4. Dozumu yaptırdım; 3. dozda mıknatısı geri verip 4. dozda tekrar çıkardılar.Hahahakahkaha attım şuan 3. Dozda ne olacak ona göre yaptıracağım
Haklısınız ne diyim
Yani bir de geçen sene insanların gösterdiği dikkat ile bu sene aynı değil ki. Yurt dışından çok fazla gurbetçi geldi bu sene. Gözlemlediğim kadarı ile de maske pek takmadılar. Yurt içinde çok fazla şehirlerarası seyahat oldu.Yalnız bu doğru bilgi değil geçen sene ve bu sene verilerini karşılaştıran benim fakat geçen sene ortada dolaşan virüs ile bugün dolaşan virüs aynı değil. Kaçıncı mutasyona uğradı bilmiyorum ama virüste ilk günkü gibi kalmadı.
inanır mısın ben senden geldi sandımGelen bildirim benim icin cok manidar oldu.
Ben geçen sene ki verilerin de çok doğru olduğunu düşünmüyorum işin doğrusu. Yaz döneminde özellikle veriler saklandı gibi geliyor. Bu sene daha doğru veriler var
Tarih Bugünkü Vaka Sayısı Bugünkü Test Sayısı Bugünkü Vefat Sayısı 19.Ağu.21 19.320 292.538 216 19.Ağu.20 1.303 87.223 23
vaka sayısı 14.8 katına çıkmış
yapılan test sayısı 3.3 katına çıkmış
vefat ise 9.3 katına çıkmış geçen sene 21 Ağustos itibari ile....
Ben geçen sene ki verilerin de çok doğru olduğunu düşünmüyorum işin doğrusu. Yaz döneminde özellikle veriler saklandı gibi geliyor. Bu sene daha doğru veriler var
Biliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.inanır mısın ben senden geldi sandım
Çok geçmiş olsunBiliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.
Geçen yaz ki vakaları sakladıklarını söylemişlerdi o yüzden o zamanki vakalarla kıyaslama bence sağlıklı değil. Bir de bildirimin zamanlaması çok iyi olmuş kasıtlı mı bilmiyorum ama çok hoşuma gittihangi bilgi doğru ki :)
Biliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.
Yok tesekkur ederim. Kazalar hep maddi. Ama korkusu yetiyor.geçmiş olsun. umarım sağlığında sıkıntı yoktur.
Geçen yaz ki vakaları sakladıklarını söylemişlerdi o yüzden o zamanki vakalarla kıyaslama bence sağlıklı değil. Bir de bildirimin zamanlaması çok iyi olmuş kasıtlı mı bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
Geçmiş olsun.Biliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.
Çok geçmiş olsun.Biliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.
Aşı karşıtlarının komplo teorilerini sürekli okumaktan bir çoğunun karşıtlığı. Geçen gün okudum birinin mesajını, Elon Musk demiş miş ki "Eylül ayında aşıların içinde ki maddeyi aktif hale getirip dünya nüfusunu azaltıcaz. " Buna ciddi ciddi inanıyorlar:)ülkede hala milyonlarca insanın aşının tanımını bile bilmiyor ki.
sanıyorlar ki aşı hasta olmamanı sağlar. sonra aşı olan virüs kapınca "vay aşı yalan, bize çip takmak için çıktı" diye ortalığı birbirine katıyorlar.
önemli olan yoğun bakımlık olmamak.
ki yoğun bakım çok çok zordur.
ben seneler evvel başka nedenden yattım, allah düşmanıma vermesin.
Belki öğretmenlerin test alanını farklı yaparlar. Eşim ceza evi personeli, pandeminin başından beri 2 hafta da bir pcr oluyor. Onların test verdiği yer hastanede farklı bir yer. Covit hatalarıyla aynı yer değil. Belki böyle birşey düşünebilirler.Arkadaşlar benim gibi bebeği küçük olup, emzirme dolayısıyla aşı olmayı düşünmeyen öğretmenler var mı? Aşı onam formunda emziren annelerle ilgili bir veri yoktur deyip topu tamamen bize attığı için aşı olmayı düşünmüyorum fakat haftada iki test zorunluluğu bizim için hem yorucu yıpratıcı hem de virüs kapmaya elverisli bir ortama haftada iki kez girmek demek. Benim durumumda olanlar ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?