bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
sen covid mi oldun yoksa aşının yan etkisi mi ?

biontech olanlara şu an başka birşey olmayacak bildiğim. 4. doz ilk ikisi sinovac olanlar için.
Cuma akşam 2. Doz bıontech oldum toparlanamıyorum. İnanılmaz bir kas ağrım var . Oğlumu yerden kucağıma alamıyorum edilemiyorum tutuldum .
2 tanesi sinocav,1 tane biontech oldum.

5 olursada şaşırmam artık .

2 tane sinovac benimde.
Bu işi pazara çevirdiler bence . Çin virüsü üretti dünyaya yaydı kendi halkından nüfus azalttı ülke rahatladı . Sinovacı üretti birde kolayca sattı para kazandı kazanmaya devam ediyor . Mutasyon oldu üzerine birde Şimdi aşı pazarı oluştu misss gibi bazıları parayı götürüyor . Bizim aşı hala ortada yok ne zaman kullanılacak acaba ölme eşeğim ölme . Bana 3. Dozu yapmaları için sürükleyerek götürmeleri lazım .

geçmiş olsun. ben 2. dozda kol ağrısı dışında sıkıntı yaşamadım ki o da çok sıradan bir yan etki.
benim özellikle covid geçirmiş tanıdıklarım aşılardan sonra daha yoğun yan etki yaşadılar.
anneannem de babam da 3. dozları biontech oldular hiç etkilenmediler misal.
yada herkesin bünyesi ile ilgili bir durum.
hastalığın kendisini geçirsen belki bünyen hiç kaldıramayacaktı.

Teşekkür ediyorum bende de eğer covid olsaydoö ağır atlatırmışım hissi oluştu açıkçası

8 ay önce covid olduk. İlk doz biontech vurulduğumuzda 2gün öldüm dirildim. Bu yaşa kadar böyle br baş ağrısı yaşamamıştım. 2 gün önce 2. Dozu olduk eşim yine ağır geçirdi ama ben hafif kol ağrısı ile atlattım. İlki gibi olacak diye çok korkmuştum. Ama 3. Doza gitmem. Büyük konuşmak gibi olmasın zorla götürüp yapmaları lazım dahada yeter.

Benim ağrılarım hiç azalmıyor ki sürekli aynı dün gece kaynar suyla duş aldım o an çok iyiydim . Çıktım kremlenirken aynı ağrılar geri geldi

İşin içinde para var tabi yaptı aşıyı dağıttı ülkelere parada cepe tabi.
Yerli aşıya gönüllü aranıyordu ne oldu acaba.

Bende duymadım hiç gönüller bulundumu acaba.
Birde bizim evde tv açılmıyor bazı şeyleri buradan bazı şeyleri sosyal medyadan görüyorum . Çok bakamıyorum da . Bulundu belki de ama açıkçası ben bilerek ağır alındığını düşünüyorum açıkçası . Birileri para kazanıyor çünkü

Hiç tv'de flanda denk gelmedim gönüllüler hakında neler oluyor diye..

Hiç tv'de flanda denk gelmedim gönüllüler hakında neler oluyor diye..
Aşı üretilince kime yapılacak onu anlamıyorum ki ben oluyoruz ya milyonlarca aşı alındı . Daha millet kaç doz olacak ki ? Ben bittim bir kere daha asla olmam . Aşıyı alan aldı zaten sattı biz geç kaldık

Aynen aşıyı alanda yapanda yaptı zaten,b,zm yerli aşı çıkınc a kim alacak acaba.
Abla e nabızda “ aşı çalışması için gönüllü ol “ butonu var , tıkladığımda bu çıkıyor böyle .
Eki Görüntüle 2902072
Kaç kişi gönllü oldu acaba cidden merak ediyorum hannazcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…