Bende yarın 2.dozu olacağım insallah sadece kol agrisiyla geçer :)2.doz biontech dun oldum. Kol agrisi yapti diyenlere gulerdim ama Ciddi kol agrim oldu :) ilk dozda hic kolum agrimamisti. zor kaldiriyorum hala. Onun disinda baska bir seyim yok.
Olacağı varsa olur.Ben önlem almazsam daha kolay olur.Geçen burda nikini hatırlamıyorum bir arkadaş yazmışdı.Virüs falan yok diye gezen bir tanıdık kaptı hastalığı,entübe oldu.Çıktı hastaneden ama yatıyor evde diye.Şimdi olacağı varmış olmuş olabilir mi bu?Benim komşum da öyle. Olacağı varsa olur diyor
Şifa olsun:)Bende yarın 2.dozu olacağım insallah sadece kol agrisiyla geçer :)
Şifa olsun:)bugün öğlen 2. dozu oldum.
sadece kol ağrım var ama ilaç alacak seviyede değil. bunun dışında epey terliyorum ama ateşim yükselmedi. ilkinde 37,2 olmuştu max.
şimdilik iyiyim. yarın nasıl olacak bakalım
Şifa olsun:)2.doz biontech dun oldum. Kol agrisi yapti diyenlere gulerdim ama Ciddi kol agrim oldu :) ilk dozda hic kolum agrimamisti. zor kaldiriyorum hala. Onun disinda baska bir seyim yok.
Şifa olsun:)
Bir de bu maskeleri atanlar, maskeli gezenlere baskı uyguluyor "çıkar niye takıyorsun" diye. Size ne yahu bir yerinize mi battı benim maskem? Yemin ediyorum, bizim yan sitede 60 küsür yaşında kadınlar beni ablukaya aldı "niye takıyorsun, çıkar" diyorlar. Etrafımda halka oldular "aç aç aç" diyorlar. Bizim bir arkadaş da arkadaşları ile balığa gitmiş; arkadaşları "çıkar maskeni" diye baskı yapmışlar. Kendileri takmadığı gibi, evden çıkarken maske bile almamışlar yanlarına, yok yani maskeleri. Biz dün eşimle hastanede aşı olurken maske ve siperlik taktık, bir selfi çekip aile grubumuzda paylaştık. Maskeyi atanlardan biri olan kayınvalidem "ne öyle astronot gibi giyinmişiniz" diyor. Yok hastaneye maskesiz girecektik dimi? Anlamıyorum. Takmayanların, kendi sağlığını düşünmeyip çevredekilerin de sağlığını tehdit ediyor olmalarını geçtim de, takanlara niye karışıp çıkarttırmaya çalışıyorlar?
Olacağı varsa olur.Ben önlem almazsam daha kolay olur.Geçen burda nikini hatırlamıyorum bir arkadaş yazmışdı.Virüs falan yok diye gezen bir tanıdık kaptı hastalığı,entübe oldu.Çıktı hastaneden ama yatıyor evde diye.Şimdi olacağı varmış olmuş olabilir mi bu?
şifa olsun. ikinci doz beni biraz çarptı. Cuma günü oldum. Cuma gecesi tansiyonum düştü, baş ağrısı mide bulantısı oldu. Kolum öyle ağrıdı ki, tansiyonumu sağ kolumdan ölçmek zorunda kaldık. Dün de bütün gün yattım, ateşim çıktı. Bugün daha iyiyim ama 1.dozda bunların hiçbiri olmamıştı.bugün öğlen 2. dozu oldum.
sadece kol ağrım var ama ilaç alacak seviyede değil. bunun dışında epey terliyorum ama ateşim yükselmedi. ilkinde 37,2 olmuştu max.
şimdilik iyiyim. yarın nasıl olacak bakalım
O da bayagi can skici bir sey yav. 2 gun kolum sakatlanmis gibiydi resmen. Hic kaldiramadim. Bugun geciyor ama. Neyse ki baska ates vs hicbir sey olmadi. Ilkinde de olmamisti. Ins siz de sorunsuz gecirirsiniz.Bende yarın 2.dozu olacağım insallah sadece kol agrisiyla geçer :)
Umarim sorun yasamam bendeO da bayagi can skici bir sey yav. 2 gun kolum sakatlanmis gibiydi resmen. Hic kaldiramadim. Bugun geciyor ama. Neyse ki baska ates vs hicbir sey olmadi. Ilkinde de olmamisti. Ins siz de sorunsuz gecirirsiniz.
Geçen gün dışarıdaydım. Eski komşumla karşılaştım, aniden ben 2 aşımı da oldum güvenliyim deyip sarıldı. O şokla birşey de diyemedimAllah ömür verirse bende maske takıp dolaşacağım gibi geliyor. Kimin ne dediği de düşündüğü de umrumda değil. Eğer onun maske takmaması beni rahatsız edecek durumda ise maskemi onun burun deliğine de sokarım.
Burada 7 metre teknem var ve buradan bir arkadaş ile balığa çıkıyoruz. İkimizin de dünya ile bağlantısı yok, en yakın ev arka koyda oda 3-4 km mesafe ve o arkadaşımla ikimiz maskesiz asla teknede balık tutmayız.
Geçen gün dışarıdaydım. Eski komşuma karşılaştım, aniden ben 2 aşımı da oldum güvenliğim deyip sarıldı. O şokla birşey de diyemedim
Ben daha annem 2 aşı olmasına rağmen anneme sarılmamışken
bir kaç ay önce arkadaşla sahilde karşılaştım şak diye sarıldı ben de korona morona yok dedi. bir şey olmadı Allah tan. Valla millet çok rahat. Anlamak zor.Geçen gün dışarıdaydım. Eski komşumla karşılaştım, aniden ben 2 aşımı da oldum güvenliyim deyip sarıldı. O şokla birşey de diyemedim
Ben daha annem 2 aşı olmasına rağmen anneme sarılmamışken
Hepimiz illa ki duyuyoruz bu sözü. Bende korona yok temizim diye ya davet eden, ya gelmek isteyen çok. Halbuki herkeste belirti vermiyor ki.bir kaç ay önce arkadaşla sahilde karşılaştım şak diye sarıldı ben de korona morona yok dedi. bir şey olmadı Allah tan. Valla millet çok rahat. Anlamak zor.
Hayır birde ben onu tanıyorum vs.Ne o tanıdıklarda bildiklerde korona çıkmıyor mu?Hepimiz illa ki duyuyoruz bu sözü. Bende korona yok temizim diye ya davet eden, ya gelmek isteyen çok. Halbuki herkeste belirti vermiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?