EvetSen covid mi oldun yine
Ay inanamıyorum annem gibi
Bende vallahi hep evdeyimAy inanamıyorum annem gibikadın evde oturarak virüs kaptı 2 kez ikisinde de ölüyordu
Üzülme geçecekBende vallahi hep evdeyimBir tek hastaneye gidiyordum.Bence oradan kaptım
Çok şükür iyiyimTek sıkıntı odada hapis kaldım ve çok sıkıldım.
Çocuklar benim yüzümden eve hapis oldular.
Psikolojik olarak zor durumdayım
Canım hayat eve sığar programında yazıyor.Karantinam 20 günÜzülme geçecekdelta olduğunu nasıl anlıyorlar acaba
NeeeeeeCanım hayat eve sığar programında yazıyor.Karantinam 20 gün
Az kaldı çatlayacağımNeeeeeeinanamıyorum
Bende merak ediyorum ama bulduğum bilgi şu sekilde1.doz aşıdan hemen sonra korona olunca 2.doz aşı normal zamaninda yapiliyor mu bilgisi olan var mi.
Ben şu an koronaya yakalandım evde bir haftadır dinleniyorum.S
Sinovac aşısının itibarını da sağladın.Sinovac aşısını olanlara hep öyle söylenip psikolojik şiddet uygulanmış oluyordu . Sen daha önce hastalığı atlattığın için bu kadar etkili olmuştur belki. Belki daha önce hastalığı atlamadan Sinovac olsaydın yine bu kadar etkili olur muydu acaba?
Geçmiş olsunBen şu an koronaya yakalandım evde bir haftadır dinleniyorum.
Sinovac aşısı vurulusmustum
Hafif geçirdim çok şükür.
Ve daha önce hiç kovit olmadım ilk yakalanisim
Sağolun sizedeGeçmiş olsun
Sadece eklem ağrısı belirti olur mu ki ? Başka belirti yok muArkadaşlar korona belirtisi olarak eklem ağrıları var , şiddetli eklem ağrısı ?
Boğaz ağrısı,baş ağrısı var mı?Arkadaşlar korona belirtisi olarak eklem ağrıları var , şiddetli eklem ağrısı ?
Baş ağrısı ve hafif yutkunma güçlüğü var , bir de midem bulanıyo ama istifra yok .Boğaz ağrısı,baş ağrısı var mı?
Aşı oldun mu
O zaman test yaptır canım.Baş ağrısı ve hafif yutkunma güçlüğü var , bir de midem bulanıyo ama istifra yok .
Aşı vurulmadım Nevreste .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?