bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ne gibi sorunlar yasiyorsunuz

Basimda karincalanma hissi var. Bir kac saniye suruyor ve geciyor. Ensemden kafama dogru oluyor. Bir ihtimal boyun duzlesmesinin ilerlemesi ama bu konuda bir agrim sizim yok kollarimda da guc kaybi yok. Alakali da olabilir alakasizda doktorlar acele etme noroloji gorsun oyle git icin rahatlasin dedi.

Anladım cok gecmis olsun umarim.ciddi biseu degildir

Bugünlerde herkes usutmus klima çarpmış terlemiş soğuk su içmiş grip olmuş öksürük var burun akıyor doktora gitti mi yok evde grip ilacı var içtim toparladım ya ayakta duracak halı yok bayramdan korkuyorum sizinde çevrenizde varmı bugün bir doktorda yazmış herkes usutmus kimse test yaptırmak istemiyor diye

Ay aynen. Bizim 16 gün önce görüştüğümüz arkadaş da dün aradı. sesi berbat, tamamen kısılmış, 2 gündür yatıyormuş. Klimadan dolayı üşütmüş "grip" olmuş. Hani klimadan üşütmüş olabilir de insan bir şüpheleniyor. Biz onu evde misafir ettik ama üzerinden 16 gün geçti, bizde bir şey yok. Şimdi test yaptırmaz, çünkü ola ki pozitif çıkarsa karantina verirler. Ama ben çok merak ediyorum keşke test yapsa da görsek. Acaba aşı olanlar böyle hafif mi geçiriyor? Öyleyse sevineceğim.

İnşallah sadece griptirler böyle tedirgin oluyoruz bizde hayırlısı artik

Benim annem sinovac oldu.birinci dozdan sonra bende ağrılar başladı kolum bir ay ağrıdı koltuk altlarim göğsüm batmalar oldu.omuzlarim kısacık mesafe bile yürüyünce bir yerlerim batiyo ağrıyordu çok zordu.bir ay sürdü anladim ki taşıyıcı olduğu için Corona geçirdiğimi düşünüyorum.asi olmayan arkadaşlar ya da aşıya temkinli olanlar bu dönemde dışarı çıkmayı azaltın çünkü millet aşı oldum diye maskeyi felan Attı çoğu taşıyıcı.

Geçmiş olsun.Düzeldiniz mi biraz?Benim kardeşim bugün 2. doz biontech oldu da 6 saat oldu henüz kol ağrısı var sadece diyor
Iyiyim çok şükür. Benim semptomlar birbirine girdi. Aşı sebebiyle ateşim çıkmasın diye duş aldım. Sıcak memleket saçlar kendi halinde kurur derken üşütmüşüm. Boğaz enfeksiyonuna çevirdi ve ben 2 günde yataktan zor kalktım. Bugun serum alınca hepsi bitti çok şükür

Geçmiş olsun
Anksiyete, panik atak durumları yaşıyor musunuz?

Sanırım böyle bir salgın var ya 2-3 hafta aynılarını ailece hatta sülalece yaşadık
Testler negatif çıktı
Ben daha önce covit geçirdim onunla uzaktan yakından alakası yok
Ama daha ağırdı yatak döşek grip olduk
Öksürük falan da şiddetliydi bu arada
Soğuk algınlığı için ilaçlar verdi doktor anca öyle toparlandık
Aşı sıram gelmişti bu yüzden 2 hafta gecikmeli oldum aşımı

İnşallah sadece griptirler böyle tedirgin oluyoruz bizde hayırlısı artik
Ya grip bile olsa insan kendi ici rahat etsin diye test olmali bence en ufak belirtide. Evet testler de saibeli diyorlar ama ne olacak yani 5 dakka test olmak.
Karantina verilir diye olmuyor cogu ' grip oldum' diyen insanlar

Dün akşam 8de 2. doz Biontech aşısı oldum. Kolumu kaldırdığımda hafif bir ağrı dışında bir sıkıntım yok. İlk aşıdan sonra da bir gün sürmüştü bu ağrı. Çevremde bir çok insan yan etkiler yaşadı. Ateş, ağrı, yorgunluk, yataktan kalkamama hali gibi gibi. Yaşanan yan etkiler ile antikor üretimi arasında bir bağlantı var mıdır.

bende dun aksam 2. aşımı oldum sabah kalktigimda heryerim agriyordu titreme birde boğazım agrio ama ateşim yok acaba aşının yan etkisi olabilirmi kolumda felaket agriyor.

Hayir yok yasamiyorum
Ztn kalp atisinda degisiklik fln olmuyor.
Benim de kalp atışında fark olmuyordu ama bahsettiğiniz o uyuşukluk durumunu birebir uzun süre yaşadım
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız tekrardan geçmiş olsun

bende dun aksam 2. aşımı oldum sabah kalktigimda heryerim agriyordu titreme birde boğazım agrio ama ateşim yok acaba aşının yan etkisi olabilirmi kolumda felaket agriyor.
Ben çarşamba günü 2. dozu oldum. Dün kolum ve başım ağrıdı uyudum tüm gün. Bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Ateş yok. Boğaz ağrısı yan etkiler arasında yazmıyor ama daha erken aşı olan bir tanıdıkla konuştum normal dedi. Şimdi siz de diyorsunuz.

Başka var mı aşıdan sonra boğaz ağrısı yaşayan?

benim hemen ertesi gün başladı belirtiler belkide gece başladı ama bilemedim ikinci çok zor geçiyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…