- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.541
- 133
- 28
Bugün 2. günüm kol ağrım kalmadı. Baş ağrısı daha iyi. Boğaz ağrım da biraz hafifledi gibi gündüz daha fazlaydı. İnşallah siz de yarına daha iyi olursunuz. Mümkün olduğunca yatın dinlenin.benim hemen ertesi gün başladı belirtiler belkide gece başladı ama bilemedim ikinci çok zor geçiyor gerçekten
insallah iki cocukla dinlenmek pek mümkün olmuyo valla parmaklarım bile ağrıyorBugün 2. günüm kol ağrım kalmadı. Baş ağrısı daha iyi. Boğaz ağrım da biraz hafifledi gibi gündüz daha fazlaydı. İnşallah siz de yarına daha iyi olursunuz. Mümkün olduğunca yatın dinlenin.
Merhaba 4 gün önce 2.doz biontech aşımı oldum ertesi gün aşı yapılan kolumda çok ağrı oldu ve o gece titremeyle birlikte ateşim 39 oldu parol içtim uzun sürmedi geçti ama 3.gun boğaz ağrım basladi ve bugün 4.gun boğaz ağrım baya arttı ve hapşırık basladi. Internetten araştırıyorum ama aşı sonrası belirtilerde boğaz ağrısı hapşırık yok ama benimle birlikte kardeşim ve iş arkadaşımda aynı şekilde boğazlarında ağrı olduğunu giciklandigini söylüyorlar. Hastaneye gidip gitmemek te kararsızım siz ne yaptınız?Ben çarşamba günü 2. dozu oldum. Dün kolum ve başım ağrıdı uyudum tüm gün. Bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Ateş yok. Boğaz ağrısı yan etkiler arasında yazmıyor ama daha erken aşı olan bir tanıdıkla konuştum normal dedi. Şimdi siz de diyorsunuz.
Başka var mı aşıdan sonra boğaz ağrısı yaşayan?
Benim boğaz ağrım hafifledi düne göre. Sizinki artıyorsa ve öksürük başladıysa Covid testi yaptırmanız iyi olabilir. Son 15 gün içinde kapmışsanız şimdi çıkıyor olabilir.Merhaba 4 gün önce 2.doz biontech aşımı oldum ertesi gün aşı yapılan kolumda çok ağrı oldu ve o gece titremeyle birlikte ateşim 39 oldu parol içtim uzun sürmedi geçti ama 3.gun boğaz ağrım basladi ve bugün 4.gun boğaz ağrım baya arttı ve hapşırık basladi. Internetten araştırıyorum ama aşı sonrası belirtilerde boğaz ağrısı hapşırık yok ama benimle birlikte kardeşim ve iş arkadaşımda aynı şekilde boğazlarında ağrı olduğunu giciklandigini söylüyorlar. Hastaneye gidip gitmemek te kararsızım siz ne yaptınız?
Öksürük yok sadece boğazim kazanıyor agriyor ve hapşırık var. Evet onlarda 2.dozu oldularBenim boğaz ağrım hafifledi düne göre. Sizinki artıyorsa ve öksürük başladıysa Covid testi yaptırmanız iyi olabilir. Son 15 gün içinde kapmışsanız şimdi çıkıyor olabilir.
Kardeşiniz ve iş arkadaşınız da mı 2. dozu oldular?
Bilemedim valla. Dediğiniz gibi aşı yan etkileri arasında boğaz ağrısı yazmıyor ama yaşayanlar var. Antikor üretimiyle alakalı bir şey mi bilmiyorum. Daha da artarsa ihmal etmeyin.Öksürük yok sadece boğazim kazanıyor agriyor ve hapşırık var. Evet onlarda 2.dozu oldular
Evet çok kafa karıştırıcı gercektenBilemedim valla. Dediğiniz gibi aşı yan etkileri arasında boğaz ağrısı yazmıyor ama yaşayanlar var. Antikor üretimiyle alakalı bir şey mi bilmiyorum. Daha da artarsa ihmal etmeyin.
Az önce 2.dozu oldum. Özlem Türeci ve Uğur Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum :)
Eki Görüntüle 2890062
Oğlum AB ülkelerinden birinde öğrenci ve iki gün önce Biontech aşısının 2. Dozunu olup ertesi gün Türkiye’ye döndü.
İlk doza göre biraz daha fazla yan etki hissetmiş, ateşi yükselmiş, halsizlik olmuş ama ertesi gün uçağa binerken daha iyiydi.
Çok sayıda doktor velim var.
Aşının yan etki yapmasının beklenen ve olumlu bir şey olduğunu söylüyorlar.
Vücutta antikor oluştuğunu gösteriyormuş.
En üzücü kısmı ise bilimsellikten uzak iki Facebook postunu okuyup körü körüne inanmalarıbunu ben de gördüm çok beğendim.
aşı karşıtları bugün çiçek hastalığı yüzünden sadece ölümden değil körlükten de aşı sayesinde kurtulunduğunu bilseler belki farklı düşünürlerdi..
