bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba kızlar epeydir yazmadım. 1 hafta önce 2.doz aşımı oldum. Ilkinde olduğu gibi hic bir yan etki olmadi. Sadece ilk gün kolum hafif ağrıdi . Inşallah sifa olsun hepimize

Ben koyduğum eşyaların yerini bulamıyorum.Normalde düşününce buluyordum.
Masa örtüm kayıp
Anneme kuzenimin düğününe benim hediyemi götürdün diye altın verdim saklamış bulamadı

Merhaba kızlar epeydir yazmadım. 1 hafta önce 2.doz aşımı oldum. Ilkinde olduğu gibi hic bir yan etki olmadi. Sadece ilk gün kolum hafif ağrıdi . Inşallah sifa olsun hepimize
Merhaba sifa olsun insallah,Ben de iki gün önce 2.doz biontech oldum.ilk dozda halsizlik,bas agrisi ,hafif ates ,kol agrisi yasamistim.2.dozda kol agrisi disinda hic bir yan etki sezmedim.Cogunlukla böyle oluyor galiba.ilki yan etkili geciyorsa ikincisi yan etkisiz.Ya da tam tersi. Sifalar ,bol antikorlar olsun hepimize

Bu Siirt’te tam kapanma gelsin bence durum çok kötü eşim sabah bir askeri teste götürmüş pozitif gelecek diye kalbim çarptı resmen .

Çok geçmiş olsun nevreste

24 Temmuz 2020
toplam vaka ; 937
vefat ; 17

24 Temmuz 2021
toplam vaka ; 12.381
vefat ; 58

1 senede yapılan test sayısı 5 katına çıkmışken vaka sayısı 13 katına ölüm sayısı ise 3.4 katına çıkmış. Bu sene aşıda olduk, geçen sene bu dönem kısıtlamalar vardı, aşılı insan sayısı çok azdı.

Vaka ve ölüm bu kadar kat artmışken, Rusya'da mutasyonlu virüs var iken bu elini kolunu sallayanların Türkiye'ye girmesini anlamıyorum. Kısıtlamalar neden kalktı? bunu anlamakta zaten zorlanıyorum. Bazı sektörlere sözler mi verildi? Bakın yukarıda bilimsel bir gerçek değil matematik paylaştım. Sıçmış durumdayız kimsenin ya umurunda ya da farkında değil.

Son düzenleme:
Kısıtlamalar tabi ki paramız olmadığı için kalktı çok kötü yaaa ağlanacak durum

ekonomisi kötü bir ülkede olmanın getirileri yada daha doğrusu götürüleri.
turizm sektörüne söz verildiği belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…