3-4 gün sürüyor galibaKızlar cuma akşam 2. Dozu oldum ama hala çok kötü bir kas eklem ağrım var . Oğlumu kucağıma almakta bile zorluk yaşıyorum . Yere düşen bir şeyi eğilip almak için öyle boş boş bakıyorum gücüm yok . Ne zaman düzelecek yaaBirkaç gün sonra geçmezse artık dahiliyeye gidip detaylı kan vereyim diyorum bir değerim mi düştü acaba emziriyorum takviye de hep aldım ama . Dün 2 kere ilaç içmek zorunda kaldım asla geçmiyor ağrılarım
Yaaa inşallah3-4 gün sürüyor galiba
Senin bugün 3.gün olmuş.Belki yarın son olur.Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.Psikolojik bile olabilirYaaa inşallahAnnemle babam işte covid öyle bir his veriyor insana diyorlar . Sen nasılsın ?
Hahaha iyi bariÇok geçmiş olsun.Psikolojik bile olabilir
Ben iyiyim çok şükürHiç covid gibi değilim
Sen covid gibi olmuşsun.Benim ilk covid çok ağır geçti.Ondan bu çok basit,hafif geldi banaHahaha iyi bariben covid oldum sanki klimanın karşısında uyursun da uyanınca her yerin tutulmuş olur ya aynen öyleyim şuan
Sen covid gibi olmuşsun.Benim ilk covid çok ağır geçti.Ondan bu çok basit,hafif geldi bana
Bende ilkinde öksürmekten nefes alamıyordum ve konuşamıyordumdemek covid olsam ne olacaktı acaba annemin 2 si de çok ağır geçmişti. 1. De bilincini kaybetti neredeyse 10 senelik kendi evindeki su bardağını tanımamış kardeşime demiş ki bu bardak kimin günlerce annemle telefonda görüşemedik kendinden geçti . 2. Sinde de hastahanede 10 gün yattı
Teşekkür ediyorum size de geçmiş olsunBende ilkinde öksürmekten nefes alamıyordum ve konuşamıyordum
Koku almam inan yeni geldi.Umarım şimdi gitmez
Benim 4 aydır sağlık sorunlarım var.Ağrı eşiğimin yükseldiğini düşünüyorum.Daha büyük acı yaşadığım için belki bu beni etkilemedi
Rabbim sana ve ailene tekrar yaşatmasın
Teşekkür ederimTeşekkür ediyorum size de geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun
Ben net bilgi vereyim size cunku maalesef aşıdan hemen sonra pozitif çıktım. 2.doz için onceki verdigi tarih aralığı iptal oldu 3 ay sonraya yeni tarih görünüyor aşı randevu sayfamdaBende merak ediyorum ama bulduğum bilgi şu sekilde
Yapılır hiçbir zararı yoktur
neden böyle dediniz? açıklamışsınız yukarda yeni gördüm teşekkürlerBen oldum iki asimida ama keske olmasaydim . Biraz daha bekleseydim . Tr ye gidebilmek icin oldum biraz da sanki inanmistim . Ama tamamen degisti artik dusuncelerim . Keske asi almasaydim .
4.doz aşı başlamış şimdi öğrendim,ne zaman başladıki daha yeni 3.doz aşıyı olmuştum.
Kaç doz aşı olacağız ben anlamıyorum ya4.doz aşı başlamış şimdi öğrendim,ne zaman başladıki daha yeni 3.doz aşıyı olmuştum.
Kaç doz aşı olacağız ben anlamıyorum ya
2 tanesi sinocav,1 tane biontech oldum.bence sinovac ın koruyuculuğunun çok kısa süre olduğu iyice ortaya çıkınca koruma amaçlı biontech i de 2 doz yapma kararı aldılar
5 olursada şaşırmam artık .Kaç doz aşı olacağız ben anlamıyorum ya
2 tane sinovac benimde.sen covid mi oldun yoksa aşının yan etkisi mi ?
biontech olanlara şu an başka birşey olmayacak bildiğim. 4. doz ilk ikisi sinovac olanlar için.
2 tanesi sinocav,1 tane biontech oldum.
5 olursada şaşırmam artık .
2 tane sinovac benimde.
Biz aşı olduğumuzda biontech daha yoktu,sonra gelmeye başlamıştı.ne yazık ki en başta sinovac alarak yanlış yapıldı bence.
insanların da akıllarını karıştırdılar.
tabi para meselesi yapıcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?