Sözde koorunuyor herkes.Bizim üst komşu sözde korunuyorum diye geziyor.E kaynana çağırıyor,illa gel diyor diyerek hasta olduğunu bile bile gitti ve kaptı tabiiÇevremde herkes okadar rahat okadar ki sanki bitmiş gitmş bu illet bazen bendemi bi sorun var abartıyorum çok pimpirikliyim diyorum kendime Allah a şükürler olsun bugüne kadar geldk çok dikkat ederek ama artık kendini aş vs… gibi sözler can sıkıcı bence sevdiklerim ve kendi sağlığım için pimpirikli olmak zorundayım .. sizdede varmı böyle durumlar
O yine aileden tabi olmaması gerek biz annemiz göremiyoruz aylardır burda komşuculuklar kapı önü düğün halayları maske zaten artık yokSözde koorunuyor herkes.Bizim üst komşu sözde korunuyorum diye geziyor.E kaynana çağırıyor,illa gel diyor diyerek hasta olduğunu bile bile gitti ve kaptı tabii
şifa olsun. ikinci doz beni biraz çarptı. Cuma günü oldum. Cuma gecesi tansiyonum düştü, baş ağrısı mide bulantısı oldu. Kolum öyle ağrıdı ki, tansiyonumu sağ kolumdan ölçmek zorunda kaldık. Dün de bütün gün yattım, ateşim çıktı. Bugün daha iyiyim ama 1.dozda bunların hiçbiri olmamıştı.
Biontech mi?ben de kol ağrısı dışında bir şey olmadı. ilkinde hafif ateş yükselmişti mesela bu sefer o belirti de yok. şu an biraz halsizlik var ama dışarı çıktım çok güneş altında kaldım o da çarpmış olabilir. direkt aşıya suç atmıyım. genel anlamda sıkıntısız diyebilirim.
şifa olsun size de. inşallah atlatırız bu dönemi artık.
Biontech mi?
Çevremde herkes okadar rahat okadar ki sanki bitmiş gitmş bu illet bazen bendemi bi sorun var abartıyorum çok pimpirikliyim diyorum kendime Allah a şükürler olsun bugüne kadar geldk çok dikkat ederek ama artık kendini aş vs… gibi sözler can sıkıcı bence sevdiklerim ve kendi sağlığım için pimpirikli olmak zorundayım .. sizdede varmı böyle durumlar
Merhaba, annem ikinci doz biontech oldu, ilkinde hiç sorun olmadı ama bunda hem aşı yeri kırmızı hem de şiş. Bozuk 1 TL kadar yerde nerdeyse kızarıklık.. yaşayan var mı normal sayılır mı? Kendimde olan yan etkileri pek umursamadım ama annem olunca tedirgin oldum
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun ve şifa olsun inşallahBazılarında oluyormuş o
Annem 3. doz olarak biniyle oldu ilk gün buna benzer bir şey söyledi sonra geçti
Tam aşı olan yerde çocukluk çağı aşısında da oluyor bazen
Geçmiş olsun
Gunaydin, 2. Doz biontecten sonra migren agrisi, hafif ates,titreme ve mide bulantisi yasayan varmi acaba?
Kac gunde geciyor
Yarin yola cikmam lazim insallah bugun biter, bas agrisina dayanamadim sabah 24 saat gectikten sonra parol aldim bir tane.Kardesim yasadi 3. Gun duzeldi 2 gun sabredin gecmis olsun
Eşim 3. Doz oldu. Annem, babam, kayınvalidem, eşim hepsi sıkıntısız atlattı çok şükür.Hanımlar merhaba ikinci doz aşıdan sonra tüm tanıdıklarım inanılmaz yan etki yaşadılar özellikle ateşleri çok yükseldi. Herkes mi bu sıkıntıları yaşıyor biraz gözüm korktu açıkçası. Yaşamayan var mı?
Abla ciddi anlamda çoğu yerde maske uyarısı yapılıyor sanırım aşılardan sonra insanlarda bir relakslık oluştu kaç kez denk geldi uyaran görüyorum.Çok şükür olması gereken bir davranış gördüm. Markete geldim, deodorant koklamak için maskeyi çeneme indirdim. Güvenlik maskeyi yukarı çıkarın diyor
Ben sorun yaşamayan okudum burda sanırımHanımlar merhaba ikinci doz aşıdan sonra tüm tanıdıklarım inanılmaz yan etki yaşadılar özellikle ateşleri çok yükseldi. Herkes mi bu sıkıntıları yaşıyor biraz gözüm korktu açıkçası. Yaşamayan var mı?
Sinovac mı oldular acaba? İkinci dozda sıkıntı yaşayan tüm tanıdıklarım biontech oldu da.Eşim 3. Doz oldu. Annem, babam, kayınvalidem, eşim hepsi sıkıntısız atlattı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?