- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 35
Videoyu izlediniz mi bilmiyorum ama sürekli kendi ile çelişmiş.Mehmet Ceyhan 'I paylaşmışsınız ama O aşı lehine paylaşım yapıyor genelde. Hatta bir tweti var aşı karşıtı birine kızdığı
Eki Görüntüle 2903114 Eki Görüntüle 2903115
Yıllardır kullanılan grip aşısı bile her sene içeriği değiştirilerek senede sadece bir doz yapılırken, sürekli mutasyon geçiren bir virüs için 4 doz önermek çılgınlık. Üstelik mutasyonların devamının geleceği söyleniyor ve bu mutasyonlarda etkili olup olmayacağı belli değil.Uzun süre mi? İlk doz aşı olanlar covid geçirirse bir ay sonra aşı yapılıyor. Antikor var yok mu bakılmıyor bile. İnsanlara 7 ay içinde 4.doz aşıyı tanımladılar. Tepki gelince kapattılar. Sonra yurtdışına çıkanlar yaptırsın dediler. Hangi bilimsel çalışma ile 7 ayda 4 aşı vurabiliyorlar. Dünyanın neresinde var?
Koku kaybi yasadim ama is isten gecmistiSizin gibiler istisna
Vücut belirti veriyor
Şimdi siz pozitif çıktıktan sonrada hiçbir belirti hiçbir bulgu yasamadinizmi
Yurt dışında biontech şart koşuluyor garantiye almak için, bizim sınırda yabancılar aşılı mı aşısız mı, maskesiz, grup halinde giriş yapmaya çalışıyorlar
Oğlumuz iki doz Biontech aşısını olup tatil için Türkiye’ye geldi.evet 2 doz biontech istiyorlar.
en başta sinovac'ı da kabul ediyorlardı. hatta bizim iş yeri hekimi de doğal olarak sinovac olmuştu ve italyada okuyan oğlunun yanına gidebilmek için epey araştırmıştı bunu.
sonradan sadece biontech dediler.
o mesela 4. dozu oldu 2 gün önce.
bu aradaderin sularda da yurtdışı için araştırma yapıyordu. merak ettim umarım gidebilmişlerdir.
Oğlumuz iki doz Biontech aşısını olup tatil için Türkiye’ye geldi.
Biz de eşimle birer doz Sinovac olduk.
Gözünüz aydınOğlumuz iki doz Biontech aşısını olup tatil için Türkiye’ye geldi.
Biz de eşimle birer doz Sinovac olduk.
Dün bende konuşmayı izledim . Bıontech için 3. Doz yolunu açtı resmen sırf daha sonra bir anda söyleyip tepki çekmemek için . Gerçekten çok üzüldüm . Geçen haftadan beri 2. Doz aşının sıkıntısını çekiyorum hayat kalitenin 0 . Bir kere daha aşı asla olmam . Eşim ve ailem de 3. Doz olmayacaklarBir dedikleri bir dediklerine tutmuyor. Daha az önce bakan açıkladı 3 doz olmazsan yoğun bakıma düşüyormuşsun. Artık 4-5-6 diye gidecek bu iş belli oldu. Sadece sinovac ta değil biontech için de 3. doz yoldaymış. İki doz yetersizmiş İsrail de vakalar artmış aşılama oranı yüksek olduğu halde.
sıkıntılarınız neler acaba? ben 3. doz biontech i bu hafta vuruldum sinovacta sadece uyku hali olmuştu. bunda akşama kadar birşey yoktu sonrasında kol ağrısı ve ertesi gün korkunç eklem ve vücut ağrım oldu dün ağrı kesici aldım biraz ter attım ve duş sonrası bugün iyiyim. Ağrınız varsa ağrı kesici alın derim iyi geliyor gerçekten.Dün bende konuşmayı izledim . Bıontech için 3. Doz yolunu açtı resmen sırf daha sonra bir anda söyleyip tepki çekmemek için . Gerçekten çok üzüldüm . Geçen haftadan beri 2. Doz aşının sıkıntısını çekiyorum hayat kalitenin 0 . Bir kere daha aşı asla olmam . Eşim ve ailem de 3. Doz olmayacaklar
Benim 2. Bıontech oldu . Cuma akşam oldum zaten olduktan hemen sonra uyuşmam oldu vücudumda araba kullanıyordum o an başladı ellerim omzum boynum beynimin için . Gece uyudum ateşim vs olmadı . Sabah inanılmaz bir eklem kas ağrısı ile uyandım . Beynim diyor ki hadi yataktan kalk ama vücudum kalkmıyor . O gün 2 ilaç aldım sabah ve akşam . Birde duşa girdim sıcak o duşta geçiyor çıkınca başlıyor yeniden . Ağrı kesici etkisi geçince de yeniden başlıyordu . Dün biraz daha azaldı ama tutulma hissi bu . Eğilip kalkamıyorum yerden birşey alamıyorum çünkü belimde bacaklarımda tutulma hissi var . Bu arada 1. Dozda akşam hemen uykum gelmiş ve 3 gün kolum ağrımıştı ondan başka sorunum olmamıştı .sıkıntılarınız neler acaba? ben 3. doz biontech i bu hafta vuruldum sinovacta sadece uyku hali olmuştu. bunda akşama kadar birşey yoktu sonrasında kol ağrısı ve ertesi gün korkunç eklem ve vücut ağrım oldu dün ağrı kesici aldım biraz ter attım ve duş sonrası bugün iyiyim. Ağrınız varsa ağrı kesici alın derim iyi geliyor gerçekten.
