bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Artık o kadar normal geliyor ki demi,yap boz tahtası gibi resmen.

Aslında kiloyalda alakası yok bence,kardeşimşn eşide hafiften topludur onu fena çarptı hatta fizik tedaviye gidecem dyordu.
Birazda bünyeylede alakalı bir durum bence.

Sicak su torbasi koysaniz. Kas ağrısı cok felaket şuanda benim bacaklarim öyle kas gevşetici içtim krem sürdüm bugün daha iyi ama benimki cok fazla merdiven ciktim.
Bizim ev şuan 35 derece valla sıcak . Bende sıcak duşa girdim ağrı kesici aldım arveles evde kas gevşetici kalmamış . Zaten emziriyorum içmem de yanlış ama çare yok şuan . Ağrı azaldı ama tamamen geçmedi ilacın etkisi geçince ne olacak bakacağım bende çocuğu kucağımda taşıyorum diş çıkarıyor huzursuz anne kucak kucak

Yani bence de kuzenim sinovac oldu oda da böyle olmuş. Bir ilaç ismi söyledi eczacı önermiş içmiş ve geçmiş bir daha aynı ağrılar gelmemiş . İlaca baktım emziren anne kesinlikle içmemeli gibi bir ibare vardı

Aşının verdiği reaksiyonalr farklı tabi,herkeste değişik oluyor.
Bizde hiç olmadı bunlar gayet iyiydik şans belkide,sadece 3 dozda kolumda ağrı oldu o kadar.
Şimdi emzirdiğin içnde her ilaçıda içemezsin tabi.

Cidden öyle her bünye de farklı ilerliyor . Aynı hastalığın seyiri gibi

Bu arada aşı çıkana kadar Afganlılar da Suriyeliler gibi olur ülke de . Onlar da yerli aşıyı okurlar hibe niyetine
Artık şaşırmıyorum varya yaşananlara ..
Şaka gibi resmen herşey.
Ben kaçtım hastaneye gidecem randevum var tekrardan geçmiş olsun sana dikkat et kendine.

Artık şaşırmıyorum varya yaşananlara ..
Şaka gibi resmen herşey.
Ben kaçtım hastaneye gidecem randevum var tekrardan geçmiş olsun sana dikkat et kendine.
Ben duyarsızlaşmaya başladım ne yazıkki herşey çok olağan geliyor aaa demiyorum üzerine de düşünmüyorum. Geçmiş olsun teşekkür ediyorum ablacım

Peki covid mi oldunuz eşimde grip klimaya bağlıyor

Eczanelerde satılan test kitleri doğru mu acaba? Kullanan var mı hiç?

Eczanelerde satılan test kitleri doğru mu acaba? Kullanan var mı hiç?
İnanin covid olunca hemen anlarsınız hiç teste gerek yok ben oldum geçen hafta pazartesi belirti başladı hemen anladım çünkü vücudumu taniyorum.test yaptırmaya gerek bile duymadım.oldum çünkü ogrensem ne olucak

gene heyecan yaratan kafa karıştıran eylemler.
muhtemelen yeterli sayıyı alamadıkları için herkese 4. dozu yapamayacaklarından fikir değiştirdiler.
Herkese 2.dozu yaptırdılar mı ki 4.dozu yaptıracaklar. 2 doz yaptırana bile bir bıkkınlık oldu ne zamana kadar aşı olacağız diye. Tek virüs bitse de gerekirse oluruz ne yapalım

Sizde ne gibi etkileri oldu?
1 ay önce eşimin kuzeni olmuş diyor ki ben hiç anlamadım eşi Pozitif çıkınca oda yaptırıyor

Yoo ben hic anlamadim. Ne zamanki yan yana oldugum annem pozitif cikti o zaman bana da test yaptilar.

Herkese 2.dozu yaptırdılar mı ki 4.dozu yaptıracaklar. 2 doz yaptırana bile bir bıkkınlık oldu ne zamana kadar aşı olacağız diye. Tek virüs bitse de gerekirse oluruz ne yapalım

yok 4. doz ilk ikisi sinovac olanlar içindi ya, zaten değişti karar, sadece yurtdışına çıkacaklara yapacaklar.
sinovac etkinliğinin çok düşük olduğu kanıtlandı ya
hep çin in oyunu bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…