalmadı...

Bugün 2. Dozu oldum. Beş saat falan oluyor kolumda ağrı var yine onun dışında belirti yok henüz olursa yazarım.
1. Dozdan sonra normal regl tarihim geldi regl oldum ama daha sonraki reglime 10 gün kala tekrar regl oldum şu an. Her zamanki reglime göre garip geçiyor. Sanırım aşı etkiledi internette benzer durumu yaşayanları okudum.

Az önce karşıma çıkan bir haber ;

Ve randevumu iptal ettim.

Burada değil Kocaeli'nde olacağım ikinci dozu.

Bizi bu paronayaya sokanlara lanet olsun. Bu tiyatrocu arkadaşı Cimer'e şikayet edecektim bir sorayım varmı böyle durum dedim ve evet kısa bir süre böyle bir karar alınmış. Yemin ediyorum sıktınız aşı yönetimine...

Bu analist işini çok abarttım oysa "analist" Frenkçe "anal" kökünden türetilmiş bir kelime olup ".ötünden uydurma" anlamına gelir.

Gectigimiz hafta öyle bir karar alındı ama birkaç gün sonra vazgeçildi o karardan tekrar. Arada çok bir zaman değil de birkaç gün olduğu için hala o mesajlar dönüyor olabilir internette. Herşey bir hafta içinde oldu bitti çünkü.
Twitterda da çok fazla saçmalık dolaşıyor.

Ikinci doz için belirlenen zamanı çok aşmış olmayacaksa aşı zamanınız, sorun yoktur.

08.08.2021 tarihine kadar sürem var. Bu sebeple 16.07.2021 tarihi uygun gibi.

Buna ek olarak böyle bir karar alıp sonra vazgeçmek nedir? Alin işte yusuf yüzünden bugün ki randevumu iptal ettim.

08.08.2021 tarihine kadar sürem var. Bu sebeple 16.07.2021 tarihi uygun gibi.

Buna ek olarak böyle bir karar alıp sonra vazgeçmek nedir? Alin işte yusuf yüzünden bugün ki randevumu iptal ettim.
Anladığım kadarıyla aşı pasaportu için vazgeçildi. Pasaport için iki dozu zorunlu tutuyorlar.
Ama evet insanların çoğunu yanılttı böyle hızlı bir karar değişikliği. Belki hala yaptırmaması gerektiğini düşünenler de vardır, internette ya da televizyonda denk gelmediyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…