Benim 2. Bıontech oldu . Cuma akşam oldum zaten olduktan hemen sonra uyuşmam oldu vücudumda araba kullanıyordum o an başladı ellerim omzum boynum beynimin için . Gece uyudum ateşim vs olmadı . Sabah inanılmaz bir eklem kas ağrısı ile uyandım . Beynim diyor ki hadi yataktan kalk ama vücudum kalkmıyor . O gün 2 ilaç aldım sabah ve akşam . Birde duşa girdim sıcak o duşta geçiyor çıkınca başlıyor yeniden . Ağrı kesici etkisi geçince de yeniden başlıyordu . Dün biraz daha azaldı ama tutulma hissi bu . Eğilip kalkamıyorum yerden birşey alamıyorum çünkü belimde bacaklarımda tutulma hissi var . Bu arada 1. Dozda akşam hemen uykum gelmiş ve 3 gün kolum ağrımıştı ondan başka sorunum olmamıştı .
Gitmedim açıkçası gidip ne diyeceğim ki yapacak birşey yok çünkü . Teyzem aynı şeyleri yaşamıştı benden çok önce aşı olmuştu 1 ay sürdü sıkıntıları ve doktora gitti doktor hiç birşey yapamadı tabi . Kas gevşetici vermişGeçmiş olsun doktora göründünüz mü? Görünmediyseniz ihmal etmeyin.
Özelden yazabilir miyim sizeGitmedim açıkçası gidip ne diyeceğim ki yapacak birşey yok çünkü . Teyzem aynı şeyleri yaşamıştı benden çok önce aşı olmuştu 1 ay sürdü sıkıntıları ve doktora gitti doktor hiç birşey yapamadı tabi . Kas gevşetici vermiş
TabiÖzelden yazabilir miyim size
geçmiş olsun herkeste farklı etki ediyor arkadaşımda 3 gün apartısız topal gezdi, kol ağrısı ve hafif alerjik etkilerde olmuştu onda sonra düzeldi ama geçmezse hafatsı olacakmış bir doktora görünün bence..Benim 2. Bıontech oldu . Cuma akşam oldum zaten olduktan hemen sonra uyuşmam oldu vücudumda araba kullanıyordum o an başladı ellerim omzum boynum beynimin için . Gece uyudum ateşim vs olmadı . Sabah inanılmaz bir eklem kas ağrısı ile uyandım . Beynim diyor ki hadi yataktan kalk ama vücudum kalkmıyor . O gün 2 ilaç aldım sabah ve akşam . Birde duşa girdim sıcak o duşta geçiyor çıkınca başlıyor yeniden . Ağrı kesici etkisi geçince de yeniden başlıyordu . Dün biraz daha azaldı ama tutulma hissi bu . Eğilip kalkamıyorum yerden birşey alamıyorum çünkü belimde bacaklarımda tutulma hissi var . Bu arada 1. Dozda akşam hemen uykum gelmiş ve 3 gün kolum ağrımıştı ondan başka sorunum olmamıştı .
Azalma var ama tamamen geçmedi yarın bakalım biraz daha düzelecek mi teşekkür ederimgeçmiş olsun herkeste farklı etki ediyor arkadaşımda 3 gün apartısız topal gezdi, kol ağrısı ve hafif alerjik etkilerde olmuştu onda sonra düzeldi ama geçmezse hafatsı olacakmış bir doktora görünün bence..
Bir zamanlar Suriye halkı için üzülmüştük, kapıları açmıştık, şimdi gitsin diye bekliyoruz gitmiyorlar.valla tehdit büyük. daha aşı ile bağışıklık sağlama yolunda zayıfken bir de balık istifi halde akın akın ülkeye girişler var. ki karantina vs yok, ülkenin her yerine dağılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?