bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
3-4 gün sürüyor galiba
Senin bugün 3.gün olmuş.Belki yarın son olur.Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.Psikolojik bile olabilir
Ben iyiyim çok şükürHiç covid gibi değilim
Hahaha iyi bari ben covid oldum sanki klimanın karşısında uyursun da uyanınca her yerin tutulmuş olur ya aynen öyleyim şuan

Sen covid gibi olmuşsun.Benim ilk covid çok ağır geçti.Ondan bu çok basit,hafif geldi bana
demek covid olsam ne olacaktı acaba annemin 2 si de çok ağır geçmişti. 1. De bilincini kaybetti neredeyse 10 senelik kendi evindeki su bardağını tanımamış kardeşime demiş ki bu bardak kimin günlerce annemle telefonda görüşemedik kendinden geçti . 2. Sinde de hastahanede 10 gün yattı

Bende ilkinde öksürmekten nefes alamıyordum ve konuşamıyordum
Koku almam inan yeni geldi.Umarım şimdi gitmez
Benim 4 aydır sağlık sorunlarım var.Ağrı eşiğimin yükseldiğini düşünüyorum.Daha büyük acı yaşadığım için belki bu beni etkilemedi
Rabbim sana ve ailene tekrar yaşatmasın

Teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun

Bende merak ediyorum ama bulduğum bilgi şu sekilde
Yapılır hiçbir zararı yoktur
Ben net bilgi vereyim size cunku maalesef aşıdan hemen sonra pozitif çıktım. 2.doz için onceki verdigi tarih aralığı iptal oldu 3 ay sonraya yeni tarih görünüyor aşı randevu sayfamda

bence sinovac ın koruyuculuğunun çok kısa süre olduğu iyice ortaya çıkınca koruma amaçlı biontech i de 2 doz yapma kararı aldılar
2 tanesi sinocav,1 tane biontech oldum.
Kaç doz aşı olacağız ben anlamıyorum ya
5 olursada şaşırmam artık .
sen covid mi oldun yoksa aşının yan etkisi mi ?

biontech olanlara şu an başka birşey olmayacak bildiğim. 4. doz ilk ikisi sinovac olanlar için.
2 tane sinovac benimde.

Yurt disi kabul etmedigi icin 4..dozu acmislar ama cok talep olacagini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…