bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haklısınız ne diyim

ingilterede yaşayan bir arkadaşım var. eşi ve doğal olarak çocukları ingiliz vatandaşı. kendisinin sınırsız oturum hakkı var.
2 ay türkiyedeydiler. evlerine öyle kuralsız kaidesiz dönemiyorlar.
bu sadece bizim ülkenin ayıbı.
ne yazık ki

Yani bir de geçen sene insanların gösterdiği dikkat ile bu sene aynı değil ki. Yurt dışından çok fazla gurbetçi geldi bu sene. Gözlemlediğim kadarı ile de maske pek takmadılar. Yurt içinde çok fazla şehirlerarası seyahat oldu.

Ben geçen sene ki verilerin de çok doğru olduğunu düşünmüyorum işin doğrusu. Yaz döneminde özellikle veriler saklandı gibi geliyor. Bu sene daha doğru veriler var

hangi bilgi doğru ki :)
Geçen yaz ki vakaları sakladıklarını söylemişlerdi o yüzden o zamanki vakalarla kıyaslama bence sağlıklı değil. Bir de bildirimin zamanlaması çok iyi olmuş kasıtlı mı bilmiyorum ama çok hoşuma gitti

Biliyormusun bugun de esim kaza yapti sirker araciyla. Daha dogrusu esim park halinde iken belediyenin kepcesi carpmis esime arabada cam cerceve inmis. Tam konustum esimle kapadim telefonu buraya girdim bildirim geldi.

geçmiş olsun. umarım sağlığında sıkıntı yoktur.

bizim gibi ekonomisi sıkıntılı ve turizmden ciddi gelir elde eden bir ülkede zaten yaz ayında vaka sayısının manipule edilmesi bence beklenen birşey.
ha ama az vaka sayısı her ülkenin hemen hemen her ülkenin yaptığı birşey. belki de psikolojik olarak bunu yapıyorlar, zaten sıkıntılı bir süreçte insanlar daha da galeyana gelmesin diye.

Arkadaşlar benim gibi bebeği küçük olup, emzirme dolayısıyla aşı olmayı düşünmeyen öğretmenler var mı? Aşı onam formunda emziren annelerle ilgili bir veri yoktur deyip topu tamamen bize attığı için aşı olmayı düşünmüyorum fakat haftada iki test zorunluluğu bizim için hem yorucu yıpratıcı hem de virüs kapmaya elverisli bir ortama haftada iki kez girmek demek. Benim durumumda olanlar ne düşünüyorsunuz

Aşı karşıtlarının komplo teorilerini sürekli okumaktan bir çoğunun karşıtlığı. Geçen gün okudum birinin mesajını, Elon Musk demiş miş ki "Eylül ayında aşıların içinde ki maddeyi aktif hale getirip dünya nüfusunu azaltıcaz. " Buna ciddi ciddi inanıyorlar:)
Yıllardır yediğimiz içtiğimiz gıdalarla çok sağlıklı bilinçli yaşayan insanlarız ya zaten aşının içindekiler olay oldu:)

Belki öğretmenlerin test alanını farklı yaparlar. Eşim ceza evi personeli, pandeminin başından beri 2 hafta da bir pcr oluyor. Onların test verdiği yer hastanede farklı bir yer. Covit hatalarıyla aynı yer değil. Belki böyle birşey düşünebilirler.
Bende emziriyorum, sorduğum doktorlar aşı olmamın sakıncası olmadığı antikorların bebeğe de geçeceği yönündeydi. Oldum herhangi bir sıkıntı yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…