bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Söyledikleriniz o kadar doğru ki ne zaman bir yerde kahve içtim unuttum ben . Bizim izinlerimiz zaten kapanıyor ailemizi görmeye gidemiyoruz geçen sene eylülde gitmiştik oda kapandığı halde şube müdürü bizi bir şekilde yollamıştı çünkü 1 senedir hiç izin kullanmamıştık . Haziranda açıldı gidecekken kapandı çıkamadık . Annem babam covid geçirdi hastanede yattı aynı günler eşimin babası ameliyat oldu herşey bitince dilekçe yazıp zorla çıktık . Geçen sene temmuzda 1 kere balkonda bir arkadaşımızı ağırlamıştım başka hiç kimse ile görüşmedim . Bu sene 3 kere arkadaşlarımızı ayrı ayrı 2 şer kişi olarak balkonda ağırladık artık kafayı yemek üzereyim kimse ile sohbet edemez olmuşuz insan görünce mutlu oluyorum. Önceden görüştüğüm arkadaşlarım kapanmada Bile aktif görüştükleri ve ben hiç birisine gitmediğim için artık benimle görüşmüyorlar öyle yanlışları eleştiriyorum zorlarına gidiyor . Oğlum şuan 19 aylık konuşması geri kalıyor . Evde sürekli kitap okumakta birşeyler anlatmaktan boğazım şişiyor . Öğleden sonra orduevine parka götürüyorum çocuk gördüğü an onlara yapışıyor çünkü 1 kere bile çocukla yan yana gelip oyun oynamadı . Korkuyorum artık böyle devam ederse pedagogdan yardım alacağım onun için daha başka ne yapabilirim diye . Okullara öyle üzgünüm ki bence asla açılmayacak bu sene

Öncelikle cok gecmis olsun ,Allah bi daha yasatmasin.Sizler de ne kadar duyarli insanlarmişsınız.Sizi cok iyi anliyorum.Ama azinligiz maalesef bu ülkede.Kapanmada bile görüsenlerin story lerini izlemekten sinir küpüne dönmüstüm.Millet can cekisiyo ,onlar dogum günü ,baby show vs bu ne aymazliktir? Bu da bir afet ,bir deprem bir yangin hatta onlardan daha korkuncu bu.Herkes üzerine düseni yapmadi,yapmiyor.Aşı zorunlulugu gelirse ( stadlara gelmis bu sabah dinledim,ya asi karti,ya da 48 saat icinde negatif pcr testi istenecek artik mac girislerinde) belki bir nebze önü alinabilir ( avm,tüm toplu kapali mekanlar vs) diye düşünüyorum.Evet pandemi dolayisiyla duyarlilik yapip görusmeyenlere mobing yapildi,yapiliyor.Ben de farkindayim.Hatta telefonla bile arayip sormuyorlar .Biz gibi duyarli insanlara,ve cocuklara gercekten cok üzülüyorum en cok yarayi onlar aldi....

Bence avm vs gelecek yani inşallah bu yaz biteceğini zannetmiştim ilk kez ama yanılmışım galiba . Artık içimde hiç bitecek hissi yok sizde de öyle mi acaba yoksa sadece bende mi ? Eylülde yine izinlerimiz kapanır ailemi göremem diye düşünüyorum. Böyle giderse eşimden rica edeceğim bizi bırakıp kendi hemen geri dönsün . Oğlum biraz annemlerin bahçesinde oynar köpeğimizi sever . Ya tüm kış nasıl geçecek dün akşam bile eşimle bunu konuştuk ne yapacağız diye .

