bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
3. dozdan sonra aşırı halsizlik ve eklem ağrısı yaşayan var mı 2 doz sinovac vuruldum onda sıkıntı yaşamadım. dün biontech vuruldum 3. doz olarak akşam başlayan kol ağrısı ve akabinde sabahtan beri süren halsizlik ve eklem ağrım var sırtım bacaklarım her yerim grip olunca ağrır ya öyle ağrıyor.

yok 4. doz ilk ikisi sinovac olanlar içindi ya, zaten değişti karar, sadece yurtdışına çıkacaklara yapacaklar.
sinovac etkinliğinin çok düşük olduğu kanıtlandı ya
hep çin in oyunu bu işte
Çoğu kişi Sinovac oldu, hala da oluyor ve de korona olup hafif geçiriyor.
Çoğu ülkeler şart koşuyor 2 doz biontechi. Seyahat için benim bildiğim

Çoğu kişi Sinovac oldu, hala da oluyor ve de korona olup hafif geçiriyor.
Çoğu ülkeler şart koşuyor 2 doz biontechi. Seyahat için benim bildiğim

evet 2 doz biontech istiyorlar.
en başta sinovac'ı da kabul ediyorlardı. hatta bizim iş yeri hekimi de doğal olarak sinovac olmuştu ve italyada okuyan oğlunun yanına gidebilmek için epey araştırmıştı bunu.
sonradan sadece biontech dediler.
o mesela 4. dozu oldu 2 gün önce.

bu arada derin sularda da yurtdışı için araştırma yapıyordu. merak ettim umarım gidebilmişlerdir.

Sizde ne gibi etkileri oldu?
1 ay önce eşimin kuzeni olmuş diyor ki ben hiç anlamadım eşi Pozitif çıkınca oda yaptırıyor
Ben şunu merak ettim bu kişi hicmi semptom yaşamamış mümkün değil .
Bu kişiler başkalarına bulaştırma riski olduğu için ben hiç hissetm Dink'i gibi bazı ifadeler kullanıyorlar bence etrafta çoğu söylenen şeylere aldırış etmeyin.bazi şeyler uydurmasyon

Ben çok dikkatli bir insandım maskeme mesafeme herşeye malesef en yakından annemden bulasti.
Pazartesi günü annem ve babam şehir dışı bir düğünden geldi i haftanın cuma günü cumartesi günü görüştük ennemgille illaha gel bir hafta oldu zaten dedi gittim görüştüm.diver hafta başı pazartesi gunduz annem hastanelik oldu pozitif çıktı bende Pazartesi akşamına belirtiler başladı.
Vücut kırgınlığı
Üşüme hissi
Ateşlenme azdı bende .
Eklemlerde ağrı
Salı günü aynı şeyler devam etti Çarşamba en ağır yorgun ateşli gunumdu ağrılı.
Perşembe ates yok ferah uyandım ağrım yoktu ama tat koku alma gitti.
Cuma dahada ferah uyandım.
Sonra diğer hafta eşime bulaştı şu an oda korona dinleniyor ben daha iyileştim
Çok şükür çocuklarında bisey yok

Velhasıl insan kendini biliyor korona olup anlamamk mümkün değil tiprtaici bir illet.
Allah bu pis vuristen tüm insanları kurtarsın şu mübarek gunde

Benim kuzenim geçen sene Covid oldu belirtileri vardi. Tam 1 sene geçti aşılarını oldu. Yurt dışına cikmak icin pcr testi yaptırdı pozitif cikti ama belirti vs yok. Test yapilmasa bilmezdi belkide

Velhasıl insan kendini biliyor korona olup anlamamk mümkün değil tiprtaici bir illet.
Allah bu pis vuristen tüm insanları kurtarsın şu mübarek gunde
Benim normal nezle gripten bir farkı yoktu,ayakta geçirdim. Olağanüstü değişik bir durum yaşamadım yani. Dolayısıyla kesin kovit oldum teşhisi her zaman konulamayabiliyor. Kovit değilimdir diye sokaklara çıksam bir sürü insana bulaştirmiştim.
Bu nedenle en ufak bir belirtide test yaptırmak gerek diye düşünüyorum.

Malesef bir çok insan "klima çarptı,rüzgarda kaldım " diye bazı belirtileri gözardi edip bulaş sayısını artırıyor.

Benim artık kimseye güvenim kalmadı. Ne aşı olurum, ne de çocuklarımı aşılatırım.

Yurt dışında biontech şart koşuluyor garantiye almak için, bizim sınırda yabancılar aşılı mı aşısız mı, maskesiz, grup halinde giriş yapmaya çalışıyorlar

Çok doğru dün yazmıştım buraya eşimde klima çarptı beni diyordu bugun test verdik pozitif iz. Hastalığı geçirenler nasıl ilerledi süreç ilaç vitamin vs. Yardım eder misiniz?

Mehmet Ceyhan 'I paylaşmışsınız ama O aşı lehine paylaşım yapıyor genelde. Hatta bir tweti var aşı karşıtı birine kızdığı
Eki Görüntüle 2903114 Eki Görüntüle 2903115
Bir dedikleri bir dediklerine tutmuyor. Daha az önce bakan açıkladı 3 doz olmazsan yoğun bakıma düşüyormuşsun. Artık 4-5-6 diye gidecek bu iş belli oldu. Sadece sinovac ta değil biontech için de 3. doz yoldaymış. İki doz yetersizmiş İsrail de vakalar artmış aşılama oranı yüksek olduğu halde.

2. dozun üzerinden uzun süre geçenlerde antikor seviyesi düşeceği için gerekli olduğunu söyledi. Zaten bir kere aşı olup ömür boyu koruyacağını kimse vadetmemişti.

2. dozun üzerinden uzun süre geçenlerde antikor seviyesi düşeceği için gerekli olduğunu söyledi. Zaten bir kere aşı olup ömür boyu koruyacağını kimse vadetmemişti.
Uzun süre mi? İlk doz aşı olanlar covid geçirirse bir ay sonra aşı yapılıyor. Antikor var yok mu bakılmıyor bile. İnsanlara 7 ay içinde 4.doz aşıyı tanımladılar. Tepki gelince kapattılar. Sonra yurtdışına çıkanlar yaptırsın dediler. Hangi bilimsel çalışma ile 7 ayda 4 aşı vurabiliyorlar. Dünyanın neresinde var?

E siz yaptirmazsiniz olur biter,ben de Sağlık bakanından duyduğumu söyledim.

Evet Delta varyantı için ,koruyuculuğun daha yüksek olması adına 3. doz gerekiyormuş.

Aşılama süreci tüm dünyada aşağı yukarı aynı sekilde ilerlemiyor mu ? Onlar 1 doz yaparken biz 4 mü yapıyoruz ki.

Sonuç olarak isteyen 5.dozu da yaptırır ,istemeyen hiç yaptirmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…