2 ülke daha var tahmin etDemekki 18 yaş ve biraz üstü olmuş gönüllülerde.
Bit çok inan aşılandı çünkü.
Somali gibi mesela
Biri kesin katar,diğeride azerbaycandır:))2 ülke daha var tahmin et
HayırBiri kesin katar,diğeride azerbaycandır:))
Geçmiş olsun. Sevindim sizin adınıza. Hiç aşı vurulmayanlarda da hafif geçiren var ama herkes aynı şansa sahip değil işte.Ben şu an koronaya yakalandım evde bir haftadır dinleniyorum.
Sinovac aşısı vurulusmustum
Hafif geçirdim çok şükür.
Ve daha önce hiç kovit olmadım ilk yakalanisim
Ben 10.yu bile olurum şu sıra o moddayımAşı olamayız kabul ettikçe doz sayısını arttırıyorlar
Bindik bi alamete gediyoz kıyamete amaneyn
Sen de bu şans varken 10.yu da olsan gelip seni bulacak gibiBen 10.yu bile olurum şu sıra o moddayım
Ondan işimi garantiye alayımSen de bu şans varken 10.yu da olsan gelip seni bulacak gibi
Allah korusun canım. Çıkmaz inşallah ne diyeyim.Ondan işimi garantiye alayım
Yeni bir virüs çıkmasın oda gelip bulur beni
Annem bir sen ikiOndan işimi garantiye alayım
Yeni bir virüs çıkmasın oda gelip bulur beni
Gelip bizi buluyorAnnem bir sen iki
Haberlerde gordum saglik sorunu olanlara 15 yas asi15 yaş üstü aşı randevuları sistemden kaldırılmış
Ben kızlarım için sabah baktım vardı.Bir yerde okudum kaldırıldı diyeŞimdi baktım yok
Hatta 4.doz aşıda öyleOda kalkmış diye okudum.
Daha iyi olmuşHaberlerde gordum saglik sorunu olanlara 15 yas asi
Benim çocukların sınıf mevcutları 30-34Okullar açılacak haftanın 5 günü,30 küsur öğrenci yan yana oturacak ve artik zorunlu isteğe bağlı degil. Bence yine haftanın 5 günü olsa ama ders saati azalsa sabah ve öglene bölselerdi. Ben endişe ediyorum bakalim ne yapacak cocuklar
Afganistan biraz tamam da suriye işi pek olmaz gibi bence.HayırSuriye Afganistan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?