Maalesef bana da şu anki durum itibariyle bitecek gibi gelmiyor .Allah in mucizeleri gerekiyor Serdar Savas var takip ediyorum enfeksiyon dr belki duymuysunuzdur; 1.5 senedir adam ne dediyse hepsi zamani geldiginde oldu maalesef.Dün bi yere konuk etmisler izledim; 30 haziran 2024 diyo bitis tarihi icin.Gün veriyo bi de ne bileyim .... Bilime dayali konusup ,hesap yapiyormus kafasinda.Bazen izlemek istemiyorum cunku hakikaten 3 ay önceden söylüyo şu şu olacak ,vaka sayilari şu olacak vs diye Yüce Allah tan ümit kesilmez ,Mucize ile sönümlenmesini tüm kalbimle diliyorum tarihteki salginlari vs arastirdim.Hepsi mutasyona ugrayarak bitmis.ispanyol gribi 2 sene sürmüs.Simdiki dünya ayni degil.o zaman 2 milyar insan varmis,simdi 7_8 milyar deniyor.Bu insanlar habire seyahat ediyor.1918 le simdiyi kiyaslayamayiz.Bunun daha uzun sürmesinin nedenini insanlarin daha cok seyahat etmelerine ve daha cok sosyal olmalarina bagliyorum ben açıkçası. Hem de cook kalabaliklarca..

Takip ettiğim astrolokta o tarihleri veriyor

Birde bence o eski dünya bitti . Bu virüs laboratuvar ortamında üretilip dünyaya veriliyor o yüzden öyle kolay bitecek gibime gelmiyor . Bende o doktoru takip edeyim nereden ediyorsunuz ?

Benim takip ettiklerimde biri 2023 mart, digeri 2022 ocakta ilac bulunmasi ve normallesmesi basitlesmesi ve alisilmasi silinmemesi diyor. Bu kis zor gececek eminim gerisini bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun...

arkadaslar aranızda 2 ci asıdan sonra ailesinde ölen varmı asıl önemlisi bu cunku hem faz 3 tamamlanmamız hemde okudum onayladım yaptıgı icin kisilerin ailesi davada acamaz kalp krızı diyorlarmıs

işte bende ona diyorum madem güvenli neden üreten olmuyor ben bu asıyı yapsam ilk ben olurum ayrıca okudum onayladım nedir bu bir alett deil ki bozuldu diye getirelim ya kalp krızı gecirirse kisi ne olucak ooohh sorumluluk yok miss

Bugün 2.doz aşımı da oldum. İlk seferde kol ağrısı olmuştu. Bu sefer de kol ağrısı var ama dayanılmayacak kadar değil.
Benimde kolum ağrıdı 1. Dozda ama illa hareket ettirmeme gerek yoktu durduk yere de ağrıyor . Sizinde öyle olmuş muydu ?

arkadaslar aranızda 2 ci asıdan sonra ailesinde ölen varmı asıl önemlisi bu cunku hem faz 3 tamamlanmamız hemde okudum onayladım yaptıgı icin kisilerin ailesi davada acamaz kalp krızı diyorlarmıs
Faz 3 tamamlanıp tıp dergisinde yayımlanmıştı

Pfizer sitesinde aşıların faz 3 çalışmalarının 3-4 yıl sürdüğü yazıyor.

Benimde kolum ağrıdı 1. Dozda ama illa hareket ettirmeme gerek yoktu durduk yere de ağrıyor . Sizinde öyle olmuş muydu ?
1.dozda aynı şekilde ağrımıştı. Hatta gece o tarafa yatamamıştım. Bu sefer hareket etmezsem ağrımıyor fazla. Bu gece nasıl geçer bilmiyorum

1.dozda aynı şekilde ağrımıştı. Hatta gece o tarafa yatamamıştım. Bu sefer hareket etmezsem ağrımıyor fazla. Bu gece nasıl geçer bilmiyorum
Benimde aynen dediğiniz gibiydi . Birde oğlum sol taraf göğsümden emiyor geceleri bende gidip hiç dikkat etmeden o koluma yaptırmışım . 2 gün çok zorlandım . Birde kaldıramadım da . Markette 20 Li soda şişesini poşete koyamadım . Normalde ağrı eşiğim yüksek . Durduk yere çok ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…