bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bugün öğlen 2. dozu oldum.
sadece kol ağrım var ama ilaç alacak seviyede değil. bunun dışında epey terliyorum ama ateşim yükselmedi. ilkinde 37,2 olmuştu max.
şimdilik iyiyim. yarın nasıl olacak bakalım

Benim komşum da öyle. Olacağı varsa olur diyor
Olacağı varsa olur.Ben önlem almazsam daha kolay olur.Geçen burda nikini hatırlamıyorum bir arkadaş yazmışdı.Virüs falan yok diye gezen bir tanıdık kaptı hastalığı,entübe oldu.Çıktı hastaneden ama yatıyor evde diye.Şimdi olacağı varmış olmuş olabilir mi bu?

Son düzenleme:

Allah ömür verirse bende maske takıp dolaşacağım gibi geliyor. Kimin ne dediği de düşündüğü de umrumda değil. Eğer onun maske takmaması beni rahatsız edecek durumda ise maskemi onun burun deliğine de sokarım.

Burada 7 metre teknem var ve buradan bir arkadaş ile balığa çıkıyoruz. İkimizin de dünya ile bağlantısı yok, en yakın ev arka koyda oda 3-4 km mesafe ve o arkadaşımla ikimiz maskesiz asla teknede balık tutmayız.

Benim emekli olan is arkadasim
Biraz daha ayrinti ogrendim.
Tarlada islaniyor. Ustune virusu aliyor 15 gun oyle geziyor ve hastahaneye baygin gidiyor. Cigerleri komple bitmis kapidan disari cikacak hali yokmus.

şifa olsun. ikinci doz beni biraz çarptı. Cuma günü oldum. Cuma gecesi tansiyonum düştü, baş ağrısı mide bulantısı oldu. Kolum öyle ağrıdı ki, tansiyonumu sağ kolumdan ölçmek zorunda kaldık. Dün de bütün gün yattım, ateşim çıktı. Bugün daha iyiyim ama 1.dozda bunların hiçbiri olmamıştı.

O da bayagi can skici bir sey yav. 2 gun kolum sakatlanmis gibiydi resmen. Hic kaldiramadim. Bugun geciyor ama. Neyse ki baska ates vs hicbir sey olmadi. Ilkinde de olmamisti. Ins siz de sorunsuz gecirirsiniz.
Umarim sorun yasamam bende şuan beynimde ki yan etki olacak mi acaba sorulariyla aşıya gidiyorum.
Sizede gecmis ve sifa olsun insallah

Geçen gün dışarıdaydım. Eski komşumla karşılaştım, aniden ben 2 aşımı da oldum güvenliyim deyip sarıldı. O şokla birşey de diyemedim
Ben daha annem 2 aşı olmasına rağmen anneme sarılmamışken

Son düzenleme:

Beyin herkese veriliyor ama sıkıntı o beyini çalıştıracak zeka, işte zeka eşit dağıtılmıyor
Eski komşunuza süzme salak muamelesi yaptığım için lütfen beni affedin.

bir kaç ay önce arkadaşla sahilde karşılaştım şak diye sarıldı ben de korona morona yok dedi. bir şey olmadı Allah tan. Valla millet çok rahat. Anlamak zor.

bir kaç ay önce arkadaşla sahilde karşılaştım şak diye sarıldı ben de korona morona yok dedi. bir şey olmadı Allah tan. Valla millet çok rahat. Anlamak zor.
Hepimiz illa ki duyuyoruz bu sözü. Bende korona yok temizim diye ya davet eden, ya gelmek isteyen çok. Halbuki herkeste belirti vermiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…