bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşı hastaneye yatışı, ağır geçirmeyi engelliyor. Aşı olununca ölüme çare değil ki. Korona olmasa da mutlaka bir nedenden öleceğiz. Belki aşı olanların başka rahatsızlığı da vardı. Korona olmasa da o nedenden öleceklerdi. Ben öyle düşünüyorum ve de düşünmek istiyorum.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Allahım rahmet eylesin,nurlar içinde uyusun,sizlere büyük sabırlar versin inşallah.
Çok çok çok üzüldüm...

Başınız sağolsun. Allah sabır versin sizlere.

Başınız sağolsun

Valla bende hic bir pandemi 2 yildan uzun sürmez e güveniyordum o güvenim de gitti
Bu virüs tamamen laboratuvar ortamında üretilmiş bence ve mutasyon da bilerek üretilip yayılıyor belirli ekonomik sosyal amaçlar güdüldüğü için . Bu yüzden normal bir pandemi olduğunu düşünmüyorum . Açıkçası ben aşı oldum ama virüsün biteceğine asla inanmıyorum . Sırf üzerime düşen görevi yapmak için oldum bilime inanarak .
Şu süreçte kimse sorumluluk almaz komşuyu duyduktan sonra annem de başka aşı olmucam diyor
Sen nasılsın uzun süredir denk gelmiyoruz
Komşu için çok üzüldüm. Ne yazıkki herkesin bu hayatta bir ölüm sebebi olacak . Hiç bir aşı için %100 garanti verilmiyor bu iş tamamen şans . Virüs kapıp kapmamakta tamamen şans . Bu zamanlar hemen geçsin gitsin istiyorum sırf üzerime düşeni yapmak için aşı oldum 2. Dozu da olacağım ama birisi bana 3. Doz derse asla olmam artık biraz önce markette bir kadınla tartıştım maske yüzümden allah kahretsin bu virüsü üreteni de yayanı da yayılmasına tedbir almayıp yardım edeni de .

Bugün 2de aşımı oldum biontech şuan için hiç birşeyim yok 3 olucak deseler zorunlu olmadıkça vurdurmayi dusunmuyorum

Aşı yüzde yüz koruma sağlıyor diye birsey yok her sene grip aşısıda oluyoruz yani olanlar gene grip geçiriyorlar korona zaten çok değişik bir hastalık yakalanmamak en onemlisi eşimde de bende de şeker sorunu oldu koronadan sonra onun çok yuksek benim çok düşük zaten direk kalbe vurduğunu bilmeyen yoktur heralde damarları büzüştürüyor lanet

Aşının yüzde yüz koruduğunu kimse iddia etmedi zaten, vakalarda artış var ama ölüm oranı yb oranı da artmıyor bunda aşının etkisi büyük. Aşılanacağız ki bulaşı olsa bile ağır geçirmeyelim aşılanacağız ama tedbiri elden bırakmayacağız çünkü hafif geçirecek olsak bile aşısız birine bulaştırabiliriz. Üçüncü doz da gerekli derlerse gözüm kapalı olurum. Tekraren söylüyorum, astım krizi geçirdiğim hafta 6 gün hastanede yattım. 6 gün nefes alamadan uyuyamadan geçti. Damarlarım serumu kabul etmez oldu sürekli kan sulandırıcı vurundum. Etlerim öyle hassas oldu ki bırakın iğnenin acısını dokunulan yerler sızlıyordu. 6 günle de sınırlı kalmadı tam 3 hafta süründüm. Asla benzer şeyler yaşamak istemiyorum. Aşılarımı olur korunur rahat ederim. Bu tedbirlere rağmen yakalanırsam aşılıyım hafif geçiririm... Herkese sağlıklı günler

Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladı
Başınız sağ olsun, Sinovac mı olsu Biontech mi?

2 doz sinovac olup 3. doz biontech vurulan var mı? Oldukça korkuyorum da
Benim kayınvalidem ve kayınpederim 2 doz sinovac sonrası 3. dozu biontech oldular ve onlarda hiçbir yan etki olmadı biontech'ten sonra (bende 2.doz biontech'ten sonra biraz ateş ve kırıklık gibi yan etkiler oldu) Kv ve kp'im ikisi de geçmişte kanser tedavisi gördüler ve kp'in bazı kronik rahatsızlıkları var ama bir sıkıntı yaşamadılar.

Sağol canım kızına sordum ama hatırlayamadı
Elestirmek icin aslaa yazmıyorum, nolur yanlis anlamayin insan nasil hatirlamaz,bilmez annesinin kac doz ne asisi oldugunu? Ben kendi sülalemin,esimin sülalesinin ve tüm komsu,arkadas cevremizin kac doz ne asisi oldugunu biliyorum ki memleketimden cok uzakta yasiyorum.Orda yaşıyor dolayisiyla akrabalarim vs.Kendimi sorgulamaya basladim artik ,ben mi tuhafim,insanlar mi rahat ,gercekten bilmiyorum.Bu cok ciddi bir konu ve hatirlanmamasi icin ( annesiymis cünkü ) nasil bir sebep olmasi gerektigini bile bilemedim.... Yanlis anlamayiniz lütfen .

Ama şuan acısı yeni kadın ayakta durması bile iyi birşey 2 doz olduğunu söyledi ama hangi aşıyı olduğunu şuan hatırlamıyorum dedi hak veririm henüz haftası bile olmadı annesini kaybedeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…