Ya sabah sabah kahkaha attım Allah iyiliğinizi versin abiBu analist işini çok abarttım oysa "analist" Frenkçe "anal" kökünden türetilmiş bir kelime olup ".ötünden uydurma" anlamına gelir.
Baş ağrısı yapabiliyor ama parolla geçecek kadar oluyor genelde. Bazılarında ilk dozda, bazılarında ikinci dozda oluyor o biraz ağır geçirme durumu. Benim annem babamda öyle oldu mesela. Annem ilk dozda çok etkilendi ikincisi rahattı, babam da ilkinde bir şey hissetmedi ikincisi ağırdı. Bünyeden bünyeye değişiyor büyük ihtimalle.Eşim dün 2. Biontech aşısını oldu. 2.aşı çok ağır diyenler olmuştu. İlk aşıdan daha rahat geçti. Biraz başımda ağrı var ama o yüzden mi bilmiyorum diyor.
Yurt dışı için sıkıntı olacağindan vazgecildi benimde iptal olmuştu sonra tekrar acıldı aldim tekrar rand.08.08.2021 tarihine kadar sürem var. Bu sebeple 16.07.2021 tarihi uygun gibi.
Buna ek olarak böyle bir karar alıp sonra vazgeçmek nedir? Alin işte yusuf yüzünden bugün ki randevumu iptal ettim.
Antikorlar tavan yaptı sizin artık. Virüsün geleceği varsa göreceği de var, kapı dışarı artık. Şifa olsun.Can, canan, yusuf yusuf derken az önce ikinci dozu Biontech olarak gaza gelip oldum.
Eki Görüntüle 2886125
Antikorlar tavan yaptı sizin artık. Virüsün geleceği varsa göreceği de var, kapı dışarı artık. Şifa olsun.
Bir de bu maskeleri atanlar, maskeli gezenlere baskı uyguluyor "çıkar niye takıyorsun" diye. Size ne yahu bir yerinize mi battı benim maskem? Yemin ediyorum, bizim yan sitede 60 küsür yaşında kadınlar beni ablukaya aldı "niye takıyorsun, çıkar" diyorlar. Etrafımda halka oldular "aç aç aç" diyorlar. Bizim bir arkadaş da arkadaşları ile balığa gitmiş; arkadaşları "çıkar maskeni" diye baskı yapmışlar. Kendileri takmadığı gibi, evden çıkarken maske bile almamışlar yanlarına, yok yani maskeleri. Biz dün eşimle hastanede aşı olurken maske ve siperlik taktık, bir selfi çekip aile grubumuzda paylaştık. Maskeyi atanlardan biri olan kayınvalidem "ne öyle astronot gibi giyinmişiniz" diyor. Yok hastaneye maskesiz girecektik dimi? Anlamıyorum. Takmayanların, kendi sağlığını düşünmeyip çevredekilerin de sağlığını tehdit ediyor olmalarını geçtim de, takanlara niye karışıp çıkarttırmaya çalışıyorlar?Normalleşelim derken anormalleşmeye geçtik. Aşıyı olanlarda kendine güven bir hayli oldu. Maskeler bile çıktı çoğunda. Bayramda geliyor, bakalım vakalar ölümler artmazsa(inşallah) o zaman bayağı umutlanabiliriz.
Aile içinde önceden ben de takıyordum(annemlere gittikçe). Sonradan bıraktım. Aile içinde zor oluyor. Yeme içme durumu oluyor. Yemeyeceğim desen de aileler dinlemiyor.Bir de bu maskeleri atanlar, maskeli gezenlere baskı uyguluyor "çıkar niye takıyorsun" diye. Size ne yahu bir yerinize mi battı benim maskem? Yemin ediyorum, bizim yan sitede 60 küsür yaşında kadınlar beni ablukaya aldı "niye takıyorsun, çıkar" diyorlar. Etrafımda halka oldular "aç aç aç" diyorlar. Bizim bir arkadaş da arkadaşları ile balığa gitmiş; arkadaşları "çıkar maskeni" diye baskı yapmışlar. Kendileri takmadığı gibi, evden çıkarken maske bile almamışlar yanlarına, yok yani maskeleri. Biz dün eşimle hastanede aşı olurken maske ve siperlik taktık, bir selfi çekip aile grubumuzda paylaştık. Maskeyi atanlardan biri olan kayınvalidem "ne öyle astronot gibi giyinmişiniz" diyor. Yok hastaneye maskesiz girecektik dimi? Anlamıyorum. Takmayanların, kendi sağlığını düşünmeyip çevredekilerin de sağlığını tehdit ediyor olmalarını geçtim de, takanlara niye karışıp çıkarttırmaya çalışıyorlar?
Normalleşelim derken anormalleşmeye geçtik. Aşıyı olanlarda kendine güven bir hayli oldu. Maskeler bile çıktı çoğunda. Bayramda geliyor, bakalım vakalar ölümler artmazsa(inşallah) o zaman bayağı umutlanabiliriz.
Benim komşum da öyle. Olacağı varsa olur diyoraşı olanları hadi bir derece anlasam da hem son derece aşı karşıtı olup hem de tüm savunmasızlıklarıyla maskeyi mesafeyi kaldıranlara daha çok sinirleniyorum.
ki onlar daha çok risk altında, kendileri için takmaları lazım esas.
Sinovac B18880035A seri numaralı aşıların kullanımı Sağlık Bakanlığı tarafindan durduruldu diye bir şeyler duydum ben de ama gerçekliğini bilmiyorum.Arkadaşlar sinovac aşısı kullanımı durduruldu mu? Böyle bir bilgi var mı öyle duyum aldım ne derece doğru acaba
Sağlık Bakanlığı Sinovac aşısının B18880035A serisinin kullanımını durdurdu doğru
İyide bize hangi serinin yapıldığını nerden bilicezSinovac B18880035A seri numaralı aşıların kullanımı Sağlık Bakanlığı tarafindan durduruldu diye bir şeyler duydum ben de ama gerçekliğini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?