Ben nasıl yaptığını görmedim o an . Birinci doz da içerdeki personel maskesizdi gerilmiştim birşey diyemedim o an ama çıkınca şikayet etmiştim . 2. Doza gidince etrafa bakmaktan nasıl hazırladı anlamadım . Birde bir adam geldi o an çok kötüyüm aşı oldum halsizim vs söyledi acile yönlendirdiler dikkatim ona dağıldıAyni sey bende de oldu, hatta kolumda kist kaldi ama ben hemsireye yada enjektore bagliyorum cunku biri hazirdi birini siseden hazirladi.
Ben nasıl yaptığını görmedim o an . Birinci doz da içerdeki personel maskesizdi gerilmiştim birşey diyemedim o an ama çıkınca şikayet etmiştim . 2. Doza gidince etrafa bakmaktan nasıl hazırladı anlamadım . Birde bir adam geldi o an çok kötüyüm aşı oldum halsizim vs söyledi acile yönlendirdiler dikkatim ona dağıldı
Buradan farksızsiniz o zaman bir an önce kurtulmak dilegi ile offffrMerhaba , burda dün son üç ayda ki en çok ölüm oranı gerçekleşmiş 172 kişi deniliyor . Delta vartantının da yaptırdığımız bu iki aşıda koruyuculuğun az olduğu söyleniyor . Ben iki doz oldum astarazenaca .
Okullar şu an kapalı . Açıkken her hafta çocukların iki defa test yaptırma zorunluluğu vardı . Okullar kapanmadan son iki hafta çocuklarımın okulunda pozitif oran artmıştı . Hatta oğlumun sınıfında yanında oturan çocuk pozitif çıkınca o sınıfı iki hafta kapattılar . Ailece 10 gün evde karantinaya girdik . Çok şükür çocuklarıma geçmemiş .
Burda birçok yer açıldı . İnsanların çoğu maske kullanmıyor .Büyük bir kesim 2.aşılarını oldu . Tatilden dönmeler başlayınca ve sonbahara girdikten sonra artişlar ve yeni mutasyonlar sanırım daha çoğalacak . Allah yardımcımız olsun .
Sınava mı oldunIlkinde uyustu ama 2. De o his olmadi biliyorsun boynum kotu, 5 dk icinde tutulmustu.
Ben maskeye takilmayi birakali cok oldu ya, ya akil sagligim ya maske. Artik fark etmiyorum bile.
Eeee yan etki ne olduEvet sinovac yaptirmistim
Eeee yan etki ne oldu
Benim öğleden sonra biraz daha toparlandı 6 günde ancak .bir arkadaşım 6ay önce geçirmişti aşıyı oldu ayni senin gibi oldu oda. Diyor ki covidden değil aşıdan ölecektimKol boyun tutulmasi 38 derece 2 gun ates ishal kusma dokuntu kemik agrisi halsizlik sitma kol agrisi.
3 kez gittim bekle dediler.
3. Doz için mi söylüyorsun
Benim öğleden sonra biraz daha toparlandı 6 günde ancak .bir arkadaşım 6ay önce geçirmişti aşıyı oldu ayni senin gibi oldu oda. Diyor ki covidden değil aşıdan ölecektim
Mynette yazıyor
Kacinci gundu hatirlamiyorum sekerim ani degisti cok yukselip cok dustu.
Uzunca sure iyilesmedim. Hatta 2 dr onayiyla 2. Dozu erteledim.
Basimda uyusma fln kaldi hala anlik gecmiyor.
Asprin kullaniyorum 3 ay kadar kullanacagim yanlislikla elim kesilsin halilar fln kan gölü oluyor.
Ben biontech e karsi mesafeliydim iyice sogudum doktor esime neden yaptirdin diye kizdi, mrna kronik hastalik ve kan pihtisi iliskisi yuzundenher aşının bir etki süresi var. eğer pandemi bitmezse ve etki süresinin sonuna gelinirse elbette yeni dozu olmak isterim ben.
covidden etkilenmek gençlikle falan alakalı değil çünkü.
geçen hafta arkadaşımın 8 yaşındaki kızı covid oldu ve gayet ağır geçirdi.
eşi geçen senenin başında ilk yakalananlardandı, 1 ay yoğun bakımda kaldı. kadın 35 bile değil henüz. gayette sağlıklı, normal biriydi.
yakalandığımda başıma ne geleceğini kestiremeyeceğim bir hastalığa karşı aşı olup yan etki yaşamak bence daha az sıkıntı.
yan etkileri çok yoğun yaşadığından çekinmeni normal buluyorum ama covid olup yoğun bakıma girmeyi emin ol istemezsin.
ben seneler evvel bambaşka bir nedenden 20 gün yoğunbakımda yattım. son 3-4 gününde ayıktım ama normal odaya çıkarmamışlardı kontrol amaçlı. emin ol o ortamda o şekilde bulunmak ölmekten kötü. travması hala üzerimde.
bir daha yoğun bakıma gireceğime aşımı olur onun yan etkisini yaşarım.
ki ölüm oranları açıklanıyor son derece düşük.
