- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Asi yapan doktora tansiyon hapini icebilirmi diye sorduk, o kdr panik olduki anlatamam hemen kan sulandiriic basla ilacini asla kaydirma aksatma cok fazla pihti vakasi yasadik ben bilsem yapmazdim dedi. Kendi doktorunu arattiramadim sonra gonderdim oda bi posta kizdi ben onermezdim dedi.
Ben simdi yuregim agzimda 3 4ay geciririm artik
Bu arada esim ztn izole, herhangi bir risk yoktu. Bizim kurdugumuz cemberde izole.
Ben esime bulastirmadim yada suphelendigim durumlarda onda belirti olmadi.
Pcr testi ile kimse ugrasmaz, dedigim gibi yedek ogretmen fln calistirmalari lazim. Yoksa cocuklari eve mi yollayacaklar cok sacma.
Valla bak ben 29 yaşındayım hiç bir sağlık sorunum yok . 30 aydır sürekli takviyeli besleniyorum en son 18 ay önce hasta oldum antibiyotik içtim o zamandan beri gayet iyiyim ve bu dediğim yan etkileri yaşadımaynı olması lazım :)
valla ben hiç böyle yan etkiler yaşamadım. ben de dedikleri gibi antikor mu oluşmadı yoksa bağışıklığım güçlü mü bilemedim.
tek diyeceğim aşıdan bu noktaya gelen virüsü kaparsa atlatma ihtimali çok düşük olur.
Saçma valla bu kadar insan sürekli test yaptıracak maddi manevi zarar
Valla bak ben 29 yaşındayım hiç bir sağlık sorunum yok . 30 aydır sürekli takviyeli besleniyorum en son 18 ay önce hasta oldum antibiyotik içtim o zamandan beri gayet iyiyim ve bu dediğim yan etkileri yaşadımdemek covid olsam ölürdüm
Bu arada dediğin şey doğru mesela etkisi geçer ama hala virüs devam ediyordur o zaman bende olurum 3. Dozu . Ama bakanın bir açıklamasında mutasyona karşı biontech %90 oranında koruyor demişti . Şimdi de araştırılıyor vs diyor dün ki açıklamada. Bunu sahte buluyorum açıkçası bir aşı daha olmak istemiyorum o yüzden . Ama yakında oluruz orası ayrı benim isteyip istemememle alakası yok ne yazıkkiallah korusun.
çok 1-0 mantıklı bir insan olduğumdan 2 senede 4 milyon insanı öldüren virüstense aşıya güveniyorum.
Bu arada dediğin şey doğru mesela etkisi geçer ama hala virüs devam ediyordur o zaman bende olurum 3. Dozu . Ama bakanın bir açıklamasında mutasyona karşı biontech %90 oranında koruyor demişti . Şimdi de araştırılıyor vs diyor dün ki açıklamada. Bunu sahte buluyorum açıkçası bir aşı daha olmak istemiyorum o yüzden . Ama yakında oluruz orası ayrı benim isteyip istemememle alakası yok ne yazıkki
Bilmiyim ki:)evet tvde de açıkladı.
peki sadece gezme amaçlı test yaptıracaklara da ücretsiz mi acaba ?
Avm ye girerken kaç kişi ezberlemiş ağzından söyleyerek girdi ve ben buna inanmadım şahsenhes kodunda yaptıkları gibi yalan yanlış test sonucu verir bir sürü insan
yahu hala test yaptırmaktan kaçanlar, karantinadan bile kaçmaya çalışanlar var
kim sallayacak bu kuralı
Günaydın.Ya Aşı ya da haftada 2 PCR. Kimseyi aşı için zorlayamazsın ama haftada 2 pcr fena fikir değil
Sağlık Bakanlığı'nın kendi web sitesinde geçen senenin verileri var. Geçen sene aşı yokken hasta ve vefat sayısı bu senenin neredeyse yarısı hatta daha azı.Dün vefat eden sayısı; 216
Günaydın.
Yalnız aşı olanlar da bulaş riski taşıdığı için onların da haftada iki kez PCR testi vermesi gerekiyor.
Biliyorsunuz aşı hasta olmayı engellemiyor sadece hafif geçirmeyi sağlıyor. Aşı olmuş bir öğretmenin korona olma ihtimali herkes kadar olası. Haliyle aşı olmuş kişilerin de aşısızlar gibi her hafta vermesi pcr testi vermesi gerekiyor.
Sağlık Bakanlığı'nın kendi web sitesinde geçen senenin verileri var. Geçen sene aşı yokken hasta ve vefat sayısı bu senenin neredeyse yarısı hatta daha azı.
Aşılama oranı arttıkça vaka sayısı ve vefat sayısı ilginç bir şekilde artıyor.
Bu da Oxford'un son çalışmasını doğruluyor gibi. Yani aşılıların da bulaştırıcı olduğu yönündeki çalışmalar gerçeği yansıtıyor.
O halde bu karar haksızlık. Herkes PCR testi vermeliEvet evet bulaştırma için kurallar baki, mesafe maske ve herkes için hijyen
Sorun şu ki aşı bulaşı artırıyor haliyle aşı dayatması yapmak çözüm değil. Alternatif tedavi yöntemleri bulunmalıBu karşılaştırmayı ben neredeyse her hafta burada paylaşıyorum.
Durum çok parlak değil
Sorun şu ki aşı bulaşı artırıyor haliyle aşı dayatması yapmak çözüm değil. Alternatif tedavi yöntemleri bulunmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?