bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu boğaz meselesini hem kendim yaşadım hemde etrafımda çok kişiden duydum bu belirtileri yaşayınca insan iyimi ettim kötümü ettim onuda bilmiyor inşallah bu asılarla kurtuluruz bu illetten sıhhat buluruz
Ben hiç kimsede duymamıştım. İlk defa kendimde gördüm. Hatta bu yüzden epey korktum acaba öncesinde Covid kaptım da onun belirtisi mi çıkıyor diye. İnşallah iyi yapmışızdır.

Ben yazimi sabah yazdim.bende halaa var.psikiyatriye giden arkadasiminki gecmis.ben kasim ayinda olmustum corona.bunu cok kisi yaşiyor.yutubede video altina birsuru kisi yazmis.en azindan yalniz degiliz oyle dusunun.coronanin sinirlere tahribatiymis bu.

Cvp Yazdim ama sisteme dusmedi sanirim.bende halaaa var.psikiyatriye giden arkadasimda gecmis.....kimisi curuk sogan kimisi yanik lastik kimisi lağım gibi kokuyor diyolar.bunu yasayan cok kisi var.yutubeden yorumlara bakarsaniz gorebilirsiniz

Cvp Yazdim ama sisteme dusmedi sanirim.bende halaaa var.psikiyatriye giden arkadasimda gecmis.....kimisi curuk sogan kimisi yanik lastik kimisi lağım gibi kokuyor diyolar.bunu yasayan cok kisi var.yutubeden yorumlara bakarsaniz gorebilirsiniz
Bende 6 ay sonra başladı sizde hep vardı sanırım değil mi, insallah gecer kalici birsey degildir bakiyim yorumlara

Covid olduğum dönemde benim burnumda 4-5 gün kavrulmuş soğan kokusu olmuştu sonra geçti.
Sizinki de geçer inşallah.

Evet dedikleriniz bende de var.burnum akıyor başım ağrıyor.Klima diye düşünüyorum.ben ve çocuklarım evden hiç çıkmıyoruz markete bile.o yüzden test yapmadım.Nasıl virüs kapıcam diye düşündüm.kimseylede görüşmüyorum.bayram diye Aynı sokaktaki kayınvalideme gidilcek Mecbur sabahtan arayıp söylüycem ben bahçede dururum ne olur ne olmaz diycem.Anlamazlar illa istiyorlarki varsa bişey bulaşsın.Bir ben evde kal çağrısına uyuyorum galiba herkes ya maskesiz dışarda ya misafirlikte.

Neden gelme diyemiyorsunuz?
Annem karşı apartmanda oturuyor
Tatilden dönen bir komşusu ile açık havada görüştü diye baya olay çıkardım
Ben hamileyim, hep yatmam gerekiyor, annem gelip bebeğin odasını vs hazırlayacaktı.
Gelme dedim. Bugün bayram, onda bile gelmeyin dedim.
Neden denemesin ki?

Kendi annem olsa gelme diyebilirim ama kayınvalideme benim değil eşimin demesi lazım. Benim bütün derdim Koah olan eşimi korumak ve eşimi kendi annesinden korumaya çalışmak gibi bir ironi içerisindeyim. Eşimse annesinin gelmesini istiyor. Ne yapayım? Bu yüzden gelme diyemiyorum.

Ay bilemedim ya işiniz zor o zaman
Dua etmekten başka yapacak bir şey yok

Sizin bu durumda yapmanız gereken bir şey yok ki. Aşınızı olduysanız kronik rahatsızlığınız da yoksa takmayın kafanıza keyfinize bakın. KOAH hastası adam kendi hayatıyla kumar oynamak istiyorsa buyursun oynasın. Hep derim bu Covid meselesinde herkes kendinden sorumlu, kendini korumayanı siz koruyamazsınız. Kendiniz için endişelenmeniz gereken bir durum yoksa sorun yok.

Oncelikle geçmiş olsun bugünlerde grip salginida varmış herkes maskeleri attı malesef bunu vaka artislarindanda görüyoruz Allah sonumuzu hayr etsin

Kendim için endişelenmem gereken durum şu, eşimi çok seviyorum ve Allah göstermesin ona bir şey olursa benim hayatıma devam etmem mümkün değil.. Ama doğru söylüyorsunuz; şu var ki en sevdiğimiz insanları bile onların izin verdiği ölçüde koruyabiliyoruz.

Aynen öyle. Biz üç bayramdır misafir kabul etmiyorduk. Aşılarımızı olduk bu bayram kabul edelim dedik. Misafirler de aşılı. Anneme babama yine de el öptürmeyin ne olur ne olmaz dedim, onlar daha 2. dozu olmadı çünkü. Sanane deyip şapur şupur öpüştüler. Yapabileceğim bir şey yok.

Ayrıca hiç öyle düşünmeyin. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ama insanların annesi babası çocukları ölüyor da yaşıyorlar siz de bal gibi yaşarsınız. Eşiniz kendini düşünecek önce.

Aynı şey bende varİnşaallah çabuk geçer

Benim 7 ay bitti hala koku almamda sorun var.Hatta bazı tat ve kokuları kötü almaya başladım
Yumurta,sarımsak,biber tat ve kokuları garip geliyor.
Bu koku almama/kötü koku alma sorunu için a vitamininin etkili olduğunu duymuştum ama oral yoldan alınan değil, bunun için a vitaminli burun spreyleri varmış sanırım. Ne kadar doğru bilemiyorum. Yakınlarda koku sorunu için doktora gidecek varsa bunu sorabilir belki diye yazayım dedim.

Kendi adima tesekkur ederim.bayramdan sonra gidicem ben bu sebeple sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…