Allahım acil şifalar versin inşallah.Abla sezeryan dikişimin okduğu bölgede yeni bir rahim dokusu oluşmuş.3 aydır sürünüyorum.Ayın 2 haftası ağrıdan yataktan çıkmıyorum.Hayatım felç
Bu ay olacaktım.Bazı işler çıktı.
1 ay daha çekeceğim artık
O bölgeyi temizleyip patolojiye göndereceklerUmarım temiz çıkar.
Teşekkür ederimAllahım acil şifalar versin inşallah.
Allahım rahmet eylesin,nurlar içinde uyusun,sizlere büyük sabırlar versin inşallah.Babam… Çift aşılı idi, hemde aşıdan 2 ay sonra vefat etti. Antikorunun zirve olması gereken dönemde. Kendini kötü hissetmiş, ablam hastaneye götürünce hemen yatırmışlar; yoğun bakıma almışlar. Ertesi gün kalp masajı yapıyoruz diye aradılar. Bu arada covid testi pozitif, epikriz raporunda ölüm nedeni covid19+kalp krizi yazıyor… Dünyamız yıkıldı.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin sizlere.Babam… Çift aşılı idi, hemde aşıdan 2 ay sonra vefat etti. Antikorunun zirve olması gereken dönemde. Kendini kötü hissetmiş, ablam hastaneye götürünce hemen yatırmışlar; yoğun bakıma almışlar. Ertesi gün kalp masajı yapıyoruz diye aradılar. Bu arada covid testi pozitif, epikriz raporunda ölüm nedeni covid19+kalp krizi yazıyor… Dünyamız yıkıldı.
Başınız sağolsunBabam… Çift aşılı idi, hemde aşıdan 2 ay sonra vefat etti. Antikorunun zirve olması gereken dönemde. Kendini kötü hissetmiş, ablam hastaneye götürünce hemen yatırmışlar; yoğun bakıma almışlar. Ertesi gün kalp masajı yapıyoruz diye aradılar. Bu arada covid testi pozitif, epikriz raporunda ölüm nedeni covid19+kalp krizi yazıyor… Dünyamız yıkıldı.
Bu virüs tamamen laboratuvar ortamında üretilmiş bence ve mutasyon da bilerek üretilip yayılıyor belirli ekonomik sosyal amaçlar güdüldüğü için . Bu yüzden normal bir pandemi olduğunu düşünmüyorum . Açıkçası ben aşı oldum ama virüsün biteceğine asla inanmıyorum . Sırf üzerime düşen görevi yapmak için oldum bilime inanarak .Valla bende hic bir pandemi 2 yildan uzun sürmez e güveniyordum o güvenim de gitti
Komşu için çok üzüldüm. Ne yazıkki herkesin bu hayatta bir ölüm sebebi olacak . Hiç bir aşı için %100 garanti verilmiyor bu iş tamamen şans . Virüs kapıp kapmamakta tamamen şans . Bu zamanlar hemen geçsin gitsin istiyorumŞu süreçte kimse sorumluluk almaz komşuyu duyduktan sonra annem de başka aşı olmucam diyor
Sen nasılsın uzun süredir denk gelmiyoruz
BendeBugün 2de aşımı oldum biontech şuan için hiç birşeyim yok 3 olucak deseler zorunlu olmadıkça vurdurmayi dusunmuyorum
Annem ve bir çok hastalığı var hiç yan etkide olmadı şükür2 doz sinovac olup 3. doz biontech vurulan var mı? Oldukça korkuyorum da
Bunu bende düşündüm.Biraz bende korkuyorum2 doz sinovac olup 3. doz biontech vurulan var mı? Oldukça korkuyorum da
Başınız sağ olsun, Sinovac mı olsu Biontech mi?Komşumuz da çift doz aşılıymış teyze 20 gün hastanede kalmış evvelki gün öldü aşı yandaşıydım ama korumuyor mu düşüncesi gelmeye başladı
Benim kayınvalidem ve kayınpederim 2 doz sinovac sonrası 3. dozu biontech oldular ve onlarda hiçbir yan etki olmadı biontech'ten sonra (bende 2.doz biontech'ten sonra biraz ateş ve kırıklık gibi yan etkiler oldu) Kv ve kp'im ikisi de geçmişte kanser tedavisi gördüler ve kp'in bazı kronik rahatsızlıkları var ama bir sıkıntı yaşamadılar.2 doz sinovac olup 3. doz biontech vurulan var mı? Oldukça korkuyorum da
Sağol canım kızına sordum ama hatırlayamadıBaşınız sağ olsun, Sinovac mı olsu Biontech mi?
Elestirmek icin aslaa yazmıyorum, nolur yanlis anlamayinSağol canım kızına sordum ama hatırlayamadı
Ama şuan acısı yeni kadın ayakta durması bile iyi birşey 2 doz olduğunu söyledi ama hangi aşıyı olduğunu şuan hatırlamıyorum dedi hak veririm henüz haftası bile olmadı annesini kaybedeliElestirmek icin aslaa yazmıyorum, nolur yanlis anlamayininsan nasil hatirlamaz,bilmez annesinin kac doz ne asisi oldugunu? Ben kendi sülalemin,esimin sülalesinin ve tüm komsu,arkadas cevremizin kac doz ne asisi oldugunu biliyorum ki memleketimden cok uzakta yasiyorum.Orda yaşıyor dolayisiyla akrabalarim vs.Kendimi sorgulamaya basladim artik ,ben mi tuhafim,insanlar mi rahat ,gercekten bilmiyorum.Bu cok ciddi bir konu ve hatirlanmamasi icin ( annesiymis cünkü ) nasil bir sebep olmasi gerektigini bile bilemedim.... Yanlis anlamayiniz lütfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?