- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.544
- 798
Rica ederim. Umarım kısa sürede çözülür sorununuz. Koku duyusu çok etkiliyor çünkü insanı.Kendi adima tesekkur ederim.bayramdan sonra gidicem ben bu sebeple sorayim
Hatta okuduğum kaynağı buldum.Kendi adima tesekkur ederim.bayramdan sonra gidicem ben bu sebeple sorayim
Sağ ol canım deneyelimHatta okuduğum kaynağı buldum.Nevreste
Eki Görüntüle 2891057
Eki Görüntüle 2891058
Kaynak gösterdiği link de şu;
Intranasal vitamin A is beneficial in post-infectious olfactory loss - PubMed
Doktora sorun mutlaka. Umarım gerçekten etkilidir.
Bibeeve sarimsak bende çok degisik bide salatalik bazen suBenim 7 ay bitti hala koku almamda sorun var.Hatta bazı tat ve kokuları kötü almaya başladım
Yumurta,sarımsak,biber tat ve kokuları garip geliyor.
Birde kavunBibeeve sarimsak bende çok degisik bide salatalik bazen su
Ne zaman geçecek acaba 8.5 ay oldu hala sürüyoBirde kavun
Kardeşim de aynı sorunu yaşadığı için son günlerde epey araştırma yaptım. İlk olarak nörolojiye gitmeniz lazım. MR ve EEG çekiliyor, çıkan sonuçlara göre nasıl bir tedavi uygulanacağına karar veriliyor.Şuanda varmı kötü koku hala? Kaç ay oldu covid gecireli?
Benim 6 ay oldu, tat koku hemen gelmisti ama dün herşey kötü kokmaya başladı sanki birsey yaniyor gibi, tam tarifiyle yanik lastik gibi. Sabah yoktu suan yine kokuyor. Sinir oluyorum heryer yanmis gibi kokuyor
Şahanesiniz çok teşekkür ediyorum,Kardeşim de aynı sorunu yaşadığı için son günlerde epey araştırma yaptım. İlk olarak nörolojiye gitmeniz lazım. MR ve EEG çekiliyor, çıkan sonuçlara göre nasıl bir tedavi uygulanacağına karar veriliyor.
Bu arada koku egzersizi yapmak çok önemliymiş. Nöroloji Uzmanı Dr. Deniz Bayar’ın koku egzersizi ile ilgili yazısını bırakıyorum. Eki Görüntüle 2891100
UmarımŞahanesiniz çok teşekkür ediyorum,
biraz bekleyim belki düzelir diyordum ama hiç beklemeye gerek yok, bayram sonrası gideceğim. Evdeki esanslardan yapıyordum dün bir yerde denk gelmiştim (limon, portakal, kekin yaği) buna bir esans daha ekleyim.
Umarım biran önce kardeşinizde bizlerde atlatariz bu koku problemini
Merhaba nevreste . Annemle babamın böyle bir sorunu vardı anneminki daha yoğundu . Koku alma hiç yoktu . İkisi de ozon tedavisi aldılar . Sağlık bakanlığının internet sitesine bakarsan bakanlığın onay verdiği doktorlar yapabiliyor . 1. Doz aldıktan sonra herşey onlar için normale döndü ama 3 doz daha aldılar sanırım tam net sayı bilemedim şuan . Tat koku sorunu geçti aşırı halsiz halleri de geçti . Ben covid kapmadım ama önlem amaçlı 1 doz da ben aldım . Çok geçmiş olsun canımBenim 7 ay bitti hala koku almamda sorun var.Hatta bazı tat ve kokuları kötü almaya başladım
Yumurta,sarımsak,biber tat ve kokuları garip geliyor.
Çok teşekkür ederim canımMerhaba nevreste . Annemle babamın böyle bir sorunu vardı anneminki daha yoğundu . Koku alma hiç yoktu . İkisi de ozon tedavisi aldılar . Sağlık bakanlığının internet sitesine bakarsan bakanlığın onay verdiği doktorlar yapabiliyor . 1. Doz aldıktan sonra herşey onlar için normale döndü ama 3 doz daha aldılar sanırım tam net sayı bilemedim şuan . Tat koku sorunu geçti aşırı halsiz halleri de geçti . Ben covid kapmadım ama önlem amaçlı 1 doz da ben aldım . Çok geçmiş olsun canım
Aaa nevroşum sen geçireli epey oldu değil mi?.Neden geçmedi halsizliğin ki?Çok teşekkür ederim canım
Şifa olsun
Benimde halsizliğim geçmiyor.
Ablam başka sağlık sorunlarımda var.Ya hepsi birleşiyorAaa nevroşum sen geçireli epey oldu değil mi?.Neden geçmedi halsizliğin ki?
İhmal etme bir doktora gitAblam başka sağlık sorunlarımda var.Ya hepsi birleşiyorYa da covidten
Bu sıra birde unutkanlık başladı
Hiii neden?Ablam zaten doktor işlerim var.Bayram sonu ameliyat olacağım.Ondan sınra artık diğerleri için giderim.
Abla sezeryan dikişimin okduğu bölgede yeni bir rahim dokusu oluşmuş.3 aydır sürünüyorum.Ayın 2 haftası ağrıdan yataktan çıkmıyorum.Hayatım felçHiii neden?
Geçmiş olsun çokAbla sezeryan dikişimin okduğu bölgede yeni bir rahim dokusu oluşmuş.3 aydır sürünüyorum.Ayın 2 haftası ağrıdan yataktan çıkmıyorum.Hayatım felç
Bu ay olacaktım.Bazı işler çıktı.
1 ay daha çekeceğim artık
O bölgeyi temizleyip patolojiye göndereceklerUmarım temiz çıkar.
Annemde de başlamıştı yemeğin altını kapattım diyip kapatmıyordu filanAblam başka sağlık sorunlarımda var.Ya hepsi birleşiyorYa da covidten
Bu sıra birde unutkanlık başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?