Ben biontech e karsi mesafeliydim iyice sogudum doktor esime neden yaptirdin diye kizdi, mrna kronik hastalik ve kan pihtisi iliskisi yuzunden
Evet asi yaptirmaliyiz ama bu topluma 3. Doz biraz zor artik. Pcr testi fln diyorlar kim kontrol edecek hic kimse getirilen onlemlerin hic biri mantikli degil.
Adam asi karsiti, sinifa geldi, testi yok. Okul derse mi sokar yoksa cocuklara yeni ogretmen vs kendine ismi cikarir.
Bilmiyorum ya benim pek umudumda guvenimde yok.
Annemle babam çok kötü geçirdiler hala etkileri devam ediyor . Kafam çok karışık . Biraz önce eşimle konuştuk o mecbur olacağız diyor . Eşim asker ve mecbur oluyoruz . O olup benim olmamam hiç içime sinmiyor . Ama çok zorlandım yaaa . Merak ettiğim enjeksiyonun içinde 1. Doz ile 2. Dozda da aynı madde mi var acaba ? Yoksa gittikçe artıyor mu ? Saçma biliyorum ama merak ettimher aşının bir etki süresi var. eğer pandemi bitmezse ve etki süresinin sonuna gelinirse elbette yeni dozu olmak isterim ben.
covidden etkilenmek gençlikle falan alakalı değil çünkü.
geçen hafta arkadaşımın 8 yaşındaki kızı covid oldu ve gayet ağır geçirdi.
eşi geçen senenin başında ilk yakalananlardandı, 1 ay yoğun bakımda kaldı. kadın 35 bile değil henüz. gayette sağlıklı, normal biriydi.
yakalandığımda başıma ne geleceğini kestiremeyeceğim bir hastalığa karşı aşı olup yan etki yaşamak bence daha az sıkıntı.
yan etkileri çok yoğun yaşadığından çekinmeni normal buluyorum ama covid olup yoğun bakıma girmeyi emin ol istemezsin.
ben seneler evvel bambaşka bir nedenden 20 gün yoğunbakımda yattım. son 3-4 gününde ayıktım ama normal odaya çıkarmamışlardı kontrol amaçlı. emin ol o ortamda o şekilde bulunmak ölmekten kötü. travması hala üzerimde.
bir daha yoğun bakıma gireceğime aşımı olur onun yan etkisini yaşarım.
ki ölüm oranları açıklanıyor son derece düşük.
Saçma valla bu kadar insan sürekli test yaptıracak maddi manevi zararevet tvde de açıkladı.
peki sadece gezme amaçlı test yaptıracaklara da ücretsiz mi acaba ?
benim diyabetim var doktorum özellikle biontech önerdi ki zaten onu istiyordum. hatta takip ettim daha sıkı hiçbir sıkıntım olmadı şeker anlamında.
zaten evet daha aşı mı ne gereksiz diyip karşıtlık propagandası yapan milyonlarca insan varken 3. dozu yaymak zor olur.
ki çoğu insan hastalığı geçirmek aşıdan daha kolay falan diyor.
çok fazla doktor arkadaşım, akrabam var. hepsi yoğun bakımdakiler aşısız kaynıyor diyor demek ki aşı olmak daha kötü değil.
her ilacın etkinlik süresi var. antibiyotiği belli saat aralığında almak gibi mesela. eğer ki 1 sene sonra etkinliği kalmayacaksa ve pandemi hala bu düzeydeyse ben 3. dozu olurum. yada bir süre senede bir olmak lazımsa falan. onu da anormal bulmuyorum.
sizin durumunuzda kan pıhtısı sorunu olmasından dolayı özellikle biontech olmamak gerekebilir tabi o detaya hakim değilim.
okullarla ilgili verdikleri kararı da anlamsız buldum. illa ki sahte sonucun yolunu da bulurlar çünkü. bu millet başkasının hes koduyla neler yaptı, test sonucunu manipule etmekte de zorlanmazlar.
Annemle babam çok kötü geçirdiler hala etkileri devam ediyor . Kafam çok karışık . Biraz önce eşimle konuştuk o mecbur olacağız diyor . Eşim asker ve mecbur oluyoruz . O olup benim olmamam hiç içime sinmiyor . Ama çok zorlandım yaaa . Merak ettiğim enjeksiyonun içinde 1. Doz ile 2. Dozda da aynı madde mi var acaba ? Yoksa gittikçe artıyor mu ? Saçma biliyorum ama merak ettim2. Dozda böyle yan etki yaşadım 3 de daha fazla yaşarsam Eşime dedim ki 3. Olursak bi spa randevusu hediye edersin artık
Saçma valla bu kadar insan sürekli test yaptıracak maddi manevi zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?