En üzücü kısmı ise bilimsellikten uzak iki Facebook postunu okuyup körü körüne inanmaları
Tedavide hangi ilaçlar kullanıldı yan etkileri neydi ? Annemde covidden sonra daralması ilerledi koku kaybı geçmediği gibi burnunda kötü koku kaldı üniversitesi Hastanesi'ne gittiğinde doktor kullandığı ilaçların yan etkisi olabileceğini söyledi o kokuyu geçirecek bir şey bulamadık
Ben kasım ayında korona oldum.koku kaybım vardi.tam gelir gibi oldu.kötü kokuya geçti.yumurta,biber,sogan,ter,sokaktaki giderler,çop kutulari bana leş gibi kokmaya başladı.....sonrasinda bende sinirlilik başladı.her seye cabuk sinirleniyordum.zaten koku kaybi yapinca korona,sinirleri etkilemis demislerdi taaa o zaman....bir yakinimda aralik ayinda corona oldu.onunda koku kaybi ve sonrasinda kotu koku olmus..dahiliye ona psikolojik bu deyince psikiyatriye gitmis.biraz stresli birisi zaten o.dusuk doz sinirleri guclendiren bir hap baslamis 6 aylik.kullanmaya basladiktan 3 hafta sonra gecmis koku sorunu....bende biraz bekleyip gidecegim cunku gunluk hayati mahvediyor bu koku.gececek gibi degil sanki.Tedavide hangi ilaçlar kullanıldı yan etkileri neydi ? Annemde covidden sonra daralması ilerledi koku kaybı geçmediği gibi burnunda kötü koku kaldı üniversitesi Hastanesi'ne gittiğinde doktor kullandığı ilaçların yan etkisi olabileceğini söyledi o kokuyu geçirecek bir şey bulamadık
Şuanda varmı kötü koku hala? Kaç ay oldu covid gecireli?Ben kasım ayında korona oldum.koku kaybım vardi.tam gelir gibi oldu.kötü kokuya geçti.yumurta,biber,sogan,ter,sokaktaki giderler,çop kutulari bana leş gibi kokmaya başladı.....sonrasinda bende sinirlilik başladı.her seye cabuk sinirleniyordum.zaten koku kaybi yapinca korona,sinirleri etkilemis demislerdi taaa o zaman....bir yakinimda aralik ayinda corona oldu.onunda koku kaybi ve sonrasinda kotu koku olmus..dahiliye ona psikolojik bu deyince psikiyatriye gitmis.biraz stresli birisi zaten o.dusuk doz sinirleri guclendiren bir hap baslamis 6 aylik.kullanmaya basladiktan 3 hafta sonra gecmis koku sorunu....bende biraz bekleyip gidecegim cunku gunluk hayati mahvediyor bu koku.gececek gibi degil sanki.
Nasıl oldunuz? Daha iyisinizdir umarım.Evet çok kafa karıştırıcı gercektenbu gece de takip edeceğim kendimi daha da artarsa yarın teste gitmek kaçınılmaz olacak artik
Ayni seyleri yasiyoruzBen kasım ayında korona oldum.koku kaybım vardi.tam gelir gibi oldu.kötü kokuya geçti.yumurta,biber,sogan,ter,sokaktaki giderler,çop kutulari bana leş gibi kokmaya başladı.....sonrasinda bende sinirlilik başladı.her seye cabuk sinirleniyordum.zaten koku kaybi yapinca korona,sinirleri etkilemis demislerdi taaa o zaman....bir yakinimda aralik ayinda corona oldu.onunda koku kaybi ve sonrasinda kotu koku olmus..dahiliye ona psikolojik bu deyince psikiyatriye gitmis.biraz stresli birisi zaten o.dusuk doz sinirleri guclendiren bir hap baslamis 6 aylik.kullanmaya basladiktan 3 hafta sonra gecmis koku sorunu....bende biraz bekleyip gidecegim cunku gunluk hayati mahvediyor bu koku.gececek gibi degil sanki.
Maalesef daha da kötü oldum canım geçmeyen baş ağrısı burun akıntısı tıkanıklığı da eklendi dün gidip test yaptırdım çok şükür negatif çıktı doktora neden aşıdan sonra bu şekilde olduğumu sordum ikinci doz aşıda bu yan etkilerin olabildiğini soylediNasıl oldunuz? Daha iyisinizdir umarım.
Sevindim. Benim boğaz ağrım dün tamamen geçmişti. Bugün daha farklı bir gıcıklanma hissi var, sanki boğazım tahriş olmuş gibi. 5. gündeyim. BakalımMaalesef daha da kötü oldum canım geçmeyen baş ağrısı burun akıntısı tıkanıklığı da eklendi dün gidip test yaptırdım çok şükür negatif çıktı doktora neden aşıdan sonra bu şekilde olduğumu sordum ikinci doz aşıda bu yan etkilerin olabildiğini soyledi
Bu boğaz meselesini hem kendim yaşadım hemde etrafımda çok kişiden duydum bu belirtileri yaşayınca insan iyimi ettim kötümü ettim onuda bilmiyorSevindim. Benim boğaz ağrım dün tamamen geçmişti. Bugün daha farklı bir gıcıklanma hissi var, sanki boğazım tahriş olmuş gibi. 5. gündeyim. Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?