bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çevremde herkes okadar rahat okadar ki sanki bitmiş gitmş bu illet bazen bendemi bi sorun var abartıyorum çok pimpirikliyim diyorum kendime Allah a şükürler olsun bugüne kadar geldk çok dikkat ederek ama artık kendini aş vs… gibi sözler can sıkıcı bence sevdiklerim ve kendi sağlığım için pimpirikli olmak zorundayım .. sizdede varmı böyle durumlar

Sözde koorunuyor herkes.Bizim üst komşu sözde korunuyorum diye geziyor.E kaynana çağırıyor,illa gel diyor diyerek hasta olduğunu bile bile gitti ve kaptı tabii

Sözde koorunuyor herkes.Bizim üst komşu sözde korunuyorum diye geziyor.E kaynana çağırıyor,illa gel diyor diyerek hasta olduğunu bile bile gitti ve kaptı tabii
O yine aileden tabi olmaması gerek biz annemiz göremiyoruz aylardır burda komşuculuklar kapı önü düğün halayları maske zaten artık yok

ben de kol ağrısı dışında bir şey olmadı. ilkinde hafif ateş yükselmişti mesela bu sefer o belirti de yok. şu an biraz halsizlik var ama dışarı çıktım çok güneş altında kaldım o da çarpmış olabilir. direkt aşıya suç atmıyım. genel anlamda sıkıntısız diyebilirim.
şifa olsun size de. inşallah atlatırız bu dönemi artık.

Biontech mi?

çevremde bunlardan çok var. "aman nolacak, zaten virüs büyük güçlerin oyunu, aşı da hepimizi kanser yapacak, zaten öleceğiz,...."
bahanelerine okkalı küfür savurduklarım..
ben de biliyorum öleceğimi ama mümkünse acılar içinde bir yoğun bakım odasında tek başıma ölmemek için çabalıyorum.

Merhaba, annem ikinci doz biontech oldu, ilkinde hiç sorun olmadı ama bunda hem aşı yeri kırmızı hem de şiş. Bozuk 1 TL kadar yerde nerdeyse kızarıklık.. yaşayan var mı normal sayılır mı? Kendimde olan yan etkileri pek umursamadım ama annem olunca tedirgin oldum

Bazılarında oluyormuş o

Annem 3. doz olarak biniyle oldu ilk gün buna benzer bir şey söyledi sonra geçti

Tam aşı olan yerde çocukluk çağı aşısında da oluyor bazen

Geçmiş olsun

Bazılarında oluyormuş o

Annem 3. doz olarak biniyle oldu ilk gün buna benzer bir şey söyledi sonra geçti

Tam aşı olan yerde çocukluk çağı aşısında da oluyor bazen

Geçmiş olsun
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun ve şifa olsun inşallah

Gunaydin, 2. Doz biontecten sonra migren agrisi, hafif ates,titreme ve mide bulantisi yasayan varmi acaba?
Kac gunde geciyor

Hanımlar merhaba ikinci doz aşıdan sonra tüm tanıdıklarım inanılmaz yan etki yaşadılar özellikle ateşleri çok yükseldi. Herkes mi bu sıkıntıları yaşıyor biraz gözüm korktu açıkçası. Yaşamayan var mı?

Eşim 3. Doz oldu. Annem, babam, kayınvalidem, eşim hepsi sıkıntısız atlattı çok şükür.

Yarın sabah 2. Dozum var. İlk doz 3 gün istifra etmeli geçmişti. İnşallah bu sefer hiçbi sıkıntı olmaz.

Çok şükür olması gereken bir davranış gördüm. Markete geldim, deodorant koklamak için maskeyi çeneme indirdim. Güvenlik maskeyi yukarı çıkarın diyor
Abla ciddi anlamda çoğu yerde maske uyarısı yapılıyor sanırım aşılardan sonra insanlarda bir relakslık oluştu kaç kez denk geldi uyaran görüyorum.

Ben sorun yaşamayan okudum burda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…