bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Neden irana gitsinler ? Salak olmadıkları için gitmiyorlar tabiki

Azalma var ama tamamen geçmedi yarın bakalım biraz daha düzelecek mi teşekkür ederim
İnşallah düzelir. Benim de 2.doz daha ağır geçmişti 3 gün sürmüştü. Ama ben aynı gün klima önünde uyuyup, uyanınca buzlu su içtiğimde ona bağlamışım, emin olamıyorum o yüzden aşıdan mıydı diye.

Benim eğer halsizlik olsaydı o zaman acaba vitaminlerim öi düştü diyecektim ama direk eklem ve kas ağrısı yaşıyorum . Klima çalışıyor ama yatağa gelmeyecek noktada . En müsait zamanımda hemen dahiliyeye gidip ayrıntılı kan baktıracağım . Oğlum çok yoruyor birazda ondan geç düzeldiğimi düşünüyorum açıkçası teşekkür ederim

Zaten bize de İran dan geliyorlardır. Belki de İran buraya gönderiyor
Bence İran’a hiç bulaşmıyorlar çünkü İran asla bunlara bakmaz anında atar . Suriyelilere baktık ya bunlara da bakılacak biliyorlar . Şimdi bir sürü masraf olacak birde bunların aşılarıyla mı uğraşılacak ben anlam veremiyorum. Nasıl takip edilecekler ? Salgın nasıl bitecek ? Tek bildiğim şey 3. Doz olmayacağım . Birde yurt dışında durum ne acaba şuan onu merak ediyorum Hollanda İngilizlere mesela kaç doz oldular ? Vaka ölüm nasıl vs

pandemi hala devam ediyor. gidişata göre aşılarla ilgili karar verilmesi bana normal geliyor.
süreç tamamlanmış olsa da bunlar konuşulsa evet sorun. ama pandeminin bitmesi için aşıların devam etmesi lazımsa edilmeli.
şu an öncelik bu dertten kurtulmak olmalı.
eğer evlere kapanmak çözüm olsaydı 1 sene boyunca biterdi zira.
yada aşıdan farklı bir ilaç geliştirilir mi, bilemem.

3. Doz için mi söylüyorsun

Tabii ki üç ile de kalmayacak 4_5_6 diye gidecek buna can mı dayanır. Genç bir insansın yüksek ihtimal covid olsan bu kadar etkilenmeyecektin. Yazık değil mi kaç gündür sıkıntı çekiyorsun. Şimdi çocuklara geldi sıra ölüm neredeyse sıfır hastalıktan çoğu etkilenmiyor. Neden çocuğuma aşı yaptırayım? Biontech in yan etkisi daha çok diye istemesekte sinovac mı olsak diye düşündük. Ama akşam ki konuşmadan sonra anladım ki sonu yok bunun 6 ayda bir aşı diye dayatıcaklar. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ben aşı karşıtı değilim . Aşıyı korkarakta olsa olduk . Birinci dozda sorun yoktu benim için 2. Doz çok ciddi etkiledi ve çok korktum çünkü uyuştum bir süre sonra . Teyzem aynı şekilde olmuştu tam 1 ay düzelmedi doktorlar bir sürü test yapmışlar. Kuzenim sınovac oldu onda da benim gibi bir tutulma durumu olmuş mesela birkaç kere ilaç içmiş . Bende içtim aslında ama çok zorlandım . 2. Doz oldum gerisini Allah’a bıraktım . Bu arada bence covid olsam ağır atlatırmışım öyle hissettim. Birde görümcemle konuşurken o 1. Dozu oldu 2. Daha olmamış . Birinciyi olurken iğnenin girdiğini dahi hissetmediğimi ama 2. Dozda enjekte eder etmez boynuma doğru bir yanma hissettiğimi söyledim aynı şeyi eşimde söylemişti hatta . Dedi ki 2. Aşı ile 1. Aşının maddeleri farklı mı acaba ? Yoksa mesela aynı enjeksiyon birisine 1. Aşı olurken başkasına 2. Doz olabiliyor mu ? Merak ettik bence farklı yoksa neden kolum öyle yansın dedim .

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitim kapsamında istenecek zorunlu PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacağını açıkladı.​

Mynette yazıyor

Avrupa birligi Turkiyenin asi sertifikasini kabul etmis, yani 2 doz asi yeterli. 3 ve 4. Dozlar bosuna yapildi.
Acikcasi egitim disinda yurt disina cikmam, egitim planimda soz konusu degil 3 yada 4.doz yaptirmayacaktim.
Okullara asi yada pcr testi zorunlulugu gelmis
Ben bir tek saglikcilara uzuluyorum. cogu sehirde izinler iptal olmus. Bence zorunlu olmasindan ziyade ucretlide olmali.
Tum doktorlar Kacip gidiyor. Doktor bulamicaz yakinda, simdi saka geliyor.

Ayni sey bende de oldu, hatta kolumda kist kaldi ama ben hemsireye yada enjektore bagliyorum cunku biri hazirdi birini siseden hazirladi.

Merhaba İngiltere’de misiniz acaba orada şuan durum nasıl ? Kaç doz oldunuz okullar vs sosyal hayat nasıl acaba
Merhaba , burda dün son üç ayda ki en çok ölüm oranı gerçekleşmiş 172 kişi deniliyor . Delta vartantının da yaptırdığımız bu iki aşıda koruyuculuğun az olduğu söyleniyor . Ben iki doz oldum astarazenaca .
Okullar şu an kapalı . Açıkken her hafta çocukların iki defa test yaptırma zorunluluğu vardı . Okullar kapanmadan son iki hafta çocuklarımın okulunda pozitif oran artmıştı . Hatta oğlumun sınıfında yanında oturan çocuk pozitif çıkınca o sınıfı iki hafta kapattılar . Ailece 10 gün evde karantinaya girdik . Çok şükür çocuklarıma geçmemiş .
Burda birçok yer açıldı . İnsanların çoğu maske kullanmıyor .Büyük bir kesim 2.aşılarını oldu . Tatilden dönmeler başlayınca ve sonbahara girdikten sonra artişlar ve yeni mutasyonlar sanırım daha çoğalacak . Allah yardımcımız olsun .

Merhabalar. İki doz sinovac olup 3.dozda yine sinovac olan varmı acaba? Üçüncü doz aşı hakkım çıkalı çok oldu ama ben henüz olmadım biontech olamam yine sinovac olmalimiyim karar veremiyorum. Koruyuculuğu azmi olur boşunami 3. Doz olmuş olurum diye kafam karıştı.

Evet benim kv sinovac yaptiracak
Bu aslinda bence saglikcilar yurt disina cikabilsin o zmnlar biontech yok firsat esitligi gibi sebeplerden cikti. Ztn avrupa birligi 2 doz tum asilari kabul etmis. 3.dozu ben dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…