En iyisi kalsınYa ailesinden, ya komşusundan çıkar, kafalar iyice karışır bu sefer
Covid olduğundan şüphelenip, eve hapsolmaktan korkup test yaptırmayan da çok var.Covid olduğunu saklayıp, maskesiz sürekli dışarı çıkan, eve insan kabul eden şerefsizler varken bir halt olmaz bizden.
Benim bir tanıdığım esnaf.Covid olduğu öğrenildiğinde dükkana aylarca kimse gelmiyor diye covid olduğunu saklamış.Kendisi evde kalmış ama eşi dükkanı açmışCovid olduğundan şüphelenip, eve hapsolmaktan korkup test yaptırmayan da çok var.
Covid olduğundan şüphelenip, eve hapsolmaktan korkup test yaptırmayan da çok var.
Düğün sahibi de düğüne gelen olmaz diye gizlemişti bir haberde.Benim bir tanıdığım esnaf.Covid olduğu öğrenildiğinde dükkana aylarca kimse gelmiyor diye covid olduğunu saklamış.Kendisi evde kalmış ama eşi dükkanı açmışDuyunca çok şaşırmıştım
Eşi negatifte olsa çıkmamalı
Sonra düğüne niye gelmedin deyip küsüyorlarDüğün sahibi de düğüne gelen olmaz diye gizlemişti bir haberde.
Şikayet ettiniz mi? Özellikle dışarıya çıkan, üstelik maskesiz ceza alması gerekmez mi?bu arada bu şerefsizler maskesiz ortalıkta geziyor... okuduğum bela 7 sülalerine yetecektir
Telefonla alışveriş daha uygun oluyor ve de kolay oluyor.Sonra düğüne niye gelmedin deyip küsüyorlar
Ben markete bile gitmiyorum
Düğünlerde halaylar çekiliyor, görünce ağzım açık bir şekilde izliyorum. Ben de gitmiyorum uzun süredir düğüne, izlediğim kadarıyla.Sonra düğüne niye gelmedin deyip küsüyorlar
Ben markete bile gitmiyorum
Sonra gelip bana bulaşıyorDüğünlerde halaylar çekiliyor, görünce ağzım açık bir şekilde izliyorum. Ben de gitmiyorum uzun süredir düğüne, izlediğim kadarıyla.
Gerçi sen hep evdesin, dikkat ediyorsun, yine seni buldu ikidirSonra gelip bana bulaşıyor
4 aydır hastane dışında hep evdeydim.Gerçi sen hep evdesin, dikkat ediyorsun, yine seni buldu ikidir
Seninle inatlaşıyor galiba
Daha önce 6 ay sonra aşı yapılıyordu.Şimdi 3 aya indirildi.1.doz aşıdan hemen sonra korona olunca 2.doz aşı normal zamaninda yapiliyor mu bilgisi olan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?