bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ekonomisi kötü bir ülkede olmanın getirileri yada daha doğrusu götürüleri.
turizm sektörüne söz verildiği belli.
Hadi turizm sektörü tamam diyelim. Düğün salonları, düğünler halay çekenler, iç içe oturanlar, otobüslerde eskisi gibi istiflenmeler, artık maske takanlara bile anormal bakışlar, bu tatlı tatlı gezmelerin acı acı sonuçlarını çekeceğiz.

bence aşı olmayanlar da nasılsa zorunlu olmadığından aşı kontrolü yapılmıyor diye maskesini attı.
görüyorum çevremde çünkü aşı karşıtı olup böyle gezenleri.
restoranlar da belli bir kişi sayısı ile açtırılabilirdi mesela. herkes rezervasyonlu gitsin
ki bu uygulama pandemiden önce bile vardı. bi yere gidiyorsun sana 19-21 arası diyor mesela 2 saat sonunda kalkıyorsun. gene öyle olsaydı.
çoğu mekan balık istifi.

Bugün vaka sayisi 14bin, bunun daha fazlasıda vardir. Nasil olacak bilmiyorum. Hani bitmeyen salgin yoktu ya bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum. Domuz gribi böyle olmamıştı ya

Dün 2.doz aşımı oldum kol ağrısı +halsizlik ve bütün kemiklerim ağrıyor gibi hissediyorum yatıyorum fırsat buldukça

Oncelikle geçmiş olsun bugünlerde grip salginida varmış herkes maskeleri attı malesef bunu vaka artislarindanda görüyoruz Allah sonumuzu hayr etsin
Amin.Ben bayram boyu burun akıntısından sonra bayram bitince öksürükte başladı .test yaptım şükür negatif çıktı.hafif bir boğazda gıcık var o öksürtüyo ara ara

Çevresinde aşı olup korona olup ölen var mı?
Babam… Çift aşılı idi, hemde aşıdan 2 ay sonra vefat etti. Antikorunun zirve olması gereken dönemde. Kendini kötü hissetmiş, ablam hastaneye götürünce hemen yatırmışlar; yoğun bakıma almışlar. Ertesi gün kalp masajı yapıyoruz diye aradılar. Bu arada covid testi pozitif, epikriz raporunda ölüm nedeni covid19+kalp krizi yazıyor… Dünyamız yıkıldı.

Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladı

Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladı
Aşı karşıtı değilim, hiçbir zamanda olmadım. Fakat babamın yaşadıkları, aşıya olan inancımı kırdı. Olmadım aşı, olmayı da alıyı üreten firmadan tut, uygulayan sağlık personeline kadar kimsenin sorumluluk almamasından dolayı düşünmüyorum.

Şu süreçte kimse sorumluluk almaz komşuyu duyduktan sonra annem de başka aşı olmucam diyor
Sen nasılsın uzun süredir denk gelmiyoruz

Kesinlikle öyle 2 gün önce koronadan ölen komşumuz yıllar önce çiçek hastalığından gözlerini kaybetmiş bir teyzemizdi

Çift doz aşılıyım ama saldım çayıra mantığında değilim. Kimseyle sarılmadım bayramda düğünde. Gitmek zorunda kaldım ama hep mesafemi korudum kendileri uzanıp sarılmak isteyenler oldu yüzümü çevirerek sarıldım anladılar tavrımdan rahatsız olduğumu.. ne zaman salsak sar başa yaşıyoruz. Aşı da oluyoruz gayet güzel rakamlara ulaştık ama nasıl olacak böyle bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…