Ben koyduğum eşyaların yerini bulamıyorum.Normalde düşününce buluyordum.Annemde de başlamıştı yemeğin altını kapattım diyip kapatmıyordu filan
Anneme kuzenimin düğününe benim hediyemi götürdün diye altın verdim saklamış bulamadıBen koyduğum eşyaların yerini bulamıyorum.Normalde düşününce buluyordum.
Masa örtüm kayıp
Merhaba sifa olsun insallah,Ben de iki gün önce 2.doz biontech oldum.ilk dozda halsizlik,bas agrisi ,hafif ates ,kol agrisi yasamistim.2.dozda kol agrisi disinda hic bir yan etki sezmedim.Cogunlukla böyle oluyor galiba.ilki yan etkili geciyorsa ikincisi yan etkisiz.Ya da tam tersi. Sifalar ,bol antikorlar olsun hepimizeMerhaba kızlar epeydir yazmadım. 1 hafta önce 2.doz aşımı oldum. Ilkinde olduğu gibi hic bir yan etki olmadi. Sadece ilk gün kolum hafif ağrıdi . Inşallah sifa olsun hepimize
Bu sıra bende öyleyimAnneme kuzenimin düğününe benim hediyemi götürdün diye altın verdim saklamış bulamadı
Ayyy allahım yardım etsin de kurtulun bu durumdanBu sıra bende öyleyim
Oysa 20 yıl öncesini bile unutmayan bir kadınım
İnşaallah canım sağ olAyyy allahım yardım etsin de kurtulun bu durumdan
Duzelme yok bende yiyeceklerin tam kokusunu almak icin burnuma yaklastiriyorum.oyle bazen aliyorum koku.ama her zaman degil.8 ay doldu corona olali.Peki şuan kokuda düzelme oldu mu? olduysa kaçıncı ayda basladi düzelme
Bunun bir tedavisi yokmu?Duzelme yok bende yiyeceklerin tam kokusunu almak icin burnuma yaklastiriyorum.oyle bazen aliyorum koku.ama her zaman degil.8 ay doldu corona olali.
Abla sezeryan dikişimin okduğu bölgede yeni bir rahim dokusu oluşmuş.3 aydır sürünüyorum.Ayın 2 haftası ağrıdan yataktan çıkmıyorum.Hayatım felç
Bu ay olacaktım.Bazı işler çıktı.
1 ay daha çekeceğim artık
O bölgeyi temizleyip patolojiye göndereceklerUmarım temiz çıkar.
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun nevreste
24 Temmuz 2020
toplam vaka ; 937
vefat ; 17
24 Temmuz 2021
toplam vaka ; 12.381
vefat ; 58
1 senede yapılan test sayısı 5 katına çıkmışken vaka sayısı 13 katına ölüm sayısı ise 3.4 katına çıkmış. Bu sene aşıda olduk, geçen sene bu dönem kısıtlamalar vardı, aşılı insan sayısı çok azdı.
Vaka ve ölüm bu kadar kat artmışken, Rusya'da mutasyonlu virüs var iken bu elini kolunu sallayanların Türkiye'ye girmesini anlamıyorum. Kısıtlamalar neden kalktı? bunu anlamakta zaten zorlanıyorum. Bazı sektörlere sözler mi verildi? Bakın yukarıda bilimsel bir gerçek değil matematik paylaştım. Sıçmış durumdayız kimsenin ya umurunda ya da farkında değil.
Kısıtlamalar tabi ki paramız olmadığı için kalktı çok kötü yaaa ağlanacak durum
Turistler de pcr testsiz gelmediler mi acababu bayram da 1 hafta kapalı olmalıydık
bayram bitirdi
herkes tatil olunca 80 milyon çıldırdı
Turistler de pcr testsiz gelmediler mi acaba
Evet öylebence olay tamamen bireysele döndü
bu saatten sonra canını ve sevdiklerinin canını düşünen kendini koruyacak
başka da yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?