- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Artık o kadar normal geliyor ki demi,yap boz tahtası gibi resmen.ah o kadar yıllardır ki dalga geçiliyor ki ben artık hissizleştim. böyle şeyleri sıradan kabul ediyorum.
zaten kesin birşey olur birşeyleri değiştirirler diye bekliyordum.
bir kere de ağız tadıyla iyi bir gelişme oldu diye sevinemiyoruz.
Aslında kiloyalda alakası yok bence,kardeşimşn eşide hafiften topludur onu fena çarptı hatta fizik tedaviye gidecem dyordu.İlk doz bende öyle olmuştum sadece kolum 2 gün ağrımıştı onun dışında iyiydim . 2. Doz da böyle olmuş eşimde aynı olmuştu . Ama o daha çabuk atlattı bebeği çok taşımadığı geceleri vs dinlendiği için olsa gerek . Babam diyor ki o adam 80 kg sen 45tabi onu daha az etkiler
Bizim ev şuan 35 derece valla sıcak . Bende sıcak duşa girdim ağrı kesici aldım arveles evde kas gevşetici kalmamış . Zaten emziriyorum içmem de yanlış ama çare yok şuan . Ağrı azaldı ama tamamen geçmedi ilacın etkisi geçince ne olacak bakacağımSicak su torbasi koysaniz. Kas ağrısı cok felaket şuanda benim bacaklarim öyle kas gevşetici içtim krem sürdüm bugün daha iyi ama benimki cok fazla merdiven ciktim.
Yani bence de kuzenim sinovac oldu oda da böyle olmuş. Bir ilaç ismi söyledi eczacı önermiş içmiş ve geçmiş bir daha aynı ağrılar gelmemiş . İlaca baktım emziren anne kesinlikle içmemeli gibi bir ibare vardıArtık o kadar normal geliyor ki demi,yap boz tahtası gibi resmen.
Aslında kiloyalda alakası yok bence,kardeşimşn eşide hafiften topludur onu fena çarptı hatta fizik tedaviye gidecem dyordu.
Birazda bünyeylede alakalı bir durum bence.
Aşının verdiği reaksiyonalr farklı tabi,herkeste değişik oluyor.Yani bence de kuzenim sinovac oldu oda da böyle olmuş. Bir ilaç ismi söyledi eczacı önermiş içmiş ve geçmiş bir daha aynı ağrılar gelmemiş . İlaca baktım emziren anne kesinlikle içmemeli gibi bir ibare vardı
Cidden öyle her bünye de farklı ilerliyor . Aynı hastalığın seyiri gibiAşının verdiği reaksiyonalr farklı tabi,herkeste değişik oluyor.
Bizde hiç olmadı bunlar gayet iyiydik şans belkide,sadece 3 dozda kolumda ağrı oldu o kadar.
Şimdi emzirdiğin içnde her ilaçıda içemezsin tabi.
Kesinlikle bünyeylede alakalı bir durum..Cidden öyle her bünye de farklı ilerliyor . Aynı hastalığın seyiri gibi
Bu arada aşı çıkana kadar Afganlılar da Suriyeliler gibi olur ülke de . Onlar da yerli aşıyı okurlar hibe niyetineKesinlikle bünyeylede alakalı bir durum..
Artık şaşırmıyorum varya yaşananlara ..Bu arada aşı çıkana kadar Afganlılar da Suriyeliler gibi olur ülke de . Onlar da yerli aşıyı okurlar hibe niyetine
Ben duyarsızlaşmaya başladım ne yazıkki herşey çok olağan geliyor aaa demiyorum üzerine de düşünmüyorum. Geçmiş olsunArtık şaşırmıyorum varya yaşananlara ..
Şaka gibi resmen herşey.
Ben kaçtım hastaneye gidecem randevum var tekrardan geçmiş olsun sana dikkat et kendine.
Peki covid mi oldunuz eşimde grip klimaya bağlıyorBir de ağır grip geçirdim geçen hafta, sormayın.
Alevler içinde yattım,İzmir'in 55 derecesinde.
İşyerindeki klima bozuktu,çok sıcaklayıp eve gelip buz gibi suya girip girip klimanın altına yatınca üşüttüğümü düşünüyoruz.
Öksürük,boğaz ağrısı,burun akıntısı.
Kışın bile böyle olduğumu hatırlamıyorum.
Yok covid olmadım.Peki covid mi oldunuz eşimde grip klimaya bağlıyor
Eczanede satılıyor mu Hiç bilmiyordumEczanelerde satılan test kitleri doğru mu acaba? Kullanan var mı hiç?
İnanin covid olunca hemen anlarsınız hiç teste gerek yok ben oldum geçen hafta pazartesi belirti başladı hemen anladım çünkü vücudumu taniyorum.test yaptırmaya gerek bile duymadım.oldum çünkü ogrensem ne olucakEczanelerde satılan test kitleri doğru mu acaba? Kullanan var mı hiç?
İngiltere de normal grip asiyla karışrılılarak verilecekmiş 3. Doz aşısı öyle bir haber okudum. Belki ilerleyen günlerde trde de aynı olur .muhtemelen normal grip aşıları gibi, bir süre sonra isteyenler yıla bir kez bunun aşısını olacaktır.
Herkese 2.dozu yaptırdılar mı ki 4.dozu yaptıracaklar.gene heyecan yaratan kafa karıştıran eylemler.
muhtemelen yeterli sayıyı alamadıkları için herkese 4. dozu yapamayacaklarından fikir değiştirdiler.
Sizde ne gibi etkileri oldu?İnanin covid olunca hemen anlarsınız hiç teste gerek yok ben oldum geçen hafta pazartesi belirti başladı hemen anladım çünkü vücudumu taniyorum.test yaptırmaya gerek bile duymadım.oldum çünkü ogrensem ne olucak
Yoo ben hic anlamadim. Ne zamanki yan yana oldugum annem pozitif cikti o zaman bana da test yaptilar.İnanin covid olunca hemen anlarsınız hiç teste gerek yok ben oldum geçen hafta pazartesi belirti başladı hemen anladım çünkü vücudumu taniyorum.test yaptırmaya gerek bile duymadım.oldum çünkü ogrensem ne olucak
Herkese 2.dozu yaptırdılar mı ki 4.dozu yaptıracaklar.2 doz yaptırana bile bir bıkkınlık oldu ne zamana kadar aşı olacağız diye. Tek virüs bitse de gerekirse oluruz ne yapalım
İngiltere de normal grip asiyla karışrılılarak verilecekmiş 3. Doz aşısı öyle bir haber okudum. Belki ilerleyen günlerde trde de aynı olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?