Hadi turizm sektörü tamam diyelim. Düğün salonları, düğünler halay çekenler, iç içe oturanlar, otobüslerde eskisi gibi istiflenmeler, artık maske takanlara bile anormal bakışlar, bu tatlı tatlı gezmelerin acı acı sonuçlarını çekeceğizekonomisi kötü bir ülkede olmanın getirileri yada daha doğrusu götürüleri.
turizm sektörüne söz verildiği belli.
Hadi turizm sektörü tamam diyelim. Düğün salonları, düğünler halay çekenler, iç içe oturanlar, otobüslerde eskisi gibi istiflenmeler, artık maske takanlara bile anormal bakışlar, bu tatlı tatlı gezmelerin acı acı sonuçlarını çekeceğiz.
Geçmiş olsun.Dün 2.doz aşımı oldum kol ağrısı +halsizlik ve bütün kemiklerim ağrıyor gibi hissediyorum yatıyorum fırsat buldukça
Valla bende hic bir pandemi 2 yildan uzun sürmez e güveniyordum o güvenim de gittiDün 2.doz aşımı oldum kol ağrısı +halsizlik ve bütün kemiklerim ağrıyor gibi hissediyorum yatıyorum fırsat buldukça
Amin.Ben bayram boyu burun akıntısından sonra bayram bitince öksürükte başladı .test yaptım şükür negatif çıktı.hafif bir boğazda gıcık var o öksürtüyo ara araOncelikle geçmiş olsun bugünlerde grip salginida varmış herkes maskeleri attı malesef bunu vaka artislarindanda görüyoruz Allah sonumuzu hayr etsin
Babam… Çift aşılı idi, hemde aşıdan 2 ay sonra vefat etti. Antikorunun zirve olması gereken dönemde. Kendini kötü hissetmiş, ablam hastaneye götürünce hemen yatırmışlar; yoğun bakıma almışlar. Ertesi gün kalp masajı yapıyoruz diye aradılar. Bu arada covid testi pozitif, epikriz raporunda ölüm nedeni covid19+kalp krizi yazıyor… Dünyamız yıkıldı.Çevresinde aşı olup korona olup ölen var mı?
Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladıBabam… Çift aşılı idi, hemde aşıdan 2 ay sonra vefat etti. Antikorunun zirve olması gereken dönemde. Kendini kötü hissetmiş, ablam hastaneye götürünce hemen yatırmışlar; yoğun bakıma almışlar. Ertesi gün kalp masajı yapıyoruz diye aradılar. Bu arada covid testi pozitif, epikriz raporunda ölüm nedeni covid19+kalp krizi yazıyor… Dünyamız yıkıldı.
Aşı karşıtı değilim, hiçbir zamanda olmadım. Fakat babamın yaşadıkları, aşıya olan inancımı kırdı. Olmadım aşı, olmayı da alıyı üreten firmadan tut, uygulayan sağlık personeline kadar kimsenin sorumluluk almamasından dolayı düşünmüyorum.Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladı
Şu süreçte kimse sorumluluk almaz komşuyu duyduktan sonra annem de başka aşı olmucam diyorAşı karşıtı değilim, hiçbir zamanda olmadım. Fakat babamın yaşadıkları, aşıya olan inancımı kırdı. Olmadım aşı, olmayı da alıyı üreten firmadan tut, uygulayan sağlık personeline kadar kimsenin sorumluluk almamasından dolayı düşünmüyorum.
Eşimin yıllık izni 50 gündü haftaya işbaşı yapacaklar ama sanırım işe yine ara verecekler ne olacak böyle bakalım zaman gösterecekKısıtlamalar tabi ki paramız olmadığı için kalktı çok kötü yaaa ağlanacak durum
80 milyonunun dışında Bursa'da Arap turistler de vardı dışarıdan turist de mi geldi anlamadımbu bayram da 1 hafta kapalı olmalıydık
bayram bitirdi
herkes tatil olunca 80 milyon çıldırdı
Kesinlikle öyle 2 gün önce koronadan ölen komşumuz yıllar önce çiçek hastalığından gözlerini kaybetmiş bir teyzemizdibunu ben de gördüm çok beğendim.
aşı karşıtları bugün çiçek hastalığı yüzünden sadece ölümden değil körlükten de aşı sayesinde kurtulunduğunu bilseler belki farklı düşünürlerdi..
Aşı olup korona olan bile yok şuanÇevresinde aşı olup korona olup ölen var mı?
Amcamın kayınvalidesi aşıdan sonra korona oldu ve öldü. 3. Doz aşıdan sonra korona olan duyuyorum çevremde de.Çevresinde aşı olup korona olup ölen var mı?
Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?