- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Yollamaya gerek yok zaten hepsi burada ya işte onlara kullanılır hibe . O aşıyı üretmek için kaç milyon dolar harcandı acaba ?Afganistan biraz tamam da suriye işi pek olmaz gibi bence.
Suriyeli tamamda afganların nasıl olacak kayıtları bşle yok daha.Yollamaya gerek yok zaten hepsi burada ya işte onlara kullanılır hibe . O aşıyı üretmek için kaç milyon dolar harcandı acaba ?
Geçmiş olsun ne oldu öyle.Benim halim hala kötü yaa böyle akşama kadar devam edersem acile gidip bir iğne yapmalarını rica edeceğim
Tutulmalarım cuma akşamdan beri hala geçmedi 2. Doz beni çok etkilediSuriyeli tamamda afganların nasıl olacak kayıtları bşle yok daha.
Aşı çıkana kadar kayıtları kesin olur abla bak gör .
Geçmiş olsun ne oldu öyle.
Çok geçmiş olsun aşının etkisimi acaba bunlar,kardeşimin eşide öyle oldu 2.dozda kolları ve sırtı çok ağrımış.Tutulmalarım cuma akşamdan beri hala geçmedi 2. Doz beni çok etkilediyerden birşey alamıyorum oğlum 1.5 yaşında kucağıma düzgün alamıyorum . Eşim işe gidiyor yalnızız çok yoruldum ağrılardan . Biraz önce ilaç içtim etkisi geçince hala ağrı devam ederse iğne rica edeceğim belki yaparlar geçer
Benim halim hala kötü yaa böyle akşama kadar devam edersem acile gidip bir iğne yapmalarını rica edeceğim
Covid olabilir mi? Acaba test yaptırsaniz mi?Tutulmalarım cuma akşamdan beri hala geçmedi 2. Doz beni çok etkilediyerden birşey alamıyorum oğlum 1.5 yaşında kucağıma düzgün alamıyorum . Eşim işe gidiyor yalnızız çok yoruldum ağrılardan . Biraz önce ilaç içtim etkisi geçince hala ağrı devam ederse iğne rica edeceğim belki yaparlar geçer
4.doz aşılar iptal edilmiş,ne olduda fikir değişti öyle.
Saygıdeğer vatandaşımız aşı süreciniz tamamlanmıştır.)) sayfada bu mesaj vardı
Evet aşının yan etkisi ilk uyuşukluk oldu sonra kas ağrısına çevirdi . Bacaklarım belim çok yoğun birde boynumÇok geçmiş olsun aşının etkisimi acaba bunlar,kardeşimin eşide öyle oldu 2.dozda kolları ve sırtı çok ağrımış.
Bence bekleme bile git olmazsa iğne yapsınlar kas gevşetici olandan faydasını görürsün .
Bizde bişi olmadı hiç,herkeste farklı tepkiler oluyor demekki.Evet aşının yan etkisi ilk uyuşukluk oldu sonra kas ağrısına çevirdi . Bacaklarım belim çok yoğun birde boynum
Kimse ile görüşmüyoruz bir tek market ve orduevindeki çocuk parkı orada da kimse olmuyorCovid olabilir mi? Acaba test yaptırsaniz mi?
Kuzenim 2.dozu olmadan önce test yaptırmıştı pozitif cikti. Bilmeden aşı olsaydi belki ilacin etkisi derdi. Gerçi siz cok çıkmıyordunuz dışarı, kalabalığa aşıdan da olabilir. En kisa sürede geçsin inşallah
Biontech çok fenaBizde bişi olmadı hiç,herkeste farklı tepkiler oluyor demekki.
Ne yaptıklarıda belli değil ki artık,resmen dalga geçiliyır halkla.yurtdışına çıkış yapanlara yapılacakmış.
bence o kadar kişiye yetecek sayıda yok ellerinde o nedenle böyle değiştirdiler.
Sicak su torbasi koysaniz. Kas ağrısı cok felaket şuanda benim bacaklarim öyle kas gevşetici içtim krem sürdüm bugün daha iyi ama benimki cok fazla merdiven ciktim.Evet aşının yan etkisi ilk uyuşukluk oldu sonra kas ağrısına çevirdi . Bacaklarım belim çok yoğun birde boynum
Bizde biontech olduk 3.dozda,bende kolağrım oldu biraz eşimde hiç bişi yoktu.Biontech çok fena
Ne yaptıklarıda belli değil ki artık,resmen dalga geçiliyır halkla.
İlk doz bende öyle olmuştum sadece kolum 2 gün ağrımıştı onun dışında iyiydim . 2. Doz da böyle olmuş eşimde aynı olmuştu . Ama o daha çabuk atlattı bebeği çok taşımadığı geceleri vs dinlendiği için olsa gerek . Babam diyor ki o adam 80 kg sen 45Bizde biontech olduk 3.dozda,bende kolağrım oldu biraz eşimde hiç bişi yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?