bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kardeşim de aynı sorunu yaşadığı için son günlerde epey araştırma yaptım. İlk olarak nörolojiye gitmeniz lazım. MR ve EEG çekiliyor, çıkan sonuçlara göre nasıl bir tedavi uygulanacağına karar veriliyor.

Bu arada koku egzersizi yapmak çok önemliymiş. Nöroloji Uzmanı Dr. Deniz Bayar’ın koku egzersizi ile ilgili yazısını bırakıyorum.

Şahanesiniz çok teşekkür ediyorum,
biraz bekleyim belki düzelir diyordum ama hiç beklemeye gerek yok, bayram sonrası gideceğim. Evdeki esanslardan yapıyordum dün bir yerde denk gelmiştim (limon, portakal, kekin yaği) buna bir esans daha ekleyim.
Umarım biran önce kardeşinizde bizlerde atlatariz bu koku problemini

Umarım Bence de beklemeyin, henüz ilerlememişken daha kolay atlatabileceğinizi düşünüyorum. Rica ederim :)

Benim 7 ay bitti hala koku almamda sorun var.Hatta bazı tat ve kokuları kötü almaya başladım
Yumurta,sarımsak,biber tat ve kokuları garip geliyor.
Merhaba nevreste . Annemle babamın böyle bir sorunu vardı anneminki daha yoğundu . Koku alma hiç yoktu . İkisi de ozon tedavisi aldılar . Sağlık bakanlığının internet sitesine bakarsan bakanlığın onay verdiği doktorlar yapabiliyor . 1. Doz aldıktan sonra herşey onlar için normale döndü ama 3 doz daha aldılar sanırım tam net sayı bilemedim şuan . Tat koku sorunu geçti aşırı halsiz halleri de geçti . Ben covid kapmadım ama önlem amaçlı 1 doz da ben aldım . Çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim canım
Şifa olsun
Benimde halsizliğim geçmiyor.

Abla sezeryan dikişimin okduğu bölgede yeni bir rahim dokusu oluşmuş.3 aydır sürünüyorum.Ayın 2 haftası ağrıdan yataktan çıkmıyorum.Hayatım felç
Bu ay olacaktım.Bazı işler çıktı.
1 ay daha çekeceğim artık
O bölgeyi temizleyip patolojiye göndereceklerUmarım temiz çıkar.

Geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…